Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

User - password ?

293 pregleda · 26 odgovora · otvorena 08.08.2009. u 10:56

Da pocnem , kad se upali pc , vecina Vas ima user i da trazi password , tako je kod mog laptopa i password neznam , a jezik je NL ( nederland) , kako da smaknem pass ,ne zelim formatirat .. Citao sam mnogo tema o safe modu i to , al opet mi trazi passsword , a ono ctrl+alt+del 2 puta , ne radi , pokusavao sam svakako , nemojte govorit ukraden laptop ili tako nesto , nije ukraden ..

- Vista - Home premium je na laptopu

Ma probao sam svasta , user je Karin , al ja kad preko safe moda , stavim administrator i ok , ono pise nesto disable .. :S

Help plz
Pokusaj da nista ne ukucas u password, i onda klikni OK...
Koji ti je username?
1nokS je napisao/la:
Pa jesil ti stavljo pw ili neko drugi ???
Neko drugi , pa nebi stavio taj jezik :S
Imas li onda ispod passworda upitnik.Ako ga imas onda klikni na njega i vidjet ces koji ti je pass.
mie je napisao/la:
Imas li onda ispod passworda upitnik.Ako ga imas onda klikni na njega i vidjet ces koji ti je pass.
Nema .. :S
mie je napisao/la:
E bas si mi pametan =) ,pa koji ce mu k. pass ako ce ga vidjet tako.
To je samo hint ili ti ga podsjetnik tj, da tu napises nesto sto te moze podsjetiti sta si stavio kao pw.A ja sam skidao ta sranja u safemodu,vrati se u smode pa tamo razgledaj dobro sve opcije rijesit ces sigurno tamo =)
100kaa je napisao/la:
E bas si mi pametan =) ,pa koji ce mu k. pass ako ce ga vidjet tako.
To je samo hint ili ti ga podsjetnik tj, da tu napises nesto sto te moze podsjetiti sta si stavio kao pw.A ja sam skidao ta sranja u safemodu,vrati se u smode pa tamo razgledaj dobro sve opcije rijesit ces sigurno tamo =)
Kad se pali pc , ja stisnem F8 i otvori mi se ono da izaberem , aj jezik nije eng , pa pise tamo :

- Uw computer herstellen

-Veilige modus
-Veilige modus met netwerkmogelijekheden
-Veilige modus met opdrachtprompt

-Logboekregistratie van opstarten inschakelen
----
-.... ( 640x480)
-
-
-

-Windows normaal starten

* kad stisnem veilige modus , otvori mi se normalno da upisem od tog user-a pass , samo sto je rezolucija drugacija :S

* kad stisnem ono prvo (Uw computer herstellen) onda mi se upali i izaberem jezik i pise system recovery tako nekako .. i pise da izaberem , administrator , gost i taj "user-karin" i ja probao administrator , bez pass-a , ja ok , pise disabe , krenem gost , opet disable , krenem karin , pise netacan user ili pass :.. :S

Help plz
Ma mora moci preko safemoda da se disable password, kad udjes na safe mod imas ono Administrator i user koji ti koristis "TORRES (npr.) - > udjes na administrator.

~ Kad ti udje na taj user, ides start- control panel - i imas USER ACCOUNT, tu udjes na user "TORRES" i vidjces pise "Remove my password " ili trece odozgo !

etc..
deadlycha je napisao/la:
Ma mora moci preko safemoda da se disable password, kad udjes na safe mod imas ono Administrator i user koji ti koristis "TORRES (npr.) - > udjes na administrator.

~ Kad ti udje na taj user, ides start- control panel - i imas USER ACCOUNT, tu udjes na user "TORRES" i vidjces pise "Remove my password " ili trece odozgo !

etc..
Jarane , udjem na safe mod i isto kao da nisam , kao da sam noramlno upalio pc :S
Japanac je napisao/la:
Jarane , udjem na safe mod i isto kao da nisam , kao da sam noramlno upalio pc :S
pa kad udes u safe mod dekstop ti je crn i okolo po dekstopu ti pise safe mod

onda odes

start--->control panel----->user accounts---->pa odes na akount na kojem je pass i imas opciju remuve pass

sad cu ti ovo probat da prevedem

bit ce EDIT
Evo kopirano sa jednoga sajta:
XP posjeduje mali program koji vam omogučava da spremite svoja korisnička imena i lozinke,kako bi ih mogli brzo primjeniti na mjesta gdje su vam potrebni. Normalnim načinom je malo teže doći do tog programa,ali evo načina kako da napravite desktop shortcut i brzo pristupte svim svojim lozinkama koristeći rundll32.exe program:

Kliknite na START-RUN i upišite sljedeće rundll32.exe keymgr.dll,KRShowKeyMgr
i zatim pritisnite enter, i dobili ste program za spremanje lozinki i korisničkih imena.

evo drugi primjer:

Promjenite bilo koji user password bez potrebe da znate već postojeći

Da bi vidjeli sve korisničke račune:

1) Dok ste logirani na računalo,kliknite na Start-Run i utipkajte CMD.

2) U command prompt prozoru upišite net users . Ovo će vam pokazati sve korisničke račune(account) na računalu pa i one skrivene.

Da bi promjenili password na korisničkom računu:

1) Dok ste logirani na računalo sa administratorskom lozinkom kliknite na Start-Run i utipkajte CMD

2) U command prompt prozoru upišite net users,ime korisničkog računa i zatim * i pritisnite Enter
Primjer: net user administrator * ili net user "Joe Smith" * stavite ime pod navodnike ako sadrži razmak.

3) Ovdje bi vas trebao tražiti novi password. Upišite novi password i još jedanput da biste ga potvrdili, ako vam se pojavi poruka "command succeeded successfully" znači da ste uspješno promjenili password.
Evo ovdje su napisali jedine nacine kako doc do passa - Link
NestrE je napisao/la:
pa kad udes u safe mod dekstop ti je crn i okolo po dekstopu ti pise safe mod

onda odes

start--->control panel----->user accounts---->pa odes na akount na kojem je pass i imas opciju remuve pass

sad cu ti ovo probat da prevedem

bit ce EDIT
jarane , kad stisnem na safe mod , pc se upali normalno !!!
Jarane slusaj me ovako, znaci 100% ces skinuti pw sa kompa...

1. Udji u safe mode
2. Start > Run (Ovo znas na svim jezicima, ikonice prepoznas)
3. Ukucaj: user passwords2
4. Kad ti izbaci prozorcic sa accountima klikni na neki od njih i idi na Reset password i ponisti pw ili dodijeli novi

Edit:
Ti si lud !
nigel92 je napisao/la:
Jarane slusaj me ovako, znaci 100% ces skinuti pw sa kompa...

1. Udji u safe mode
2. Start > Run (Ovo znas na svim jezicima, ikonice prepoznas)
3. Ukucaj: user passwords2
4. Kad ti izbaci prozorcic sa accountima klikni na neki od njih i idi na Reset password i ponisti pw ili dodijeli novi

Edit:
Ti si lud !
lika , udjem u safe mode i nema starta , opet trazi da ukucam sifru
Japanac je napisao/la:
lika , udjem u safe mode i nema starta , opet trazi da ukucam sifru
a onda ti negine formatiranje zato sto je i administrator zakljucan

probaj kao pass ukucat username

napr user.nera pass nera

probaj tako

ako ne morat ces sistem da oboris ili odnesi negdje do servisa nek i oni pogledaju
NestrE je napisao/la:
a onda ti negine formatiranje zato sto je i administrator zakljucan

probaj kao pass ukucat username

napr user.nera pass nera

probaj tako

ako ne morat ces sistem da oboris ili odnesi negdje do servisa nek i oni pogledaju
Znaci razumijes me , stisnem na taj modus ( safe mode ) i opet mi otvori normalno , user i trazi pass , nema administrator , al ja sam nesto dirao i nasao system recovery i pise administrator , gost i taj username , probao administrator bez pass-a pise disable , tako nes , isto i sa gost , a sa user pise netacan pass ili user :S

Bez formatiranja plz
Japanac je napisao/la:
Znaci razumijes me , stisnem na taj modus ( safe mode ) i opet mi otvori normalno , user i trazi pass , nema administrator , al ja sam nesto dirao i nasao system recovery i pise administrator , gost i taj username , probao administrator bez pass-a pise disable , tako nes , isto i sa gost , a sa user pise netacan pass ili user :S

Bez formatiranja plz
e odi na ghost treba da pise guhest acc...... of ti stavi na on i probaj onda da upalis komp
NestrE je napisao/la:
e odi na ghost treba da pise guhest acc...... of ti stavi na on i probaj onda da upalis komp
Probao , nece :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.