Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

bihnet ADSL

250 pregleda · 29 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 18:31

Prvo da vas pozdravim sve.

J*bem im dan bogovi vise! Dva dana internet normalan a 15 dana nevalja. Sta rade vise sa njim j*bem im sve. Placam internet 50KM i ne mogu da igram CS kako treba.

Zvao ih danas kazu nije do nas. Pa do koga je? Lopovi jedni lopovski.

Jel vas zeza internet?
i mene burazeru zvao sam ih samo govore nije do nas ovo ono uradi tako a nista a kad je trebalo lovu pokupit onda su bili i fini i sve
nexus je napisao/la:
i mene burazeru zvao sam ih samo govore nije do nas ovo ono uradi tako a nista a kad je trebalo lovu pokupit onda su bili i fini i sve
A neznam koji ku**c vise rade??? Hcemol' jednom u zivotu imati internet kako treba?
nexus je napisao/la:
Ti si epn korisnik , i ja to vrlodobro znam.
I ja ponekad imam slicnih problema , konekcija se gasi stalno a upali se nekad brze , nekad duze cekam. Ali najzalosnije je kad zovem oni kazu svi operatori su zauzeti i prekinu , znaci ja ih nisam uspio dobiti, ali vjerujem da rade na tom problemu .

@ rapter : tjerali te ko da budeš bihnetov korisnik ?
Gledao sam po serverima svima je tako. A i meni sa logosofta samo na lol serveru normalan ping a na ostalim po 200. Nebi to bio problem da na lolu ima zive duse. :S

A onima sa ELOB-ovim netom ping do 15 max. Mislim ono bas smijeeeeeesno.
daeen je napisao/la:
Ti si epn korisnik , i ja to vrlodobro znam.
I ja ponekad imam slicnih problema , konekcija se gasi stalno a upali se nekad brze , nekad duze cekam. Ali najzalosnije je kad zovem oni kazu svi operatori su zauzeti i prekinu , znaci ja ih nisam uspio dobiti, ali vjerujem da rade na tom problemu .

@ rapter : tjerali te ko da budeš bihnetov korisnik ?
Ja sam bihnet korisnik jarane.
Rapter je napisao/la:
Ja sam bihnet korisnik jarane.
Pa upravo zbog toga ti govorim ovo , kazeš ocemoli imati normalan internet ikada ? Ja't kaze, ne tjera te niko da budeš bihenotv korisnik ako ti se ne svida prebaciš se na drugi , vrlo jednostavno.
_St3altH_ je napisao/la:
Gledao sam po serverima svima je tako. A i meni sa logosofta samo na lol serveru normalan ping a na ostalim po 200. Nebi to bio problem da na lolu ima zive duse. :S

A onima sa ELOB-ovim netom ping do 15 max. Mislim ono bas smijeeeeeesno.
Ma meni na speedtest ping na Beogradskom serveru 120, a normalan je 30.
nisam na ADSLu, na drogama sam

kod mene kod havera isto tako, malo radi, malo sere :S

Nemoj igrati Kantera

Prerasti ga

Normalno radi kod mene
daeen je napisao/la:
Pa upravo zbog toga ti govorim ovo , kazeš ocemoli imati normalan internet ikada ? Ja't kaze, ne tjera te niko da budeš bihenotv korisnik ako ti se ne svida prebaciš se na drugi , vrlo jednostavno.
Koji drugi??? Imo elob internet boze sacuvaj. Ja mislim da nema EPN kod mene.
Ma sranje,il nece nish da otvori il izbaci s neta pa se po pola sata ne moze konektovat.
Vidio sam ovdje na G.ba da je neko rekao da prave neku IP tv nez,pa valjda radi toga je ovo sranje vako.
Imam i ja taj problem...Meni je internet Logosoft,na svim serverima osim lola je ping 200-300 zalosno...Taj problem mi je od jutros.
Prema mojim informacijama. U toku su neki radovi, tj. proširuju se. Tako da dolazi do povremenih prekida u konekciji. To ne osjete oni koji surfaju. Samo oni koji igraju preko neta. Tako da im ovim putem psujem mnogo.
Ma adsl u zadnje vrijeme nesto sere iskreno,i kad ih nazoves kaje :svi operatori su zauzeti xd
Biggie je napisao/la:
Nemoj igrati Kantera :D

Prerasti ga ;)

Normalno radi kod mene :)
Pa jedino za sta mi treba net je CS i xnxx. I ponekad za skolu.
da da i meni nes sere ADSL u zadnje vrijeme i nekad je malo sporiji a kad ih oces nazvat sve preoptereceno:(
zeeoo je napisao/la:
Imam i ja taj problem...Meni je internet Logosoft,na svim serverima osim lola je ping 200-300 zalosno...Taj problem mi je od jutros.
Ma Logosoft otkako je ubacio xDSL samo na tome rade a ove cable/bip korisnike ne sljive ni 2%. Slao sam im milion mailova i nista.

I jel nije bezobrazluk ovako postaviti stvari:

cable/bip paket koji kosta 25 KM + PDV

Brzina: 2048/256 kbps
Ukupni limit: 8 GB
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 6 sati (01:00- 07:00)
Brzina pri korištenju LOL.free usluge: 768 kbps
Limit saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 40 GB
Cijena: 25,00 KM

Najam opreme: 5,00 KM

xDSL paket koji kosta 25 KM + PDV

Brzina: 4096/384 kbps
Download / Upload limit: 12 GB / nema
Free zona: da
Mail adrese: 1 (150 MB mailbox)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 24 sata
Brzina pri korištenju LOL.free usluge: 4096 kbps
Limit saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB

Pa majq im je**m, jel ovo nije bezobrazno?! A xDLS rasirili na par ulica u Sarajevu.
_St3altH_ je napisao/la:
Ma Logosoft otkako je ubacio xDSL samo na tome rade a ove cable/bip korisnike ne sljive ni 2%. Slao sam im milion mailova i nista.

I jel nije bezobrazluk ovako postaviti stvari:

cable/bip paket koji kosta 25 KM + PDV

Brzina: 2048/256 kbps
Ukupni limit: 8 GB
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 6 sati (01:00- 07:00)
Brzina pri korištenju LOL.free usluge: 768 kbps
Limit saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 40 GB

xDSL paket koji kosta 25 KM + PDV

Brzina: 4096/384 kbps
Download / Upload limit: 12 GB / nema
Free zona: da
Mail adrese: 1 (150 MB mailbox)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 24 sata
Brzina pri korištenju LOL.free usluge: 4096 kbps
Limit saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB

Pa majq im je**m, jel ovo nije bezobrazno?! A xDLS rasirili na par ulica u Sarajevu.
Zalosno.. Nemogu da vjerujem.
Samo sam cekao da neko napise ovu temu. Imam isti problem. Uredu je da veza pukne, sta da se radi, ali problem je sto kad pukne ne moze se konektovati. Nekad to traje 1min, nekad 5min a nekad i preko 30min do 1h. Nerviram se opako zbog toga, a posebno jer igram mmorpg. Doduse jucer je samo jednom pukla veza, a danas nikako. Inace, to mi se desava oko cetiri dana.

Sto se tice BHTelecoma kao provajdera, mi nemamo pravo nista da kazemo. Oni su daleko najbolji i najstabilniji sto se tice interneta. To ne mora znaciti da ne moze nekad doci do greske i problema. Uglavnom, mi imamo net nonstop. Moram priznati da se i ja nerviram, ali proci ce.

Pridruzujem se psovkama i bogaranju. ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.