Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR in STASNET

463 pregleda · 13 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 12:58

Ovak, posto je prosla tema bila vishe spam nego odgovori molim vas da mi samo napisete :

TAG klana :
Line up :
I 100 % dolazak...

Pls dont spam ...
Edit by : xXxAdOo nastavitel' sa spamom pocinjem da banam
Ekipe za sada :
alternative
bdamage.
ziike mix
ameebe
Mistake
chame ekipa
iGAMING
timmymix
antiQue
ZoomQuality
apsolutnoNt'
~ ovom prilikom se izvinjavam , bdmg otkazuje ..
~ maY na moru , ja idem za par dana , te0 ne moze doc tako da.

HF .

Nadam se da ce organizacija biti bolja nego u hrasnici.
Neznam lineup al trilion % sam sa nerkim mixom .

Znaci mene racunajte "neddie mix"
Turnir je za 94 i mladje.. (:
Kao i u Hrasnici, antiQue 100% tu, dochi ce do malih promjenau lineup-u, 1 ili eventualno 2 igracha.. Nadam se da che organizacija biti puno bolja nego u Hrasnici, jer dole je bilo svega, ekipa koje je osvojila odigrala je samo 1 mech i bila je u finalu, dok smo mi 3 i tek u polufinalu, sramota ?! Dodjemo kaze bice hltv napolju da gledate, pa onda za 3 minute nemaju neki kabal, LOL ?! Stajali nam ljudi iznad glave, ja igram on mi prica kakav je film gledao sinoch, smijesno. Ali pustimo sad to..

Lineup za StasNet:

antiQue < AZA >
antiQue < Gazzel >
antiQue < miquell >
antiQue < 0uT Tru[S]T. >
antiQue < choseN >

antiQue < 53m1r > (Jeste stariji, ali krenuche u sluchaju da se desi kao u Hrasnici, da Edo ili San1 koji su 93 godiste igraju, igrache i Semir, eventualno liryo)

Eto, toliko.

100% Dole, seeee yaaaa.
koja su ovo godista? mogu stariji?
aKONe je napisao/la:
koja su ovo godista? mogu stariji?
Ne mogu brate, bice uskoro poslije nas turnir za starije u stasnetu, bas su juce neo i oni pricali sa sefom, za nas je 10og augusta, za vas ce biti kasnije u cast Arnestu Papaju tako nesto (:

Ovo je samo za 94 i mladje, bice valjda dosta ekipa (:
gaZZel je napisao/la:
Kao i u Hrasnici, antiQue 100% tu, dochi ce do malih promjenau lineup-u, 1 ili eventualno 2 igracha.. Nadam se da che organizacija biti puno bolja nego u Hrasnici, jer dole je bilo svega, ekipa koje je osvojila odigrala je samo 1 mech i bila je u finalu, dok smo mi 3 i tek u polufinalu, sramota ?! Dodjemo kaze bice hltv napolju da gledate, pa onda za 3 minute nemaju neki kabal, LOL ?! Stajali nam ljudi iznad glave, ja igram on mi prica kakav je film gledao sinoch, smijesno. Ali pustimo sad to..

Lineup za StasNet:

antiQue < AZA >
antiQue < Gazzel >
antiQue < miquell >
antiQue < 0uT Tru[S]T. >
antiQue < choseN >

antiQue < 53m1r > (Jeste stariji, ali krenuche u sluchaju da se desi kao u Hrasnici, da Edo ili San1 koji su 93 godiste igraju, igrache i Semir, eventualno liryo)

Eto, toliko.

100% Dole, seeee yaaaa.
mojne na mi diras edu

Nemoj isporbavat opciju shamar znam da radi

Post dobio šamar od GAZZEL

je napisao/la:
Nemoreš ti entele ti si vejiki ti bi hi sam owno

Post dobio aplauz od GAZZEL

Lineup za StasNet:

antiQue < AZA >
antiQue < Gazzel >
antiQue < miquell >
antiQue < 0uT Tru[S]T. >
antiQue < choseN >

Eto, toliko. :-*

100% Dole, seeee yaaaa.
gaZZel je napisao/la:

Lineup za StasNet:

antiQue < AZA >
antiQue < Gazzel >
antiQue < miquell >
antiQue < 0uT Tru[S]T. >
antiQue < choseN >

Eto, toliko. :-*

100% Dole, seeee yaaaa.
Ko ti je bio ba iznade ledja ? ne seri ! vi ste i onako igrali na onoj tamo strani gdje ti niko nije ni mogao biti iza ledja.
Ekipa koja je osvojila je igrala 1 mech i taj su dobili,ali nisu oni krivi nego je tako ispalo,9 ekipa je bilo :S znaci falio im protivnik i prosli.
Organizacija jeste bila low ali ipak su to za mladje NO HARD FEELING'S !
Normalno da bi bolja bila da je za starije,eto npr za prosli turnir u hrasnici ... solidna organizacija i niko se nije zalio.
gaZZel je napisao/la:
Ne mogu brate, bice uskoro poslije nas turnir za starije u stasnetu, bas su juce neo i oni pricali sa sefom, za nas je 10og augusta, za vas ce biti kasnije u cast Arnestu Papaju tako nesto (:

Ovo je samo za 94 i mladje, bice valjda dosta ekipa (:
i kad bude taj , ove male allmighty ekipe nece doci ko inace...
xXxAdOo je napisao/la:
Nemoreš ti entele ti si vejiki ti bi hi sam owno
plizzzzzzzzzzzz

Ae ništ možda navratim samo malke da pogledam )
eee sry ljudi zQ ili ZooMQuality se je raspao tako da necemo doci u stasnet na turnir sryyy

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.