Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

VicoteKa :D !

889 pregleda · 60 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 18:13

Ajde malo da se nasmijemo :D
Posto je ovih par proteklih dana bilo dosta svadja izmedju clanova g.ba i dosta ruznih rijeci .. eo otvaram ovu temu da se malo smijemo i zaebavamo :D

Svi oni koji imaju dobar vic nek ga napisu ovdje naravno a ja cu da zapocnem naravno :D

Na tramvajskoj stanici dvije plavuse cekaju tramvaj.
Jedna ceka jedinicu, a druga sedmicu.
U medjuvremenu se pojavi sedamnaestica pa jedna kaze:
Baš Super! Mozemo ici zajedno.

Sto pise plavusi na grobu ?
Napokon legla sama

Zasto se kostur boji baciti sa 10. kata?
Jer nema muda.

Zasto slon ima crvene oci?
Prirodna kamuflaza, da bude neprimjetan kad krade tresnje

Eo dosta od mene dok se ne sjetim jos kojeg ocekujem da i vi postate dosta dobrih viceva :P
Opcija trazi, upisi vicevi - ima milion tema. Ovako ce ti bezveze izbrisati temu a mozda dobijes i ban.
Nazvao dalmatinac majku kaze imam jednu dobru i jednu losu vijest,kaze mu stara ajde prvo dobru kaze on "ostavio sam drogu" .
Majka : "hvala ti boze,to sine moj,voli te majka,a koja je losa ? "
Dalmatinac : " samo neznam di "
Isto ima dosta onih sa chuck norrisom ali evo jedan sto sam nedavno cuo.
Cak noris je uspio a nije ni pokusao
najdraza igra narkomanima :

Need For SPEED
Pita ovan ovna vjerujes li ti u zivot poslje kurban bajrama :|
Hoda Haso ulicom , bila veelika guzva i pita ovog jednog lika :

Haso : "Sto je ovo ovakva guzva ?" ovaj mu odgovori :
"Mah , kidnapovali nam predcenika i neche da ga pusti.Rekao je 10 hiljada Eura ili ce uzet' benzin polit ga i zapalit'.
Haso : "Pa koliko ste skupili ?"
Kaze mu ovaj : "Mah daju svi po 3 , 4L benzina"

Hhahhahaahaaha
RzA je napisao/la:
Pita ovan ovna vjerujes li ti u zivot poslje kurban bajrama :|
~ HAAHAHAAAHAA n1
1.
mama: sine, bodes li se
sin:u jednu ruku da, a u drugu ne

2.
mama: sine sta to radis
sin: bodem se
mama dobro , samo nemoj sjedit na hladnom
Ev jedan od mene...

Igrala reprezentacija BiH protiv repr. Latvije kvalifikacijski mec za Svjetsko prvenstvo u Africi 2010.
I taman pred tekmu svi igraci odluce da odustanu...i odu sa Cirom na kafu. Jedini Mujo ostao. Govori njima Mujo...dajte ljudi ostanite da branimo boje nase zemlje....nis oni.
I tako Mujo sam izadje na teren.
Sjede igraci BiH u kaficu piju kafu, gledaju TV...upali Ciro teletext kad ono BiH vodi 1:0 go dao Mujo 6. minuta. Aj svi se raduju...kaze Ciro: Mujo Voli te tvoj Ciro. Popili oni kafu....upali Ciro opet ttxt. kad ono 90 + izjednacila Latvija.
Dosli oni u svlacionicu...place Mujo. Pitaju ga: "Mujo kako primi go u 90. minuti???"
Kaze Mujo korz plac: " Sta cu kad sam dobio crveni u 7. minuti!!!!!!!!"
:D
Crnogorac dao oglas u casopisu za traženje partnera:
"Lijep, šarmantan, situiran sa stanom u centru Podgorice, kucom u Budvi, mercedesom, i diplomom Pravnog fakulteta u Beogradu. Ne tražim nikoga i ništa, n`o se samo `falim..."
Sta je vrhunac Španski sapunica?

Kad Alehandro sazna da je sam sebi majka
28-godišnjak, zgodan, obdaren, materijalno obezbjeđen, ima stan i kucu u sarajevu, bez djece, traži žensku osobu da joj proda 30 metara drva!
-Sta plavusa kaze kad joj se isprica vic o plavusi
Auuuu, Glupace

Evo jedan moj vic ja mislim da ide ovako nesto

Ide perica jedan dan kuci i kad je stigao pitao mamu da mu kupi bicikl.Mama mu kaze perice idi moli se u crkvu da dobijes bicikl.Ode perica u crkvu i moli se i moli, prodje duze vrijeme vidi perica da nema bicikla.Kaze mami da nije jos bicikl dobio,ona kaze da ide jos da se moli.I tako svakim danom se sve vise molio da dobije bicikl ali nista od toga.I tako on jednog dana odlici da ode u crkvu i ukrade ikonu....Dosavsi kuci pogleda kroz prozor i kaze boze daj mi bicikl a ja cu tebi tvoju mamu.
Dosla uciteljica u skolu samo u grudnjaku i kaze : Kome smeta neka izadje , sva djeca izadju osim Perice .
Sutradan dolazi uciteljica u skolu samo u minicu bez grudnjaka i kaze kome smeta neka izadje , sva djeca izadju osim perice .
Sutradan uciteljica dodje samo list na pi**i i kaze kome smeta neka izadje , svi izadjose osim perice , a uciteljica perici : perice sta cekas ? Perica : Jesen , da lisce opadne .

Zasto dedo crnogorac ima stakleni stap ?
Da se nemora saginjat kad mu ispane : )
Igraju Dejan i Saša Matić kantera.
Baci Dejan flešku a na to će Saša : "ejo, je***u mater pa ništa ne vidiiim"
zivio je napisao/la:
Igraju Dejan i Saša Matić kantera.
Baci Dejan flešku a na to će Saša : "ejo, je***u mater pa ništa ne vidiiim"
hahahahahahhahahahahhhahahhahahahhahahhah

Oj oplakao sam realno .btw Gdje mogu naci tih viceva na njihov fazon Jel ima neka posebna stranica ili da googlamxD
Kako zemunac cestita sestri na polozenom ispitu??

- Sestro brate,cale si mi,keve mi!
došla severina kod svetjenika i kaze:

otje, zgrijesila sam

svetjenjik:
znam sine, vidio sam
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4H8DJADsJPw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4H8DJADsJPw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.