Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moji prvi photoshop radovi!

311 pregleda · 22 odgovora · otvorena 12.08.2009. u 21:33

~ Sliku ne vidim
~ evo ti jedan dobar tut
~

Post dobio šamar od Philosopher

Neke nisi dobro uploadovao neke vidim nije lose za tvoje prve radove samo naprijed stefane bice bolje samo se trudi gledaj tutoriale itd
Da si vrijeme za koje si uradio sve ove radove ulozio u samo jedan rad , mozda bi na nesto i slicilo...
Lol ja bi bolje u paintu uradio... fakat bolje se trudi .. )))
Untraceable je napisao/la:
sta pricas ba ?? aj ti uradi vako nesta ... pa jbt jesi ti znao uradit bas dobro kad si instal photoshop tek eto ti odma napravio logo micrrosoftu :@ dobro je .. dobri su radovi neki valjaju neki ne valjaju ali dajem 5
Ja znam da ne znam i necu da pokušavam bezveze. I necu da se brukam.
pa et on bar ovo zna a ti nista ne znas a nesta govoris
Radovi su dobri,ima 2 mi se ne svidjaju ,al su dobri.
8/10
Samo polako, uci, i ne odustaj, i sve ce doci na svoje. Pusti ove dusmane, koji jos misle da sve u zivotu dolazi preko noci. Chill out
edit :D.. vidim da su mi radovi zasjenjeni ovim gore... pa ne dolaze do izrazaja :D

uglavnom to gore... nije bas .. ugodno za oko... manje vise... i ono... tako nesto se moze uraditi i u wordu.. (osim gifova)

s obzirom da si se potpisao kao stefan96... ok je... ali prvo malo da porastes pa onda....
bez ljutnje moliću lijepo :D
Prvi su vam radovi. Znate i sami da su uvijek uber low.
Ozbiljni komentari ce uglavnom biti negativni, dok ce oni koji zele postove napisati gg, za prvi rad je super 10/10.

Prije sve, da si prvi put u zivotu sjeo za racunar, radovi su katastrofa. Nije bitno koliko vremena provodis, bitan je rezultat. Ha ti poginuo prvi put skacuci padobranom, ha 101 put. Nije binto, ti si poginuo. Stvarno ne vidim potrebu da otvarate teme za prve radove, ma i za 101 ako covjek sa zdravim razumom moze vidjeti da nisu nista posebno.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHHAHAHAHAHAHAHAHA

Post dobio šamar od Philosopher

nie lose al ja bolji imam paint skill nego ti ps :P
salim se samo radi uci uci (:
vidite da su ovo momku prvi radovi,dajte malo kolegijalnosti vi masteri u ps-u,pomozite mu ,dajte par savjeta,nemojte ga ismijavati isl. Sjetite se vaseg prvog kontakta sa ps-om
Majstore svaka cast nije lose za pocetak,ocekujem da za neko vrijeme postavis drama radove i da pokazes dusmanima hhhhh
dobro vi profesionalci (iznad), vi ste najjaci, najbolji sve najnaj.
Aj odjebite sa tim retardiranim forama koje su smjesne U12 generacijama.

Nastavi da radis, doci ce sve na svoje ;)
Tutorial po tutorial i napredovati ces :)
iskreno radovi losi al bas ono

al nema veze boli te briga vazno je imati volje da se rade radovi i doce skill vremenom za pola godine ces znati bolje puno bolje

zato samo nastavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.