Druže, ovo nije prvi put da sebi štele bodove, aplauze i ostale nevrijedne stvari. Mene bi bilo stid ispast budala pred svima radi pišanih 10 bodova. AZA je specijalac za to. Dobio je 10 banova u zadnjih 10 dana. Ali opet mu štela skida banove. Abasi ga je banovao jednom radi
traženje cd key-a, ali nakon par sati ban je skinut. Za to je vjerovatno zadužen xxxado. Ali koliki idiot trebaš biti da ne možeš naci serijski kod na internetu. Ti likovi po citav dan vise za racunarom a ne mogu naci jedan jednostavni kod za igru?
Idemo dalje. Evo sličan
primjer kao što je i Jason dao. Obratite pažnju kad je tema postavljena, i kad je AZA odgovorio. I to odgovorio retardiranim odgovorom. Ako si mu već slao pm, nisi se trebao javljat na forum. Znaš da je zabranjeno pisat PM i tako to?
Idemo dalje opet.
smješne transakcije bodova i aplauzi od strane admina xxxado-a. Ali opet
transakcija bodova. Ko fol AZA mu sredio sims. Aza, koji ne zna pronaci cd key za igru. Ako vas zanima ko mu je instalirao igru, imam podatak da mu je spY instalirao. A ne Aza. Ali sacekajte, tu još nije kraj. Opet
transakcije bodova. A šamare dobiju oni koji govore istinu i koji se bore protiv
je***e korupcije. But w8, there is more. Don't go away.
transakcija po ko zna koji put, i naravno; pobunjenici dobijaju šamare. A ti daji svome azi apaluze, koji mu hljeb znače.
Također imam jednu primjedbu za danas. Pisao sam vijest o Spawnovom mogućem povratku na CS scenu. Nakon što sam se mucio skoro 1h da skupim što više informacija, sa što više stranica (hltv, gather network i sk-gaming), vijest mi je hladno odbijena bez nekog posebnog razloga. A taj razlog je vjerovatno xxxado. Odbio mi je vijest jer sam mu napisao da ne zna izrezati sliku u paintu. A
vijest koju je Buyaka 'napisao', naravno prihvati. Ali kao što se primjeti na prvi pogled, on je samo text sa engleskog 'provukao' kroz google translate i c/p uradio. Dok sam se ja mucio da svaka rečenica ima smisla i dok sam skupio više informacija. Hladno odbijena. Vidi se da xxxado nije zreo za funkciju admina na ovome portalu. Ako momak nisi skontao, admini moraju biti objektivni dok pregledavaju vijesti i postove. A ne kao što ti radiš. Subjektivno. Ovaj mi se sviđa (uliziva mi se) evo mu aplauz. Uh, ovaj mi je nešto pametovao da sam kupio poziciju, evo mu šamar. (bu-hu najjaci sam).
Ja koliko se sjećam, ovaj današnji gazel je prije prosipao gluposti teške po forumu. Dakle teški, glupi, retardirani spam. Na svakoj temi je pisao žešće gluposti, neko ima ozbiljan problem. On prvi leti napisat probaj reinstal i format 'comp' (idole, comp se ne može formatirati, HD može). Ali izgleda da to nije utjecalo ni na šta, pa je dobio kao nagradu global moderatora ovdje. Ali hajde, kad imaju para i kad im nije žao para od roditelja neka kupuju brate. Ali znanje neće moci kupit. Samo će te se obrukat.
Sa poštovanjem, untraceable!