Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem grafika

95 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.07.2009. u 23:17

Upravo sam dignuo sistem, windows xp SP2 mi je, i instalirao sam drajvere sa CD-a, Flash player, Javu i tako tih par stvarcica?
Eh sad, kada gledam video na youtubu, sporo mi ide, slike mi malo sporije idu kao na usporenom snimku.
Isto tako na CS-u je prije fps bio oko 100, sad je 25-30! Zna li neko do cega je ovo? Instalirao sam drajvere za graficku, to cijeli dan radim...
Isto ko da mi nesto fali, ko da nesto nisam ukljucio ili instalirao. Zna li neko u cemu je problem?
Jesi izgasio Vertical Sync na grafičkoj?
Anistropic filtering - OFF
Image Settings - High Performance
Antialisaing Settings - Application-controled

Namjesto to tako, te stvari na grafičkoj, pa probaj opet .
nije mi nvidia graficka... gdje mogu te opcije stimati na Intel express chipset family?
Anderson je napisao/la:
nije mi nvidia graficka... gdje mogu te opcije stimati na Intel express chipset family?
1. Access the OpenGL settings here: Start » Settings » Control Panel » Display » Settings » Advanced » Intel® Extreme Graphics or Intel® Graphics Media Accelerator Driver tab » Graphics Properties... » OpenGL or 3D Settings

2. To disable vsync, set Asynchronous Flip to On, and then click Apply.

Eto nadjoh na 1 temi kako ces ugasit vsync
Anderson je napisao/la:
sve sto ja imam u toj opciji je ovo

znaci nemam vertical sync
To 1 ti je Asynchronous Flip .
A ovdje pise :
To disable vsync, set Asynchronous Flip to On, and then click Apply

Znaci Asynchronous Flip ukljuci i idi apply
kliknuo ali opet nece...
nesto me kopka, prije kad sam u csu u video tamo isao i ono gdje imaju tri opcije da igras na softweru, na openGL i na 3D3 i kad sam stisnuo na 3D3 i isao aply on nakratko izadje iz csa i puni do 100% i pise auto adjusting, a sada kad to uradim pise auto adjusting locked...
Zna li neko kako da ovo ponovo ukljucim?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.