Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

4. Pretkolko KUP UEFA

130 pregleda · 21 odgovor · otvorena 07.08.2009. u 15:43

wozdrica^.

Evo jutros su izvuceni parovi za 4. pretkolo Liga Kupa ili nama poznatijeg Kup Uefa !

Nama, bilo navijacima Zelja, Celika, Slavije, Sirokog, je najbitnije i najbitniji sad je FK Sarajevo jer je jos samo taj klub ostao u Evropskim takmicenjima..

Zrijeb je odlucio da nas i vas FKSarajevo u 4. pretkolu igra protiv Rumunjskog Cluja..
Po meni bgmi, nije tako ni jak ni slab klub, mada svi znamo da je prosle godine Cluj sa Romom igrao 2:2 u Rimu.., pa et jednom rijecju DABOGDA !

SRETNO SRETRO SARAJEVOOO !!

Sta vi mislite ??
corav? Bila tema!

Ali eto GL sarajevu i svim balkanskim klubovima
Bila tema .. . al eto jos jednom da poželim sreću Sarajevu. Od srca!
ja mislim da si corav i da bolje pogledas posto vec ima tema..
cao

jos treba samar da pokusam sto ovi brze kliknise ODGOVORI (:
Cluj je jaka ekipa, ne treba ih podcjenjivati, ali i bolje je sto je Sarajevo njih dobilo nego da je dobilo Werder ili Romu. U svakom slucaju, nadam se da ce Sarajevo zaigrati u grupnoj fazi Europske Lige.
r3L0aded je napisao/la:
Cluj je jaka ekipa, ne treba ih podcjenjivati, ali i bolje je sto je Sarajevo njih dobilo nego da je dobilo Werder ili Romu. U svakom slucaju, nadam se da ce Sarajevo zaigrati u grupnoj fazi Europske Lige.
da al bolje da igras vs Rome i izgubis a ne vs Cluja pa izg :P
Nedy je napisao/la:
da al bolje da igras vs Rome i izgubis a ne vs Cluja pa izg
Bolje je sto ce Totti igrati na Kosevu? Nije bolje buraz, jer Roma bi ionako dovela neki treći sastav koji bi opet odro Sarajevo.
i jos jednom zelim sarajevu veliku srecu idemo dalje ! nanicemi 9-)
prolazi Sarajevo 9-)
Pa mislim kad ja postavim temu o zvezdi i prolasku zvezde u dramaticnoj utakmici...Tema se BRISE! a sto sada niko nebrise temu pa ljudi ovo je g.ba a ne sport.ba :/
r3L0aded je napisao/la:
Bolje je sto ce Totti igrati na Kosevu? Nije bolje buraz, jer Roma bi ionako dovela neki treći sastav koji bi opet odro Sarajevo.
roma je roma :P
CaneX je napisao/la:
Pa mislim kad ja postavim temu o zvezdi i prolasku zvezde u dramaticnoj utakmici...Tema se BRISE! a sto sada niko nebrise temu pa ljudi ovo je g.ba a ne sport.ba :/
Zato sto je ovo Bosansko Hercegovački portal a ne Srpski portal. Kontaš me? To isto da ja na neki Srpski portal postavim temu o prolasku Sarajeva. Kolika je sansa da bi ta tema ostala na portalu vise od 2 minute a ja ne bio banovan?
Evo kao i u prvoj temi.

Zvezda <3.

Sretnooo...

Sretno i ostalim ekipama...
r3L0aded je napisao/la:
Zato sto je ovo Bosansko Hercegovački portal a ne Srpski portal. Kontaš me? To isto da ja na neki Srpski portal postavim temu o prolasku Sarajeva. Kolika je sansa da bi ta tema ostala na portalu vise od 2 minute a ja ne bio banovan?
Pa sada smeta sto sam ja Srbin na vasem bosanskom portalu ? ili kakav je problem....Cini mi se da nisi dete i da nisi ogranicen ko neki po nacionalnosti i ostalim pitanjima....Ima nas srba sto smo vamo na ovom portalu...Pa fala bogu da cu dici temu o zvezdi zasto da nedignem kad je to veliki klub za koga svi znaju bar se nadam....Pa mogli su neki bar cestitati na prolasku ja sam na svakoj temi o sarajevu cestitao za prolazak...Niko se nije setio ni upisati u GB.......
CaneX je napisao/la:
Pa sada smeta sto sam ja Srbin na vasem bosanskom portalu ? ili kakav je problem....Cini mi se da nisi dete i da nisi ogranicen ko neki po nacionalnosti i ostalim pitanjima....Ima nas srba sto smo vamo na ovom portalu...Pa fala bogu da cu dici temu o zvezdi zasto da nedignem kad je to veliki klub za koga svi znaju bar se nadam....Pa mogli su neki bar cestitati na prolasku ja sam na svakoj temi o sarajevu cestitao za prolazak...Niko se nije setio ni upisati u GB.......
Dijete drago izgleda da nisi shvatio poentu mog posta. Sva poenta leži u tome da je ovo Bosansko Hercegovački portal. Samim tim, 95% članova portala su Bosanci i Hercegovci. Ovih 5% su strani državljani. I zašto bi onda provocirao ovih 95% članova samom temom o Zvezdi? Kad znaš da barem 80% članova mrzi Zvezdu i sve što ima veze sa njom. Dizanje takve teme na ovom portalu je čista provokacija.
Razumem ja tebe i sve kontam sto si hteo da kazes....Sad kad bolje razmislim i jeste na neki nacin cista provokacija...Nebi ni jedan clan trebao postavljati ovakve teme o fudbalu...I ostalim sportovima...Jedino ono za reprezentaciju ili tako nesto ajde to po mom misljenju moze proci....

Jbg svi mi gresimo...I ova tema je kao i moja cista kreska al jbg.......
CaneX je napisao/la:
Razumem ja tebe i sve kontam sto si hteo da kazes....Sad kad bolje razmislim i jeste na neki nacin cista provokacija...Nebi ni jedan clan trebao postavljati ovakve teme o fudbalu...I ostalim sportovima...Jedino ono za reprezentaciju ili tako nesto ajde to po mom misljenju moze proci....

Jbg svi mi gresimo...I ova tema je kao i moja cista kreska al jbg.......
Upravo tako... Svaka ovakva tema je provokacija. Zašto? Zato što se zna da postoje različite navijačke skupine: Pitari mrze Manijake, Grobari mrze Delije itd. td... I kada se digne tema o Sarajevu, naravno da će biti reakcija od navijača Želje i obrnuto... Odmah se to u svađu pretvori.
Admini/globali/modovi su protiv otvaranja bilo kakvih tema o sportu, nije bitno da li je u pitanju Zvezda, Sarajevo, Hajduk il sta ja znam. I ova ce najvjerovatnije biti obrisana.
CaneX je napisao/la:

Jbg svi mi gresimo...I ova tema je kao i moja cista kreska al jbg....... 8)
a samo mi reci sta bi bilo da sam ja otisao na neki Srpski portal ok gamingu ako ga imate uopce....i digao temu kako je sarajevo proslo ....
ne kazem mozda i tamo ima nekolicina bosanaca

al 97 % portala je***o bi mi mater....
Kako ce biti slabi prosle godine igrali u Ligi Prvaka ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.