Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hari---Koševo---Sreća

346 pregleda · 23 odgovora · otvorena 11.08.2009. u 09:21

Sinoć je održan koncert Sarajevske grupe Hari-MataHari na stadionu Koševo........Usudit ću se reći da je Hari napunio Koševo tribine su bile pune kao i teren ... Koncert je bio odličan......Ozvućenje - sjajno , light show - fenomenalan........
Jedina zamjerka je to što je obuko plavi sako na Koševu .....ali nema veze i onako ga je brzo skinuo.....
Pored zvijezde Koncerta Harija Varešanovića nastupali su i njegovi gosti : Eldin Husejnbegović , Žera-Crvena Jbuka , Nina Badrić , Dino Dervišhalidović kao i slavni folk pjevač Halid Bešlić ......
Specijalani gosti koncerta bili su Enis Bešlagić,Ćiro i Reprezentacija BiH kao i gradonačelnik Lubljane

Hari svaka časta i sve pohvale

Sada želim da ćujem vaše utiske i zapažanja sa koncerta ... šta vam se svidjelo , a šta ne ???
mozda malo treba ovo u vijesti a mozda i ne
ok

svi dobri utiscii :D
hoceli biti prenos na tvu mozda? repriza il nesto, znam da uvijek bude na FTV, a imas pravopisnu gresku ako se ne varam, lubljana, valjda ljubljana, al nema veze, moze negdje slike neke da vidimo mi koji nismo bili tu kako je izgledalo to itd :D

pusa hvala :D

@ edit ma jebiga tam, malo veliko slovo, tek sam ustao XD a nisam neki englez da to prepravljam HAHA
GruNt je napisao/la:
hoceli biti prenos na tvu mozda? repriza il nesto, znam da uvijek bude na FTV, a imas pravopisnu gresku ako se ne varam, lubljana, valjda ljubljana, al nema veze, moze negdje slike neke da vidimo mi koji nismo bili tu kako je izgledalo to itd

pusa hvala

@ edit ma jebiga tam, malo veliko slovo, tek sam ustao XD a nisam neki englez da to prepravljam HAHA
http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzika/clanak/090810122#090810122&id=3

Post dobio aplauz od xXxAdOo

GruNt je napisao/la:
hoceli biti prenos na tvu mozda? repriza il nesto, znam da uvijek bude na FTV, a imas pravopisnu gresku ako se ne varam, lubljana, valjda ljubljana, al nema veze, moze negdje slike neke da vidimo mi koji nismo bili tu kako je izgledalo to itd

pusa hvala

Imas i ti nije ljubljana nego Ljubljana. Gledo sam maloprije neku emisiju u vezi toga, kazu sve bilo puno a likovi ispred prodavali besplatne karte
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/mozaik/velika-harijeva-noc
Iskreno , iskreno - najiskrenije .... Koncert mi nije izgledao nesto .. Gledao sam snimak sinoc u 2 mozda zato :D Ipak raja vise voli Dinu Merlina ;) Sve u svemu , Ciro i Enis su bili zanimljivi i et tako
:P
GruNt je napisao/la:
hoceli biti prenos na tvu mozda? repriza il nesto, znam da uvijek bude na FTV, a imas pravopisnu gresku ako se ne varam, lubljana, valjda ljubljana, al nema veze, moze negdje slike neke da vidimo mi koji nismo bili tu kako je izgledalo to itd :D

pusa hvala :D

Nisu neke ,ali eto
da su mi dali cvaju mozda bih razmislio da odem ....
Karte djelili besplatno ?

torQ7u je napisao/la:

:r
imo ih ja 20 besplatnih i podjelio nije mi se islo :D
ja sam svoju kartu platio 2 KM =/
prodavale se i za 5 KM mamu im....

btw. fin koncert, mada vise od pola pjesama prvi put cujem, jedino sto znam za onu golubicu i srecu ...
smokan je napisao/la:
ja sam svoju kartu platio 2 KM =/
prodavale se i za 5 KM mamu im....

btw. fin koncert, mada vise od pola pjesama prvi put cujem, jedino sto znam za onu golubicu i srecu ...
Sve karte su se djelile besplatno

aaa nije mu bio zonfa da onako napusti stage xD ozvucenje,ubi skavi put kad udari bas meni se svi organi preokrenu xD i kad se trese zemlja mislim da mi mobitel zvoni xD al sve u svemu oke je bilo
torQ7u je napisao/la:

bacali cigani ispred BBI-a
Koncert nije bio toliko dobar, ali eto solidno.Jos plavi sako :r....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.