Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba

1.910 pregleda · 72 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 18:48

Jel ovo je***i cirkus postao?

http://www.gamers.ba/forum/8/73634/smf-problem/

Nek se javi "pametni" xXxAdOo . Zašto je dao "AZA-i". Ove bodove i aplauz , iako taj "AZA" ne zna šta je je***i Kloxo a da pomaže na teme vezane za SMF.

I da , jedna pjesma za malog Adnana.

Za one koji nemaju YouTube dodatak kupljen u shopu.

http://www.youtube.com/watch?v=rrOjrnU756w

[youtube]rrOjrnU756w[/youtube]

Et' samo kako vas nije stid?

TEMA ĆE OSTAT! - BUDEŠ LI JE IZBRISAO , OPET ĆU ISTU NAPISAT!

DOSTA VIŠE JE***E ŠTELE!

Hvala!

AKO OVO NE RIJEŠITE , ODLAZIM SA PORTALA , SKINITE MI I GMOD!

worm_sa je napisao/la:
Sve sam do sada mislio da ne može gore, a evo uvjerih se da može, otkad je ovaj rtd xxxado preuzeo admina,zajebaje se, a ne shvaća da je to ozbiljna funkcija. Dragi xxxado ukoliko pročitaš ovaj post i rasrdiš se i htjedneš da me banuješ učini to, jer tako ćeš ddokazat da si još veći rtd nego što misliš. Jarane praviš od ovog portala koji dnevno posjeti preko 1k duša i koji je, ponosno mogu reći, na alexi 32592, sranje. Ne mogu da shvatim kako idioti kao ti mogu da banuju ljude bez razloga, ili samo zato što kritikuju.

Gameri imaju pravo da kritikuju administraciju, a ovi bi trebali da prihvate kritike i da isprave te greške.

Ti, gazzel i ostali neodgovrni gameri koji imaju neku funkciju na ovom portalu bi trebalo da ga uljepšavate, a ne da serete po njemu.

Nadam se da ćete se bar malo opametiti.
Brate sta ti ja radim, jesam ti ikad "a" rekao, uopste ne znam ni ko si, dosao si juce tu i sad meni naglabas, sta vam ja radim ?
worm_sa je napisao/la:
Sve sam do sada mislio da ne može gore, a evo uvjerih se da može, otkad je ovaj rtd xxxado preuzeo admina,zajebaje se, a ne shvaća da je to ozbiljna funkcija. Dragi xxxado ukoliko pročitaš ovaj post i rasrdiš se i htjedneš da me banuješ učini to, jer tako ćeš ddokazat da si još veći rtd nego što misliš. Jarane praviš od ovog portala koji dnevno posjeti preko 1k duša i koji je, ponosno mogu reći, na alexi 32592, sranje. Ne mogu da shvatim kako idioti kao ti mogu da banuju ljude bez razloga, ili samo zato što kritikuju.

Gameri imaju pravo da kritikuju administraciju, a ovi bi trebali da prihvate kritike i da isprave te greške.

Ti, gazzel i ostali neodgovrni gameri koji imaju neku funkciju na ovom portalu bi trebalo da ga uljepšavate, a ne da serete po njemu.

Nadam se da ćete se bar malo opametiti.
Ne radi se o gazzelu , gazzel odlicno obavlja svoj posao.
Jesi ikada vidio da on namješta bodove ? Postavlja neka pravila? Normalno da nisi. Ovdje se prica o Adi jer je on taj zbog kojeg ovaj portal propada .

kkthxbye
FaintSmile je napisao/la:
Ja vise ovu preferiram...

@Pa jadovi jadni , kakvi ste da prestanete brisat postove ... kad ste vec onakvi , bar budi musko reci jesam i gotovo....

ova je bolja
http://www.youtube.com/watch?v=7UPfnxIcX60
daeen je napisao/la:
Jesi ikada vidio da on namješta bodove ? Postavlja neka pravila? Normalno da nisi. Ovdje se prica o Adi jer je on taj zbog kojeg ovaj portal propada .

kkthxbye
vido sam da i gazzel namješta ponekda bodove.
worm_sa je napisao/la:
Link ?
gaZZel je napisao/la:
Brate sta ti ja radim, jesam ti ikad "a" rekao, uopste ne znam ni ko si, dosao si juce tu i sad meni naglabas, sta vam ja radim ? :r
dječače za tvoju informaciju, ja nisam jučer došao, imam stariji staž na gamersu od tebe zato tišu
GOLGOTHA je napisao/la:
ova je bolja:D
http://www.youtube.com/watch?v=7UPfnxIcX60
Ako ikada ode nek ovu pusta:

http://www.youtube.com/watch?v=mlMc5O6gPyk
jbt sad se raja odjednom cudi.
Pa pola raje sa pr0 statusom je dobio status preko stele.
Odkud svima po 1000bodova ? Svi pomagali toliko ? Jarane trebaju onda dobiti nobelovu nagradu.

Mislim svi ste sad navalili na adu i gazzela. Ovo nije uredu, ali nisu oni prvi koji su zloupotrijebili svoju poziciju. Cak mislim da nema moda/admina da nije stelio aplauze/bodove.

Ono nemate se sta cuditi, ovoga je uvijek bilo i uvijek ce biti.
....................................
Moj prijedlog:
da se digne tema (stavi u zanimljive), napise se lista svih modova/admina i da raja posta npr:
ado - da
gazzel - ne
jason - da
....
......
tako ce biti najpostenije. Na kraju se glasovi prebroje i ko bude imao 2/3 "ne" gubi status i prelazi u obicnog korisnika.
daeen je napisao/la:

kkthxbye
Procitaj moj post vidjeces kako nenamjesta bodove i kako nepuca aplauze svojoj raji.
worm_sa je napisao/la:
Iako sam dobio bodove od nekog poznatog, dobio sam ih jer sam mu ucinuo neku uslugu u real life, a i sve da nisam, to nije tvoj problem, ja sam veci kreten od svih ovdje zato sto vam se pravdam, da bi ovo licilo na nesto..
gaZZel je napisao/la:
Brate sta ti ja radim, jesam ti ikad "a" rekao, uopste ne znam ni ko si, dosao si juce tu i sad meni naglabas, sta vam ja radim ?

gaZZel je napisao/la:
Iako sam dobio bodove od nekog poznatog, dobio sam ih jer sam mu ucinuo neku uslugu u real life, a i sve da nisam, to nije tvoj problem, ja sam veci kreten od svih ovdje zato sto vam se pravdam, da bi ovo licilo na nesto.. :r
LOL ROFL OMG
Druže, ovo nije prvi put da sebi štele bodove, aplauze i ostale nevrijedne stvari. Mene bi bilo stid ispast budala pred svima radi pišanih 10 bodova. AZA je specijalac za to. Dobio je 10 banova u zadnjih 10 dana. Ali opet mu štela skida banove. Abasi ga je banovao jednom radi traženje cd key-a, ali nakon par sati ban je skinut. Za to je vjerovatno zadužen xxxado. Ali koliki idiot trebaš biti da ne možeš naci serijski kod na internetu. Ti likovi po citav dan vise za racunarom a ne mogu naci jedan jednostavni kod za igru?

Idemo dalje. Evo sličan primjer kao što je i Jason dao. Obratite pažnju kad je tema postavljena, i kad je AZA odgovorio. I to odgovorio retardiranim odgovorom. Ako si mu već slao pm, nisi se trebao javljat na forum. Znaš da je zabranjeno pisat PM i tako to?

Idemo dalje opet. smješne transakcije bodova i aplauzi od strane admina xxxado-a. Ali opet transakcija bodova. Ko fol AZA mu sredio sims. Aza, koji ne zna pronaci cd key za igru. Ako vas zanima ko mu je instalirao igru, imam podatak da mu je spY instalirao. A ne Aza. Ali sacekajte, tu još nije kraj. Opet transakcije bodova. A šamare dobiju oni koji govore istinu i koji se bore protiv je***e korupcije. But w8, there is more. Don't go away. transakcija po ko zna koji put, i naravno; pobunjenici dobijaju šamare. A ti daji svome azi apaluze, koji mu hljeb znače.

Također imam jednu primjedbu za danas. Pisao sam vijest o Spawnovom mogućem povratku na CS scenu. Nakon što sam se mucio skoro 1h da skupim što više informacija, sa što više stranica (hltv, gather network i sk-gaming), vijest mi je hladno odbijena bez nekog posebnog razloga. A taj razlog je vjerovatno xxxado. Odbio mi je vijest jer sam mu napisao da ne zna izrezati sliku u paintu. A vijest koju je Buyaka 'napisao', naravno prihvati. Ali kao što se primjeti na prvi pogled, on je samo text sa engleskog 'provukao' kroz google translate i c/p uradio. Dok sam se ja mucio da svaka rečenica ima smisla i dok sam skupio više informacija. Hladno odbijena. Vidi se da xxxado nije zreo za funkciju admina na ovome portalu. Ako momak nisi skontao, admini moraju biti objektivni dok pregledavaju vijesti i postove. A ne kao što ti radiš. Subjektivno. Ovaj mi se sviđa (uliziva mi se) evo mu aplauz. Uh, ovaj mi je nešto pametovao da sam kupio poziciju, evo mu šamar. (bu-hu najjaci sam).

Ja koliko se sjećam, ovaj današnji gazel je prije prosipao gluposti teške po forumu. Dakle teški, glupi, retardirani spam. Na svakoj temi je pisao žešće gluposti, neko ima ozbiljan problem. On prvi leti napisat probaj reinstal i format 'comp' (idole, comp se ne može formatirati, HD može). Ali izgleda da to nije utjecalo ni na šta, pa je dobio kao nagradu global moderatora ovdje. Ali hajde, kad imaju para i kad im nije žao para od roditelja neka kupuju brate. Ali znanje neće moci kupit. Samo će te se obrukat.

Sa poštovanjem, untraceable!
ek0 je napisao/la:

Brate, ja sam ovdje jos od starog skina, tad smo bili djeca, glupiranja su dovela do brisanja acc-ova iz baze, tako da.. (:
browNe je napisao/la:
vertazzar.com ftw !
Pa što si onda online na g.ba ? :D
KillaOR je napisao/la:
Kunem ti se, najjaci clan si ovog portala, samo sto si brutalno iskren, to se brate cijeni...
Pa nisam jednom cinkao moderatore i admine sta ovdje rade.

Jedan od admina mi je nedavno dao log u kojem su se mogle vidjeti nelegalne radnje pojedinih moderatora. Brat haruN je zbog toga izgubio moda, jer je rodjaku nabio 300 bodova,i josh mnogo primjera ima..

Ovdje radi ko god sta hoce, je***h takav portal, ja bi rodjenog brata banovao da neradi po zakonu.
daeen je napisao/la:
Pa što si onda online na g.ba ? :D
onako ponekad udjem , pogledam koju temu i to je to , a sto se mene tice vertazzar.com mnogo bolji ;)
Untraceable je napisao/la:
Druže, ovo nije prvi put da sebi štele bodove, aplauze i ostale nevrijedne stvari. Mene bi bilo stid ispast budala pred svima radi pišanih 10 bodova. AZA je specijalac za to. Dobio je 10 banova u zadnjih 10 dana. Ali opet mu štela skida banove. Abasi ga je banovao jednom radi traženje cd key-a, ali nakon par sati ban je skinut. Za to je vjerovatno zadužen xxxado. Ali koliki idiot trebaš biti da ne možeš naci serijski kod na internetu. Ti likovi po citav dan vise za racunarom a ne mogu naci jedan jednostavni kod za igru?

Idemo dalje. Evo sličan primjer kao što je i Jason dao. Obratite pažnju kad je tema postavljena, i kad je AZA odgovorio. I to odgovorio retardiranim odgovorom. Ako si mu već slao pm, nisi se trebao javljat na forum. Znaš da je zabranjeno pisat PM i tako to?

Idemo dalje opet. smješne transakcije bodova i aplauzi od strane admina xxxado-a. Ali opet transakcija bodova. Ko fol AZA mu sredio sims. Aza, koji ne zna pronaci cd key za igru. Ako vas zanima ko mu je instalirao igru, imam podatak da mu je spY instalirao. A ne Aza. Ali sacekajte, tu još nije kraj. Opet transakcije bodova. A šamare dobiju oni koji govore istinu i koji se bore protiv je***e korupcije. But w8, there is more. Don't go away. transakcija po ko zna koji put, i naravno; pobunjenici dobijaju šamare. A ti daji svome azi apaluze, koji mu hljeb znače.

Također imam jednu primjedbu za danas. Pisao sam vijest o Spawnovom mogućem povratku na CS scenu. Nakon što sam se mucio skoro 1h da skupim što više informacija, sa što više stranica (hltv, gather network i sk-gaming), vijest mi je hladno odbijena bez nekog posebnog razloga. A taj razlog je vjerovatno xxxado. Odbio mi je vijest jer sam mu napisao da ne zna izrezati sliku u paintu. A vijest koju je Buyaka 'napisao', naravno prihvati. Ali kao što se primjeti na prvi pogled, on je samo text sa engleskog 'provukao' kroz google translate i c/p uradio. Dok sam se ja mucio da svaka rečenica ima smisla i dok sam skupio više informacija. Hladno odbijena. Vidi se da xxxado nije zreo za funkciju admina na ovome portalu. Ako momak nisi skontao, admini moraju biti objektivni dok pregledavaju vijesti i postove. A ne kao što ti radiš. Subjektivno. Ovaj mi se sviđa (uliziva mi se) evo mu aplauz. Uh, ovaj mi je nešto pametovao da sam kupio poziciju, evo mu šamar. (bu-hu najjaci sam).

Ja koliko se sjećam, ovaj današnji gazel je prije prosipao gluposti teške po forumu. Dakle teški, glupi, retardirani spam. Na svakoj temi je pisao žešće gluposti, neko ima ozbiljan problem. On prvi leti napisat probaj reinstal i format 'comp' (idole, comp se ne može formatirati, HD može). Ali izgleda da to nije utjecalo ni na šta, pa je dobio kao nagradu global moderatora ovdje. Ali hajde, kad imaju para i kad im nije žao para od roditelja neka kupuju brate. Ali znanje neće moci kupit. Samo će te se obrukat.

Sa poštovanjem, untraceable!
vidi se da je brat iz b faze :D

by: richaaman

edit: gazzel dobro obavlja svoj posao ... za sve je mali ado kriv ..
i fatal sto mu je dao admina .. pa - pa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.