Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Gasenje monitora pri ulasku u igru

99 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.07.2009. u 17:43

Pozz svima...
Evo znaci maloprije sam htio da igram gather...i fino pridruzim se udjem u cs i udjem na server....i nije prosla ma ni 1 sekunda..samo mi se odjednom izgasi monitor....i onda moram da restartujem racunar druge nema...2-3 rr radio al opet isto....kako to da fix?
Otisla graficka... Barem sam imao isti problem i grafa mi nije valjala... Kad sam novu grafu stavio sve OK.
ako ti je lcd ... to mozes slobodno da nosis na opravku

krene da bota sistem vidis win xp udjes i cim udjes on nestane
to nemoze s nikakko napraviti

cuo sam da ima neki majstor na skenderiji da prawi lcd monitore

RzA je napisao/la:
ako ti je lcd ... to mozes slobodno da nosis na opravku

krene da bota sistem vidis win xp udjes i cim udjes on nestane
to nemoze s nikakko napraviti

cuo sam da ima neki majstor na skenderiji da prawi lcd monitore

nije lcd...
Graficka otisla 100% , tako je i meni bilo prije neka 2 mjeseca , graficka nVidia 8600 512 mb , udjem u cs samo se ugasi monitor , i tako 2 , 3 puta dok mi se nije mogo comp nikako upalit , nista odnese ako imas garanciju ako nemas kupi novu ...
Isti probelm cim krenem da palim pc krenu neke zelene crte pa plave i ugasi se monitor i tak o1000 puta rr pc ili krenem stavljati xp cd da dignem system i nemoze .Graficka
graficka ili monitor
Provjeri da li ti radi vent. od grafe?
Mozes guzonju 17' naci za 30KM
mirofa je napisao/la:
Isti probelm cim krenem da palim pc krenu neke zelene crte pa plave i ugasi se monitor i tak o1000 puta rr pc ili krenem stavljati xp cd da dignem system i nemoze .Graficka ;)
to t inije do graficke to ti je do monitora imao sam isti problem cim pocne da se pali komp ono plave i zelene crte to se moze popraviti prikacis drugi monitor na komp i stawis ga na manje hertza ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.