Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GATHER.ba POMOC!

891 pregled · 50 odgovora · otvorena 28.07.2009. u 16:04

Pozdrav , hugh i ja smo kontali da dignemo CS.GATHER.BA , znaci sve smo lepo sredili, treba nam jos samo 20-30tak ljudi da bi se to sve ostvarilo, pa eto xXxAdOo reko da dignemo temu vamo, nadam se da cete pomoci

Evo ukratko sta vam treba

mIRC klijent skinite sa googla..

Zatim konektujte se na irc.quakenet.org

/s irc.quakenet.org

Zatim je potrebno uci u sobu #cs.gather.ba a to cete uciniti ovako

/j cs.gather.ba

Svako ko udje na kanal i bude na njemu na ovoj temi ce dobiti aplauz , ko nece da udje bolje nek ne pise nista

Hvala
valens_ je napisao/la:
aj da i bih dobije gather samo nemotej uzimat axail-ove i kgb-ove server ping 100+ :S, btw. na mircu sam
axial i KGB serveri 100+

Pogledaj oko sebe, nadji neki predmet, neka je nesto veci, i gledaj da je tup. Kad ga nadjes, uzmi ga i udri ga sebi u glavu, time ces pomoci svima nama

@ tema: evo usao...
nick: geniussss

Sretno
Usao ..

Nick sneiiyder

Ko nema mIRC , nek' ude preko ove stranice - http://webchat.quakenet.org/

Samo tamo popuni dva prazna polja , ukuca nick i u koji ce kanal #cs.gather.BA
Genius je napisao/la:
axial i KGB serveri 100+ ???

Pogledaj oko sebe, nadji neki predmet, neka je nesto veci, i gledaj da je tup. Kad ga nadjes, uzmi ga i udri ga sebi u glavu, time ces pomoci svima nama :)

@ tema: evo usao...
nick: geniussss

Sretno ;)
kao prvo meni je na gatheru.rs ping 120-130 a host je Axail dok je tek odnedevano neki drugi, a na njemačkim serverima ping mi je 50
kao drugo tebi se nisam obracao jer ti nemaš veze niti ces imati sa admin team-om g.ba a nadam se ni sa skorim gather.ba
P.S. možeš citirat svoju mamu mene neces e da i reci joj da se lupi necim tupim ;)
valens_ je napisao/la:
kao prvo meni je na gatheru.rs ping 120-130 a host je Axail dok je tek odnedevano neki drugi, a na njemačkim serverima ping mi je 50
kao drugo tebi se nisam obracao jer ti nemaš veze niti ces imati sa admin team-om g.ba a nadam se ni sa skorim gather.ba
P.S. možeš citirat svoju mamu mene neces e da i reci joj da se lupi necim tupim
Znaci bio admin na gatheru 3 mjeseca, i to tek kad se napravio .rs kanal, bili axialovi serveri, od tada pa do danas nisam nikoga vidio sa pingom vecim od 50, osim portugalaca, i ti dodjes kazes kako ne valjaju ? 120, 130 ?

I na ESL-u redovno igram na njihovim serverima, Nijemci nikad nisu srali za low-server.

Ako mi ne vjerujes pitaj bilo koga ko zna prosjecno o CS-u, pitaj sta su serveri i koji valjaju.

PS: Zar si jos na nivou djeteta koji proziva mame kad mu nestane argumenata ? Jadno.
red bi bio da se ovo uradi !!
Genius je napisao/la:
Znaci bio admin na gatheru 3 mjeseca, i to tek kad se napravio .rs kanal, bili axialovi serveri, od tada pa do danas nisam nikoga vidio sa pingom vecim od 50, osim portugalaca, i ti dodjes kazes kako ne valjaju ? 120, 130 ?

I na ESL-u redovno igram na njihovim serverima, Nijemci nikad nisu srali za low-server.

Ako mi ne vjerujes pitaj bilo koga ko zna prosjecno o CS-u, pitaj sta su serveri i koji valjaju.

PS: Zar si jos na nivou djeteta koji proziva mame kad mu nestane argumenata ? Jadno.
meni nije nestalo argumenata nego ti si prvi poceo vrijedat...ja sam ti samo vratio
evo dat cu ti ss ako treba sa kgb-ovih i axail servera pa da se uvjeriš
dobro nije bio 120+ko što je na gatheru (pitaj svoga m8 gabuda ) nego 80+ ali nvm ionako to je takodjer velik ping
vLex buraz znas da smo na vent , super ste ti hUGH skontali :P ...
citav dan sam na Mircu : (= pozz
valens_ je napisao/la:
meni nije nestalo argumenata nego ti si prvi poceo vrijedat...ja sam ti samo vratio
evo dat cu ti ss ako treba sa kgb-ovih i axail servera pa da se uvjeriš
dobro nije bio 120+ko što je na gatheru (pitaj svoga m8 gabuda ) nego 80+ ali nvm ionako to je takodjer velik ping
Mom m8u gabudu ping 30 kao i meni, a taj server je KGB ima neke amx-plugine, i igrao sam na njemu, nama ping 40 i laga malo.

Al brate ne mozes to reci za axialove, najbolji na balkanu, evo sacu ti dati screen sa gathera, pa ti ocijeni.

80+ ping je do tvoje konekcije, vjeruj mi. (( na axialu bi ti vjerovatno bio 50, al' et' ))

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.