Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hyperactive vs TTK @ MYS League 1/2

1.442 pregleda · 79 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 23:07

Raspored 1/2 Mys lige :
http://gamers.ba/forum/3/74426/1-2-finala-mystery-league/

Eh, evo izvjestaj iz prvog polufinalnog mecha.

Za HYP nastupili :

Hyp ' Nepron
Hyp ' Dmgr aka Skyx
Hyp ' 7eo
Hyp ' Yordo
Hyp ' iNdes

Za TTK nastupili :
TTK mark0ni
TTK EM
TTK leooo
TTK lukessen
TTK guzly

1.Mapa - De_dust2 - Hyp 16 : 13 TTK
2.Mapa - De_Inferno - TTK 16 : 12 Hyp
3.Mapa - De_Nuke - Hyp 16 : 13 TTK

Par ss'ova :

Sve u svemu dobar cw ,samo su me decki malo razocarali psovanjem..

-Zamolio bih admina da ne locka temu , da ljudi mogu iznjet' svoje misljenje o odigranom cwu.
je napisao/la:
Pod 1, Ja ne pricam sa 53m1rom , pod 2 , Ne mogu da vjerujem da ste tol'ko jadni..

Zasto bi nama 53m1r smekao , ako smo njih izbacili u 1/4 ?

pod tri semir vam smekao isto kosto i mi kad smo igrali pa smekao ljudima radi mene ovim putem mu se zahvaljujem i je**m mu frgavog cundasa dodzite lan pa pricajte sve u svemu gg ttk voljamo vas
lQr1 je napisao/la:
dok ti je semira u spec na ligi pobijedzivatt ces le0oooo macko vidimo se mi u prnjavoru a ti teo000 pobijedi ih na lanu nogu ti dajem cus by see ya in prnjavor
buraz puno pametujes a i puno lizes supke -.-
ako imas konkretan dokaz postavi ga ako ne nemoj ni postati -.-
Daj neki dokaz da je smeko da si uso na vent vidio bi da je nas 5 u vent sobi i da nema vise nikoga sad vam je krivo sto ste izgubili cao ljubomorne duse mogu da mi puse !
nemojte govorit "dajte neki dokaz" jer se tada izdajete :P
ciftiNho je napisao/la:
nemojte govorit "dajte neki dokaz" jer se tada izdajete :P
Oca mi mrtvog , niko nam nije smeko .

Al' jebiga , razumjem ja njih , ljubomorne dushe , do dushe , takav je nash mentalitet .. :)
Te0o0 je napisao/la:
Daj neki dokaz da je smeko da si uso na vent vidio bi da je nas 5 u vent sobi i da nema vise nikoga sad vam je krivo sto ste izgubili cao ljubomorne duse mogu da mi puse !
eh ovako ja se njima ulizujem ? ja ljude neznam znaci samo sam gledao ih lana i lea znam jer smo igrali neke mixeve a vi sto pricate macku o rep jer lana vi sigurno sa njima nemozete gurat to je 100% ali eto vasa stvar i nemoj me citirat sviju ti eto
Možete ih uzeti online )
Ja sam gledao celi CW preko HLTV i mogu da kazem da su momci iz HpY mnogo dobri i svaka im cast na pobedi  :D
ciftiNho je napisao/la:
nemojte govorit "dajte neki dokaz" jer se tada izdajete 
izdavo se ja ,ne izdavo nije tvoje , a ni nicije da razmislja
jer necu dopustit da me niko proziva sad na bilo koji nacin -.- cao ima ih par likova teski retosi a digli nos u nebesa zato nedam na sebe i cao
Ognjen_91 je napisao/la:
Ja sam gledao celi CW preko HLTV i mogu da kazem da su momci iz HpY mnogo dobri i svaka im cast na pobedi  :D
Ti si prodaja sta ti imas govoriti....... :D:D zezam se:P

Mi smo zasluzeno pobjedili vi sto niste gledali mec nemate sta govorit mozete ih uzet online bla bla pogledajte hltv pa vidite kako smo igrali odma ce vam se prica promjenuti do tada molim vas da ne odgovarate na temu vise . Moze TEMA LOCK !
Te0o0 je napisao/la:
Mi smo zasluzeno pobjedili vi sto niste gledali mec nemate sta govorit mozete ih uzet online bla bla pogledajte hltv pa vidite kako smo igrali odma ce vam se prica promjenuti do tada molim vas da ne odgovarate na temu vise . Moze TEMA LOCK !
Pusti ih buraz , oni samo ovako mogu pisati . Da mogu igrati csa ko sto znaju pricati i pisati uzimali bi sk  
Pa vi da ste neki igraci nebi odma poslje cw HVALILI se da ste uzei TtK...

@ sta igro si cw pobjedio si gg i cao.......
gg
joj ...prvo ne znam sto su se momci uopste prijavili na ovu ligu ...
drugo i ako dodu bog zna kako dodu da odigraju
trece vama je ovo sve sto mozete postici pa se sad furajte
cetvrto vi na lanu ne bi im uzeli recimo 5 rundi od oka
ne citiraj rekao sam svoje misljenje , pomiri se s'tim

Post dobio aplauz od quell

edone je napisao/la:
gg
Đaba spamaš, nece ti ici gore post count. Moraš napisati više riječi da ti se upiše post. Tako da ti je dan prošao uzalud.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.