Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Operation 7 :)

252 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.07.2009. u 08:47

Pozdrav, zelio bih da pitam igra li iko ovu igricu ako igra neko il hoce da pocne nek mi se javi na pm da igramo zajedno ^^ mozda da napravimo neki klan ? Zato sto se igrica igra i na ESL-u

Igrica je po meni dobra, grafika je ok, igrivost ok .

Evo vam neki screenshoti pa ono ako vam se svidi mozete je downloadovati =D teska je 600 MB

Oficijalna stranica

Uzivajte
Hvala vam gospodine Global....Posto si ti skinuo a iz istog smo grada bilo bi pozeljno da mi je doneses na kucnu adresu xD.

Unapred zahvalni Chane
sta se foliras sto si prvi :P
e a jese ta igrica igra preko nekog servera ili sa kompijuterom ako je sa kompijuterom da je uopce ne download-iram
delwa5 je napisao/la:
e a jese ta igrica igra preko nekog servera ili sa kompijuterom ako je sa kompijuterom da je uopce ne download-iram
Jedva sam te skontao , pisi malo razumnije

A oko igre, igra se na serverima tj multiplayer -> logicno cim se igra na ESLu
igram ja i firefix a i mozda dodje jason
vLexinho je napisao/la:
Jedva sam te skontao , pisi malo razumnije

A oko igre, igra se na serverima tj multiplayer -> logicno cim se igra na ESLu 8)
PA DALI SE TA IGRICA IGRA PREKO SERVERA ZNACI KO CS ILI SE IGRA SA BOTOVIMA KONTAS SADA A AKO SE IGRA NA SERVERU GDJE MOGU NACI IP??????
delwa5 je napisao/la:
PA DALI SE TA IGRICA IGRA PREKO SERVERA ZNACI KO CS ILI SE IGRA SA BOTOVIMA KONTAS SADA A AKO SE IGRA NA SERVERU GDJE MOGU NACI IP
Rekao sam igra se online ili kako ti kazes preko servera
vLexinho je napisao/la:
Rekao sam igra se online ili kako ti kazes preko servera
e a zasto kad se ocu ulogirat na njihove stranice kaze mi nemozete se ulogirat sa ove lokacija a zasto nemogu????
eh super imam je na freezoni ,pa cu stavit veceras da se skida(Sutra pocinjem s igranjem )

Vlex pravi klan
dakac je napisao/la:
eh super imam je na freezoni ,pa cu stavit veceras da se skida(Sutra pocinjem s igranjem ;D)

Vlex pravi klan :D
pozz sry za offtopic al gdje na freezoni ? si nasao ???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.