Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba 3D wall pack by lichedy

492 pregleda · 35 odgovora · otvorena 12.08.2009. u 13:34

Eo mene opet xD

Posto su u prosloj temi koju sam postavio jucer neki govorili da promjenem boju slva "G" i tako to eo ja napravio vise wallpapera s razlicitim bojama pa eo da glasate koji je najjbolji

I jos jedna novost POPRAVIO sam neke BUG-ove pa slike izgledaju punoo punoo bolje sad

U anketu za glasanje mogo sam stavit samo 5 wall-ova a ima ih 7 al nea veze imate priliku da ih sve vidite

Enjoy

1.Wall

2.Wall

3.Wall

4.Wall

5.Wall

6.Wall

7.Wall

Eto ga sad vote vote vote

Eo ako hocete sve wallpapere a da ih neskidate jedan po jedan eo tu mozete skinut wallpaper pack

Download

Hope you like it
Bravo! Drago mi je što ima ljudi koji se trude na gamers.ba...

3 Wallpaper je po meni najbolji , boja je nekako najorginalnija i lijeo mi se uklapa uz temu na desktopu ))

10x
Po meni je 2, mislim fine boje i to..

ovi ostali sareni
meni je 5. ipak najlepshi i dobio je moj gals , a svi su dobri onako po sebi, ali meni se taj najvishe svidjeo, svakak za rad ocjena 10, samo nastavi GJ
Nisam ih ni vidio u pravoj rezoluciji...3 isto i meni,naracansta je boja portala.hahaha..I lichedy,os pls uploadovat psd od 3 walla i poslat mi na pm link
Znaci Fenomenalno 3 i 5 mi se najvise svidjaju , a ostali su isto prejaki , sve u svemu 10/10 samo nastavi !
po meni 2 nekako mi najbolje izgleda uklopljen nemam rijeci fino odradjeno !
eo ako naide neki mod mozel jedan aplauz valjda sam zasluzio

Post dobio aplauz od bushidO.

Peti wall , jer je tako nekako i zamišljen ;)
3. !

To su najorginalnije boje gamersa i po meni je taj,valjda se i drugi slazu. :P

Samo tako nastavi.

BRAVO
Peti wall

Vidim, nešto 3d, uradio sam i ja nešto beze. Pa ću postat, no offense

dinoxus je napisao/la:
Peti wall

Vidim, nešto 3d, uradio sam i ja nešto beze. Pa ću postat, no offense

lako je to uzmes onu 3D kocku koja dode s photoshopom stavis sa svih strana il sa samo ove dvi koje se vide gba ligo i dodas malo efekata i et al vazno je da si se potrudio i barem nesto napravio
Fini radovi
po meni se najvise sviđa 5 wall zato jer se boje bas uklapaju...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.