Dobro jutro, prije svega.
Ustao sam kako bi napisao ovu temu, jer kasnije imam nekih obaveza. Ovo ce biti moj mali prijedlog i ako uspije necu imati nista s ovim, nego nek se javi neko ako ima volje i hrabrosti napraviti nesto ovakvo.
Naslov vam sve kaze: "Bajramski turnir in Neon/Stasnet"
Naravno turnir je u CS. Broj ekipa,nagrade, uplate po ekipi ,... nek odredi onaj koji odluci ovo praviti.
Razmisljao sam da to ne bude dok bio Bajram, nego prije ili poslije. Trajao bi neka 2 dana.
Sto se tice spavanja i toga, ja nisam zaduzen pa nemogu nista reci ali onaj koji odluci ovo organizovati, nek on obezbijedi ako moze.
Licno bi volio da se ovaj turnir odigra.
P.S.
Sva pitanja, komentare ostavljajte meni na pm!
Zamolio bi da mi se ne javljaju:
-spammeri
-oni koji ce reci svidja mi se ideja, pa znam da ti se svidja, i meni se ...
-koji ce reci maa to je komplikovano
NEKA SE JAVLJAJU ONI KOJI SU ZAINTERESOVANI DA OVO ORGANIZUJU, SA KARAKTERISTIKAMA:
-Uplata po ekipi (iznijeti cijenu)
-Max. broj ekipa (iznijeti max. broj ekipa na ovom turniru)
-Spavanje?Obezbijedjeno? Da-Ne (Ukoliko ima nekih 10% sa obezbjedjenim spavanjem, nek ne pisu nista, jos morate viditi, da se ne bi ljudi ispalili)
-Trajanje turnira? 1 dan? 2 dana? 3 dana? Vise?
-Neon?Stasnet?
-Kada? (Otprilike reci datum
)
-Kontakt? (Posaljite meni na pm da ne bi zloupotrijebili
Ustao sam kako bi napisao ovu temu, jer kasnije imam nekih obaveza. Ovo ce biti moj mali prijedlog i ako uspije necu imati nista s ovim, nego nek se javi neko ako ima volje i hrabrosti napraviti nesto ovakvo.
Naslov vam sve kaze: "Bajramski turnir in Neon/Stasnet"
Naravno turnir je u CS. Broj ekipa,nagrade, uplate po ekipi ,... nek odredi onaj koji odluci ovo praviti.
Razmisljao sam da to ne bude dok bio Bajram, nego prije ili poslije. Trajao bi neka 2 dana.
Sto se tice spavanja i toga, ja nisam zaduzen pa nemogu nista reci ali onaj koji odluci ovo organizovati, nek on obezbijedi ako moze.
Licno bi volio da se ovaj turnir odigra.
P.S.
Sva pitanja, komentare ostavljajte meni na pm!
Zamolio bi da mi se ne javljaju:
-spammeri
-oni koji ce reci svidja mi se ideja, pa znam da ti se svidja, i meni se ...
-koji ce reci maa to je komplikovano
NEKA SE JAVLJAJU ONI KOJI SU ZAINTERESOVANI DA OVO ORGANIZUJU, SA KARAKTERISTIKAMA:
-Uplata po ekipi (iznijeti cijenu)
-Max. broj ekipa (iznijeti max. broj ekipa na ovom turniru)
-Spavanje?Obezbijedjeno? Da-Ne (Ukoliko ima nekih 10% sa obezbjedjenim spavanjem, nek ne pisu nista, jos morate viditi, da se ne bi ljudi ispalili)
-Trajanje turnira? 1 dan? 2 dana? 3 dana? Vise?
-Neon?Stasnet?
-Kada? (Otprilike reci datum
)-Kontakt? (Posaljite meni na pm da ne bi zloupotrijebili

.. Bilo bi dobro u hrasnici