ev vak...
malo sam gledo na CB i odlucio sam da pokusamo napravit team BIH i za quake.
posto smo vec imamo za CS ja mislim da ne bi bilo loshe kad bi imali i za josh kakve igre..
gledam vashe gallersije i vidim plete se COD il DOD.. pa sad sto npr ne bi napravili tam BIHi za te igre..
mislim svi se bacate nesto za kanter nekazem da je loshe to al dajte malo ljudi josh igara..
gledam hrvatski tim.pa oni imaju najmannje 5 igara sto predstavljaju.
ovo govorim radi nas,kad nesto mozemo.
znam da nece bit problema jer u nas ima igraca koji igraju samo quake il COD il vec sta ja znam.
zato za sve zainteresovane ukljucte se malo.
jel bilo bi stvarno lijepo jer kad hrvati mogu tako nesto napravit sto i mi ne bi.
pa eto vec ko je nas menagment sad neznam jel Bu il abasi da ako bude nesto od ovoga da lijepo naprave team na CB.
eto toliko od mene...
sad ja ocekujem samo pozitivno..
peace
malo sam gledo na CB i odlucio sam da pokusamo napravit team BIH i za quake.
posto smo vec imamo za CS ja mislim da ne bi bilo loshe kad bi imali i za josh kakve igre..
gledam vashe gallersije i vidim plete se COD il DOD.. pa sad sto npr ne bi napravili tam BIHi za te igre..
mislim svi se bacate nesto za kanter nekazem da je loshe to al dajte malo ljudi josh igara..
gledam hrvatski tim.pa oni imaju najmannje 5 igara sto predstavljaju.
ovo govorim radi nas,kad nesto mozemo.
znam da nece bit problema jer u nas ima igraca koji igraju samo quake il COD il vec sta ja znam.
zato za sve zainteresovane ukljucte se malo.
jel bilo bi stvarno lijepo jer kad hrvati mogu tako nesto napravit sto i mi ne bi.
pa eto vec ko je nas menagment sad neznam jel Bu il abasi da ako bude nesto od ovoga da lijepo naprave team na CB.
eto toliko od mene...
sad ja ocekujem samo pozitivno..
peace
za to se nemoras brinuti ....
to sto su je napravili ne znachi da su oni b0govi igara u bosni (prije svega cs) !! ako ako su tako mislili o konekciji zasto je miliju i davidu stekalo 
>
et i Miki ti je izasao u susret ( pura )