Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc u pronalazenju igre

224 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.08.2009. u 13:42

e zdravo interesuje me gdje mogu nac ili ako vi imate igru u fazonu ono auto ali da ti vozas po gradu voznja za vozacki kontao sam se sad priajvit za vozacki pa da mal to igram hehe ako me kontate :D
admini aplauz ko mi pomogne
Uzmeš babin auto, odeš na neki parking i nek' te on uči da voziš, a ne neka igra.

Post dobio šamar od Philosopher

Imas samo ove kamione da vozis ako hoces ?

Euro Truck Simulator :

~ kAmioni , vozis se po cijelom Svijetu , prevozis robu , vozis se po auto putu , punis gorivo i josh puno stvari , da ti ne pricam pa da ne bude tebi kasnije zanimljivo (:

I imash jos jednu igru , isto kaAamione vozis , prevozis robu i tako to ..

Ime igre : Big mutha Truckers

18 wheel of steel ? XD to su ti kamioni,a imas i djip da vozis u pomenutoj igro,ovu ti preporucujem jer mozes nastimati kameru koja je unutra i ono bash realno izgleda,a i zabavno je .
GL
Grand Theft Auto: San Andreas eto ti igra ako nikad nisi cuo za nju sto sumnjam...mozes je kupit u svim racunarskim servisima jer oni drze razne igre ...ja mislim da sam ti pomogao :D
Ako ne znas voziti, a hoces da polazes... to ti je extra. Bolje ispocetka da ucis onako kako ti instruktor kaze. Ja sam vozio prije polaganja po "svojim pravilima". Kad sam dosao na obuku... psov'o mi redom kako pojma nemam. Zato ti kazem, ne diraj nista nego lagano na obuku k'o teski laik i bice sve okay.
Ako ces za vozacki najbolje bi ti bilo da se uhvatis ovog programa i da vjezbas raskrsnice i znakove
Imas 20 testova ,igrica ce ti tesko pomoci zato sto u vecini nema znakova ,prolazi kako ko hoce itd itd

Download
Et izvini sto je offtopic al ovo ce ti najbolje pomoci ,naucis pravila ,znakove i onda te instruktor nauci kako da drajvas
Jedino ako imas volan i papucice onda sam vjezbaj
Offtopic - Slap Me
Ima ba jedna igra al stvarno neznam kako se zove bas sto se tice polaganja tog vozackog.
al bolje ti je sjedi nadi na netu znakove sta koji znaci kako se gdje skrece i slicne zezancije i tako nauci.
Sretno
Ima jedan prodaje na pik-u igru : )
Vjeruj mi lagano je.
Ja sam danas zavrsio sve i polozio sam :$
Samo kad odes pazi sta pricaju i to je to ;)
Ako hoces simulaciju za auta najbolja je test drive unlimited.Mozes vozat auta,motore,i sto je najbolje mozes gledat iz nutra.Igra je perfekt!

@aplauz
ee pls ljudi mozel link za download euro truck simulator ili test drive unlimited :) ako nije problem...pretrazi google al demo sve pls?
tiete je napisao/la:
ee pls ljudi mozel link za download euro truck simulator ili test drive unlimited :) ako nije problem...pretrazi google al demo sve pls?
eh evo ovako my frend google rekao mi je ovo :
Klikni Me
:) nadam se da sam ti pomogao ... ako ti treba jos nesto obrati mi se na pm :) ako treba ikakva dalja pomoc reci :)) gl u igrici uzivaj mi ;)
evo ti i gratis nekih slikica iz igre :

Igru sam igrao licno i igrica je ODLICNA vozis prevozis i sve je ok:) bas super sve moje preporuke ... eto imas slikice :) ... eto download i uzivaj :)
dakac je napisao/la:
Ako ces za vozacki najbolje bi ti bilo da se uhvatis ovog programa i da vjezbas raskrsnice i znakove ;D
Imas 20 testova ,igrica ce ti tesko pomoci zato sto u vecini nema znakova ,prolazi kako ko hoce itd itd ;D

Download
Et izvini sto je offtopic al ovo ce ti najbolje pomoci ,naucis pravila ,znakove i onda te instruktor nauci kako da drajvas ;D
Jedino ako imas volan i papucice onda sam vjezbaj
Offtopic - Slap Me :-[
admine ako moze aplauz ovo mi pomaze dosta
thx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.