Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bajramski turnir in Neon/Stasnet

445 pregleda · 31 odgovor · otvorena 11.08.2009. u 08:26

Dobro jutro, prije svega.

Ustao sam kako bi napisao ovu temu, jer kasnije imam nekih obaveza. Ovo ce biti moj mali prijedlog i ako uspije necu imati nista s ovim, nego nek se javi neko ako ima volje i hrabrosti napraviti nesto ovakvo.

Naslov vam sve kaze: "Bajramski turnir in Neon/Stasnet"

Naravno turnir je u CS. Broj ekipa,nagrade, uplate po ekipi ,... nek odredi onaj koji odluci ovo praviti.

Razmisljao sam da to ne bude dok bio Bajram, nego prije ili poslije. Trajao bi neka 2 dana.

Sto se tice spavanja i toga, ja nisam zaduzen pa nemogu nista reci ali onaj koji odluci ovo organizovati, nek on obezbijedi ako moze.

Licno bi volio da se ovaj turnir odigra.

P.S.

Sva pitanja, komentare ostavljajte meni na pm!

Zamolio bi da mi se ne javljaju:

-spammeri
-oni koji ce reci svidja mi se ideja, pa znam da ti se svidja, i meni se ...
-koji ce reci maa to je komplikovano

NEKA SE JAVLJAJU ONI KOJI SU ZAINTERESOVANI DA OVO ORGANIZUJU, SA KARAKTERISTIKAMA:

-Uplata po ekipi (iznijeti cijenu)
-Max. broj ekipa (iznijeti max. broj ekipa na ovom turniru)
-Spavanje?Obezbijedjeno? Da-Ne (Ukoliko ima nekih 10% sa obezbjedjenim spavanjem, nek ne pisu nista, jos morate viditi, da se ne bi ljudi ispalili)
-Trajanje turnira? 1 dan? 2 dana? 3 dana? Vise?
-Neon?Stasnet?
-Kada? (Otprilike reci datum :D)
-Kontakt? (Posaljite meni na pm da ne bi zloupotrijebili :D
Izvinite sto pisem post, znam da sam mogao editovati al evo valjda je ovako uocljivije.

Ako ima neki drugi tj. treci NET klub a da se isto u njemu moze organizirati turnir, nek se i tu pogleda :D
Brate mili jesi li ti normalan za bajram ja
da visim ispred neke igraone nidje veze ba
Sef ti nece dati stasnet zna se ko organizuje turnire u stasnetu
takodje je isto tako i u neonu
RzA je napisao/la:
Brate mili jesi li ti normalan za bajram ja
da visim ispred neke igraone nidje veze ba
Sef ti nece dati stasnet zna se ko organizuje turnire u stasnetu
takodje je isto tako i u neonu
Pa nisam ja mislio organizovati, nego evo javio mi se sonik iz eu4ia, mislio sam na nea i jos neke lan gamere, ali eto kako hocete
ovako. Turnira ti je kako god okrenes sad hicma nemozes stici na sve definitivno. To u oci bajrama ovo ono glupost.. svakako ce biti oko bajrama par turnira vjeruj, a sad pravit turnir radi bajrama nidje veze. Neo i drustvo ce sigurno org nesto uskoro, ili bar u hrasnici jer u sarajevu nije bilo vec 2-3 mj skupljanje. Gl ..
Aj nagovoricu ja brata da ugovori u neonu jedan dan da bacimo neki mini turnir :D
marvaa je napisao/la:
vi za bajram igrate csa ? zalosno ...
Pa i nije to toliko zalosno koliko je zalosno to sto svi hoce da naprave turnir u avgustu,4 turnira u avgustu,znaci totalna steta,sacekaj malo,strpi se dok skole ne krene pa onda organizuj.
mILOSofLP je napisao/la:
Pa i nije to toliko zalosno koliko je zalosno to sto svi hoce da naprave turnir u avgustu,4 turnira u avgustu,znaci totalna steta,sacekaj malo,strpi se dok skole ne krene pa onda organizuj.
Pa ovaj ne bi bio u avgustu nego u septembru a ja mislim da ce dok skola trajal ,biti puno manje turnira, pa bih i zato volio da se ovaj organizuje ali eto

Da ti iskreno kazem, glupa ti je tema. U stvari, glup je naslov teme. Zna se sta se radi za Bajram, obilaze se bližnji itd. Možda da se taj turnir organizuje odmah poslije Bajrama, a da se nazove Bajramski. To bi se moglo organizovati prvi vikend poslije Bajrama. A turnir za sam Bajram je besmislena ideja.
Ovo je furka. Neće sigurno biti, prvo u neonu nikada nije bio turnir a neće ni biti

A za stasnet nisam siguran, ne bi šef dao nekom debilu da organizuje turnir

Ništa od ovoga.
Nece ti niko ovo . Neznam za neon al mislim nece niko otic u stasnet i da prica sa sefom da se odrzi "Bajramski turnir .. Bilo bi dobro u hrasnici ko je vec dosad organizovo da vidi mozel sad . A i nebi bilo tolko ekipa vecina raje ide u posjetu rodbini u druge gradove i slicna sranja , tako da mislim da nece bit . Samo sam iznio svoje misljenje
Ovo je furka. Neće sigurno biti, prvo u neonu nikada nije bio turnir a neće ni biti ;)

A za stasnet nisam siguran, ne bi šef dao nekom debilu da organizuje turnir :)

Ništa od ovoga. :-*
ENTEL je napisao/la:
Ovo je furka. Neće sigurno biti, prvo u neonu nikada nije bio turnir a neće ni biti ;)

A za stasnet nisam siguran, ne bi šef dao nekom debilu da organizuje turnir :)

Ništa od ovoga. :-*
Ocam mog vi sre retardirani,eto samo da kazem

@neddie

Bilo bi prije ili poslije bajrama

@reloaded

glup,gluplji,ti

Bilo bi prije bajrama ili poslije
flamerlow je napisao/la:
Ocam mog vi sre retardirani,eto samo da kazem

@neddie

Bilo bi prije ili poslije bajrama

@reloaded

glup,gluplji,ti

Bilo bi prije bajrama ili poslije
Molim te , odakle si ?
Ko si ti ?
Prvi put ti vidim nick ?

I ti da praviš tur ?

Nevjerujem da ce neko igrati za bajram svi ce otici da posjete familiju itd a za stasnet samo mogu oni org koji znaju tu vec su dugo kao ne0 ili tako neko

za Bajram da se omrsim psovkama....
ako bude taj turnir nadjem ekipu dolazim, mada ne vjerujem za stasnet onaj sef istruho dole neda :@
ENTEL je napisao/la:
Molim te , odakle si ?
Ko si ti ?
Prvi put ti vidim nick ?

I ti da praviš tur ?

;)
Nisam mislio na tebe da si retardiran. Ima stvarno likova koji me svakim danom sve vise i vise iznenadjuju svojim glupim ponasanjem.

Nisam ja ni mislio praviti tur! Ovo je bio moj prijedlog ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.