http://www.youtube.com/watch?v=sSfGqpgX56A
Diskusija
cs_sarajevo
797 pregleda · 47 odgovora · otvorena 10.08.2009. u 15:20
Prejaka mapa , na videu sve super . Sad cu dl pa cu jos bolje pogledati .
Malo jaka ? 

Jel ova mapa lici na sarajevo posto nikad nisam tamo bio,a bila bi veca sminka da je de nego cs
i ja sam je sinoc tek vidio/igrao .... a kazu da joj ima vec jedno godina dana, prejako izgleda
Malo reci da je jaka
Po centru se gore ganjas
Imal da se skine za cs1.6 , jer vidim da je ovo source
Po centru se gore ganjas

Imal da se skine za cs1.6 , jer vidim da je ovo source
je napisao/la:
a i proporcije u mapi su jednake pravim razdaljinama jer je lik sto je radio mapu mjerio sve preko google earth il kako se vec zove program ... znaci sve je identicno, sto se razdaljine tice i 70% zgrade su tu te

nije source, samo dobro raspakujte i kopirajte ovo sve sto se nalazi u rar.u
DOWNLOAD MAPE, MAPA JE ZA CS NE ZA SOURCE ! ! !
http://www.twhl.co.za/vault.php?map=5282
torQ7u je napisao/la:
Malo jaka ? 

Što bih volio da se ovo igra na EPNu... ajj...
je napisao/la:
Za fy_mapu ti treba min. 1h (malo bolju) , a za de ti treba i par dana da zavrsis .
Svidja mi se.
g0ran je napisao/la:
Duca , bila bi veca sminka , ali znas li ti koliko je teze napraviti de mapu nego cs ?
Za fy_mapu ti treba min. 1h (malo bolju) , a za de ti treba i par dana da zavrsis .
.Jbg nemozes samo nabacati neke gluposti ko neki i postavljati teme i govoriti moja prva mapa vako nako.btw Mapa je cool. Svaka cast ! Bilo bih extra da veci gradovi u BIH imaju tako svoje mape cs znaci samo neki dio grada i onda ubaciti na neki BIH non/steam (jos bolje) i igrati npr mapa :cs_sarajevo , de_banja.luka aim_mostar itd...
znam momka koji je ovo pravio,nije je jos zavrsio a vec mu je dojadilo da je pravi hehe
Mapa samo tako prejako uradena.
Jel' ovo Cstrike v1.6 or Cstrike Source ?
Jel' ovo Cstrike v1.6 or Cstrike Source ?
je napisao/la:
Jao,kako je dobro uradjeno
Svaka cast ko god da je ovo radio
Svaka cast ko god da je ovo radio
joj sminke
WOW ! 
Puno jako

Puno jako
cobanija
Mapa prejjaka !
Mapa grmi, prešpica
Nea sta rec osim prejako !
GRMIII!
GRMIII!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.