Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WindowsBlinds....potrbna pomoc

70 pregleda · 3 odgovora · otvorena 28.07.2009. u 19:18

E ovako ljudi potrebna mi je pomoc oko windowsblindsa, naime instalirao sam ga i preskocio registreciju tako da je ostao kao demo verzija,instalirao alienware temu i sve dobro prosta.kaka otvorim windowsblinds da bi postavio alienware temu ona se jednostavno promjeni u win94 startap pokusao sam i ostale teme i opet isto,pola godine prije ovog imao sam windowsblinds i radio je perfekto ako neko moze pomac ili da mi posalje novi link bio bih vam mnogo zahvalan:D:D:D:D
To ti je surova istina softwera trećih lica.

Reinstal Windows Blinds 6.4, instaliraj SP3, očisti registry(kad kažem očisti registry, onda ga očisti a ne-neznam ja šta je to).Program Registry booster

Rade teme samo sa njihove stranice i nije ti sigurno da će ti raditi sa nekih drugih iako se može potrefiti da radi.
Ako ne mogne, onda repair windows.Očisti temp file i shared folder.Ako si instalirao prije ovaj program onda ti je od njega u shared folderu ostala datoteka od 70-ak MB koju trebaš izbrisati.
Sta ce ti taj WindowsBlinds i te teme,skini pametno neku temu sa deviantart i lijepo ide ko drama..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.