Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolja kombinacija

245 pregleda · 21 odgovor · otvorena 06.08.2009. u 19:30

Koja je najbolja kombinacija, tj. kvalitetan mish sa kvalitetnom podlogom, pošto nemam mjesta za qck heavy odlučio sam se za qck mass ili razer goliathus, pošto nema nigdje više uzet mantiske.
Stanje stoji ovako:
Intelli 3.0 sa qck mass ili razer goliathus control
Razer Deathadder sa qck mass ili razer goliathus control
Mx518 sa qck mass ili razer goliathus control
mx518 sa razer goliathus ti je prejako

Post dobio aplauz od vLexinho

deathadder sa qck + izaberes od kojeg ces klana
mx518 i goliathus control FTW
Mx518 sa qck mass ili razer goliathus control
mx 518 ili g5 mis
a za podlogu zavisi ak volis control onda goliathus, speed mantis, a ja bi ti preporucio qck pa ti vidi!
Mx518 sa razer goliathus control ubjedljivo za mene. al ti vidi koji tebi mis najbolje lezi u ruci. ti najbolje znas sta je najbolje za tebe.
deathadder sa qck + Najjace
MX 518 i SteelSeries QCK Heavy, prejaka kombinacija, imam je al fakat je prejaka^^
ENTEL je napisao/la:
MX 518 i SteelSeries QCK Heavy, prejaka kombinacija, imam je :D al fakat je prejaka^^
mx + qck heavy ....

g5 i qck mibr prejaka , al stvarno prejaka :D ahahah
Sta ti lezi u ruci. Ovi majstori sto pisu mx, ovo ono nidje veze. Podloga ko podloga, imam goliatus speed i sasvim je normalna+ G3 logitech. Sta ti lezi u ruci? MX ima dobar dpi kao i deathader po tome se isticu... inteli je isto dobar ali sve je pitanje kako ti lezi... pozz
Razer DeathAdder & SteelSeries Qck+

za podlogu ubijedljivo najjaca qck heavy... ovo razer propalo ... pitaj malo ove starije igraca .. "NEO QUELL I OSTALI " ...
svi ti oni imaju qck heavy i mx518 ... to ti je najjaca kombinacija .. bgm neces se pokajat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.