O
je**m ti titu i gamers. Taman se nafurao da napišem esej neki o turniru kad g.ba ne radi.
je**m mu sfu familiju.
Ovako je kod mene išlo. Budim se ujutro oko 6h (zaspo u 4h, nisam mogao ranije od nervoze neke, jedva cekao da idem

). Stara napravila kafu, popijem kafu i stari me trzne autom do Bugojna, do stanice. Kupim kartu (20 KM u jednom smjeru boq te

), kupim 2 litra kole i nekih slatkiša i laganini u autobus. Zatim sam putovao nekih 3h i 30 minuta do Doboja. Onaj šofer nije normalan ni sekunde, kao da je bus formula 1, sve prestiže. Malo falilo da budemo rip na putu.

U Doboj stigao oko pola 12. Nazovem ove svoje iz ciriticala da dođu na stanicu po mene, pošto ne znam gdje je igraona. I sacekao njih, upoznali se u rl. I lagano odemo do igraone. Tamo uđemo u sobu gdje je bio HLTV, pošto nisu dali dole u igraonu. A bezveze bilo gledati hltv, kad se ovi dole deru, ne znaš šta će biti.

Prvo nam rekli da igramo u 15h, haj sacekamo mi par sati. Otišli na pice, do nekog internet kluba, vježbali taktiku neku (samo da ubijemo vrijeme).

Ali opet nismo igrali u 15h nego nakon još 3-4h. Prva grupa se igrala skoro 8h.

I tako došli mi na red, igrali protiv domacina, tj. vs Space. Na početku nismo baš nešto igrali, ali kad smo se oslobodili neke treme, pritiska blagog, lagani ih uzeli 16:10 (koliko se ja sjecam

). Zatim smo pauzirali dva metcha, jer nisu igrali neki iz Bužima. Upisali 16:0. Idemo dalje. Došli na red momci iz mQ. Culi smo da su trenirali svaki dan, u zadnjih par mjeseci. A mi nismo niti jednom igrali zajedno. A sastali smo se prije 2-3 sedmice možda. Neki nemaju kuci neta, a zatvorila im se jedina igraona u gradu. Tako da smo samo ja i kostaman1 malo vježbali.

I duca malo.

I nismo se mogli dogovorit koju mapu da igramo. Oni su prvo htijeli dd2, mi pošto smo već igrali nismo htijeli. Mi tražili nuke ili train. I organizator nam tutne inferno. I dobijemo ih 16:8 na kraju.

I nakon toga su nešto pričali da nam je neko šmekao njihove pozicije. Što je nemoguce u igraoni bilo. Pošto nisi mogao cuti svoga igraca pored sebe od galame
je***e. Svi se deru, urlicu ko stoka.

Zatim smo trebali igrati protiv Gazzela, ali pošto smo već imali 3 pobijede kao i oni nismo igrali, prošle obe ekipe u četvrtfinale. Eh tad je bilo već oko 11h i trebali smo tražiti mjesto za prenocit. Zatim nam se ponudio jedan
momak iz organizzacije da prenocimo kod njega, tacjnije Miroslav.

<3 Oko 1h smo krenuli kod njega u stan da malo odspavamo prije četvrtfinala. Došli kod njega, kad smo skinuli svi patike. Ja mislim da je citava ulica se usmrdila.

Potrošio je čitav parfem dok ne neutralizovao smrad.

hahaha

Malo smo se zajebavali u stanu, pricali i tako to. Ali mali chempa cim je vidio da comp ima kanter, odmah se zaletio da igra publica.

hahahah kako je jak samo

<3 Mi ostali legli spavat, odmarali. Chempa osvenTIK igrao cs citavu noć.

I rekli mu da nas probudi u 3h da idemo u igraonu. Ali je idiot zaboravio i tek se probudili u 7h ujutro. I morali požurit u igraonu. Ovi moji se smrzli ko
pi**e ujutro.

hahahah

Mi došli, igrale gazzele bile.
Pi**e skrolerske. Znaci citav su turnir skrolali.I poslje njih mi igrali protiv dist. iz mostara. Igrali train, prilično smo dobro igrali. Ali smo popustili na kraju i izgubili 16:13.

jgb Mi smo zadovoljni bili, nismo nikako vježbali a došli do četvrtfinala. Bit će sljedeci put bolje 100% !

Eh, poslje toga slijedi mech između gazzela i kka. Ovi momci iz gazzela nece da unbinduju skrol. Al' kka ih opet satro na infernu.

<3 Kako su samo ludi i jaki.

Uživancija ih bilo gledat kako igraju.

Zatim slijedi prvo polufinale između Oldies i KKA. To mi je jedan od najboljih cw koje sam ikad gledao.

Igralo se BO3, znaci tri prejake mape. 2 prejake ekipe. Prvu mapu dobio kka, mislim da se inferno igrao prvu. Zatim oldies dobio nuke, entel je prejako igrao kao ct na nukeu.

Zatim treća odlucujuca mapa,
je***a prašina dvA.

Puno taktickog podjebavanja i toga. Stvarno sam uživao u tome machu. Pun emocija.

I kka dobije dd2 na produžetke. Mislim da je art prodao zadnju rundu kao ct. Plantovali c4, i davor im defovao pocetnicki.

ahhaa Zatim usljedili produžeci, koje je kka uzeo i prošao u finale. Ja sam još gledao bio 2 mape ttk vs dist. Nakon toga, nisam mogao više ostati u Doboju. Morao nazad za G. Vakuf.

I oko 15h poz se sa rajom i sa ekipom na autobusku stanicu. I oko 15:30 kreno kuci. Oko 7h došao u bugojno. A kuci tek oko 9h došao.

Sve u svemu, turnir mi je bio nezaboravan. Bez ikakvih grešaka. Organizacije je dobra. Računari vrhovi.

Jest da je bila sparina u igraoni. Ali jbg, raja hoce da uživo gleda cw.

Dobre su im pice majkemi.

Pojeo sam ih 10 najmanje.

Upoznao sam dosta dobrih momaka, i tako to.

Uglavnom <3 Doboj.

Lijep grad. Nadam se da ćete i sljedece godine organizovat, ali sa više compova.

<3
Pozdrav od špijuna, iz vrucheg Gornjeg Vakufa.

Vidimo se sljedece godine aBd.
<3 ya all
PS. Milan ubjedljivo najjaci lik na turniru. Mame mi.

HAJDEEE
J**I BREEE!!! KAMAN
To nije razlog za nevericu batice.
@ Vlado gayu, stavio sam spY <3 vLex.
@ swynY normala momak pravo.
PSS. Necu da nabrajam koga sam upoznao, rece zaboravio ih nakon 1-2 dana.

<3
@ Dosta, lik spava stojecki, na stolici, ma gdje god da bio on spava. Ide putem i njiše se lijevo pa desno. Nije lik spavao ima 5 dana. hahahaha

<3