Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba

292 pregleda · 30 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 13:34

Pozdrav gamersi ..

Prije svega da napomenem da spameri zaobiđu temu kako nebi završila u kanti ..

Gamers.ba Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo

Ovako .

Imam samo jedno pitanje i ukratko cu ga napisati .

Na siteu ima 8 admina i 8 global moderatora .

Pitam se zašto niko sebe ne zaduži za promjenu nicka ?

Neću ništa odugovlačit , samo bi želio da vidim vaše mišljenje o ovome . HVALA
Mislim da bi se ta opcija trebala dodijeliti nekome od njih .....

I ja sam pitao neke iz administracije i kazu da nema niko tu opciju ...
Zato sto bi svaki drugi clan trazio promjenu nicka, a to nije bas tako jednostavno....
Znaci zato sto od ti 8 admina i 8 modova su 2 admina i 3 global moda aktivna
edit : ta opcija bi se trebala dodjeliti xxxadi jer je momak stvarno aktivan kad nije banovan od strane abasia
Zasto? Zato sto promjena nicka koliko znam nije i ne obavlja se na stranici vec u bazi. Toj istoj bazi nema svako pristup, te ne moze svako mjenjati nick. Tako da je jednostavno, a sto bi neko sebi stvarao novu obavezu?
Koji K. ceš mjenjat nick stalno? -_-'

Stavit opciju kao na SK-gaming, da svakih 6 mjeseci možeš promjenuti nick i adios.
Da se popravi recenica sto prije

Pitaj Fatala on to moze !
Hmm... moja ideja je da se stavi da premium clanovi mogu samo jednom promijeniti svoj nick u 5 mjeseci (ili nek to admini odrede). Slazem se sa ovim sto je rekao da ce svaki drugi clan...

Guestbook & PM bi bili prepuni adminima,moderatorima.
trebalo bi se napraviti ko na derneku; nickove mogu mijenjati premiumi samo jednom mjesecno
Shop -> Premium Artikal -> Artikal ime: "Promjena nicka" -> Cijena: 350+ pts.

Zasto ovolika cijena? Zato da ne bude dostupno svakome.
Ricky_ba je napisao/la:
Zato sto bi svaki drugi clan trazio promjenu nicka, a to nije bas tako jednostavno....
Ne mora samo jedan član bit može i dva .

A u ostalom imat globala il admina na gamersu nije lahko , mislim da se

moze to radit ako hoce neko da se trudi ..

Evo ti primjer dok je dino bio tu svako ko je zatrazio na pm promjenu nicka

dobio je , to je dokaz da se moze ako neko vec hoce
po meni da da svaki clan moze jednom u godini zatraziti promjenu ako nece neka mu se sad promjeni i onda neka godinu dana ne trazi i neka miruje ...tako bi bilo najbolje za ove koji zele mjenjati a to su oni koji neznaju sta ce od sebe pa samo da im je promjeniti...
Bilo bi dobro kad bi promjena nicka bila 100 bodova, znači 100 bodova ako želiš novi nick.
Zato sto samo Kemo moze promjeniti u bazi :O
WOMANIZER je napisao/la:
Znaci zato sto od ti 8 admina i 8 modova su 2 admina i 3 global moda aktivna :D
edit : ta opcija bi se trebala dodjeliti xxxadi jer je momak stvarno aktivan kad nije banovan od strane abasia
sta se sad ulizivas

ahahah ne znas link stavit kako treba

to bi trebao mozda on
Mo_Artos je napisao/la:
Bilo bi dobro kad bi promjena nicka bila 100 bodova, znači 100 bodova ako želiš novi nick.
Lol ?

trebam 5 preminuma kupit za promjenu nicka ? Jesi ti lud ili mi se čini ?

Dobro bi bilo da se sa svakom kupovinom preminuma može promjeniti nick , automacki :D
Ako želite da promjenite nick, napravite novi profil.

I sami znate da ne možete mjenjati nick ako već postoji na site-u isti taj a neka se također neko javi ako je neko od admina promjenio nick nekom.Osim toga, to je glupost, to nema ni na jednom forumu i bilo gdje.
Najpametnije bi bilo da se stavi ko na dernek.ba da mozes mjenjati nick svaka 2 mjeseca, i to pod uslovom da imas premium, il barem svakog mjeseca ! pa neka admini odluce! da djabe djeca nepeglaju modove i admine sa glupim upisima da im mjenjaju nickove ;)
4rm4n1 je napisao/la:
Shop -> Premium Artikal -> Artikal ime: "Promjena nicka" -> Cijena: 350+ pts.

Zasto ovolika cijena? Zato da ne bude dostupno svakome.
Bas bi trebalo da bude dostupno svakome, ali da to bude jednom mjesecno ili u 2-3 mjeseca da je moguce promjeniti. 350+ pts pa ridddddl bi promjenio 1337 nickova opet. Ne treba staviti 50-100 pa nek svi mogu. Ali jednostavno je nekako ... i opet bi bilo smaranja admina ee hajd mi promjeni nick nemam 350 bodova ili nemam 50 100 nvm...
gAte je napisao/la:
Najpametnije bi bilo da se stavi ko na dernek.ba da mozes mjenjati nick svaka 2 mjeseca, i to pod uslovom da imas premium, il barem svakog mjeseca ! pa neka admini odluce! da djabe djeca nepeglaju modove i admine sa glupim upisima da im mjenjaju nickove
e to sam i ja rekao...ima tu nesto o.O ?
kad bi meni poslali zahtjev za promjenu nicka auto BAN bi bio ! hvala... kakve fajde od mijenjanja nickova vishe imate, svaki dan bi v, izvinite vako cu se izraziti "napaceni djecaci" mijenjali nickove ! tako da ostaje ovako kako jeste, dobio si moje misljenje !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.