Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Jako Bitno [Sad je dobar Pd Forum]

327 pregleda · 30 odgovora · otvorena 29.07.2009. u 00:21

Da odma kazem admini pls nemojte zakljucavat temu.

Ovako znaci lik mi je Hackovo server 2 puta..
I ja hocu da mu se oduzim ali neznam kako da Hackujem server???
Ako neko zna neka salje na PM..
Bitno mi je jako..

Admini pls nemojte Lock i ko pomogne dajte mi 10 poena plss :)

Edit By : ja

Son1K ce mi pokazati kako se hacka cs 1.6 server
AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH pazi da ti ko ne rekne to :D
CiviC je napisao/la:
AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH pazi da ti ko ne rekne to :D
Nemoj Spamat pls
Jel se ti zajebavaš ninja ?
Bolan pomiri se s stim da je ti je server hackovan,ima nacina da se hakira(ko za sve),ali moras biti toliko inteligentan da bi to uradio, mani se čorava posla.
joj kad naucis hoces i za mene heack 1 server pls dacu ti 100 bodova :D

wahahahahahah koji bo2 svi ce ti reci kako da hack :D
nyonyo je napisao/la:
Jel se ti zajebavaš ninja ? :D
ne smrtno sam ozbiljan..:@
Eh sad cu ti ja pomno objasniti. Uđeš u notepad, ukucaš "aj mas icevvjan rekcah an utejivs",i uploadaš to na rapidshare. Nakon što si uploadovao, uradiš kompres tog notepada. Kad ga kompresuješ, odmah ga odkompresuješ i zalijepiš na stranicu "www.ilhackyourwebsite.com". Kad si to učinio, žrtvi trebaš dati samo link od te stranice i posao je riješen.
Momak, trebaju ti godine buljenja u komp da bi to naucio, ne mislim prvenstveno na hack game servera nego puno drugih stvari.
r3L0aded je napisao/la:
Eh sad cu ti ja pomno objasniti. Uđeš u notepad, ukucaš "aj mas icevvjan rekcah an utejivs",i uploadaš to na rapidshare. Nakon što si uploadovao, uradiš kompres tog notepada. Kad ga kompresuješ, odmah ga odkompresuješ i zalijepiš na stranicu "www.ilhackyourwebsite.com". Kad si to učinio, žrtvi trebaš dati samo link od te stranice i posao je riješen.
NAHAHHAAHAHAHAHHAHH
HAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAH
r3L0aded je napisao/la:
Nevolim ovo da pricam ali moram nemoj d ame za******ssssssssssssssssssssssssssssss
Dajte pomozite čovjeku nudi cak 10 bobaa (Iz prosle teme dignute prije 5 min od istog čovjeka)
Evo ako ćes mi dati bobe : udješ na server i kucaj /serverehakujsetakotibogadragog.amiin (al sa dva i )
Zaboravio sam ti reći jednu važnu stavku. Kad budeš lijepio ovaj odkompresovani notepad na ovu stranicu, moraš biti veoma precizan, i zalijepiti ga između trećeg reda odozgo i sedmog odozdo.
r3L0aded je napisao/la:
Zaboravio sam ti reći jednu važnu stavku. Kad budeš lijepio ovaj odkompresovani notepad na ovu stranicu, moraš biti veoma precizan, i zalijepiti ga između trećeg reda odozgo i sedmog odozdo.
jock 8 odozdo pogrijesio si :D
Zeroo je napisao/la:
Tuzno je sve ali stacu moram da se smijem.:P
NE predaji se glavu gore naucices ti vec nekad hackati :D ha ya :$
cHUKYftw je napisao/la:
jock 8 odozdo pogrijesio si
Lapsus linguae
ma hackovaćeš moj ku**c brate :DDDD idi pitaj nijaza on sigurno zna :D :D E ako ti sjebeš MILF ja ti se klanjam do smrti budi siguran!!!!!!
Admine temu lock + delete

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.