Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

xXxAdOo [status]

591 pregled · 35 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 15:02

Ovako znaci banovan sam opet po 10x i naravno ban mi je skinuti ali nwm to.

Nisam postavio temu u administraciji jer zelim da svi vidite.

Odricem se gamers.ba portala i svoje funkcije "Admin-a".

Razlog nije bitan.

Nadam se da ce sada biti normalno na gamersu, i zamolio bih da mi se profil ne banuje nego da ostanem normalni member.

Hvala svima koji su me mrzili, koji su me voljeli (ako ih je bilo)

Posebno hvala:
-Rammi
-Werti
-FaTaLu

Pozdravlja vas xXxjAd0o
Je l' ovo istina životati ?
Auuuuuuuu sad će snijeg pasti

gl
Hajd sretno ti u rl life. Vidim da si i sam shvatio da je bolje da odeš. Ovako ćemo te više cijeniti nego kao admina.
Fin potez,ako je vec (kako sam ja primjetio) 95% portala 'protiv tebe na toj funkciji' - ok od tebe sto si to uradio.. (nije me ni zanimalo,ni na jednoj strani nisam :)).
HF kao obicni smrtnik :)
Ja kontam sto pada kisha meteora...

@ edit: nisam imao nikad nista vs. tebe, samo me iritiralo ovo sto kazu da si kupio admina.
NIikad nisam dao nijedan komentar, nijedan post na tu temu, jer ne vjerujem niti cu ikada vjerovati ljudima iz price, znaci samo kad budem siguran u to.

Bilo - proslo, jbg

@ arQ_

Oplak'o na sliku.
Jesi sad shvatio da s parama nemozes sta hoces??
Hay sretno u rl life
Sretno !

-Nisam ni na jednog strani ! Tu smo i s godištem ! [na mlađima svijet ostaje]

Vas unistili g modi i admini
To nisi morao tako napisati jadno da te mi sad zalimo ovdje..Ali napokon si shvatio sta trebas ciniti i cijenim te zbog toga. Ovako ce te vise raja cijeniti i tako to. Meni iskreno nisi ni smetao al et' valjda ostali memberi znaju sta se desavalo. Nastavi se truditi kao " normalni " clan..

EDIT: Abasi je otisao kao pobjednik :$
eno sad su svi fini a lika tjeli objesit kad je admina dobio
strasno je to sto se ti odrices svega, radi nekih likova :S
bmk za tu kupovinu statusa il sta god, al ti si glup ako to radis samo radi hejtera :r

enjoy
ma hajde mozes i bez admina

samo su te smarali radi admina tako da bolje sto si se odreko makar te abasi nece banovat vise

GL u RL LIFE!

Ja nisam bio protiv tebe. Znas da sam ti rekao preko gb ali eto...

Ovaj covjek je dokaz da admin,globalmod,moderator, nije vazno koliko je vazno druzenje

Donekle svaka cast na ovom potezu. Dao si im do znanja da admin,globalmod nije sve ...
Ado ostani, al kao member
E vala ja se ne bih u inat "odrekao" admina. Boli te ba neka stvarka, samo deri.
Ajde sada svi GL neka te brate , tamo vamo. Ado pogledaj par tema o tebi i ko te najviše pljuvao ;) , sad ti govori GL tamo vamo da bi dobio aplauz , pa lol kako ste jadni. Ja nisam imao ništa protiv tebe ni gazzela , ali mi se nije svidao nacin na koji ste dobili statuse to sam i naveo u svakoj temi.

~ Ulizite se jadovi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.