Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GAME PROBLEM] Metal Gear Solid

117 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.08.2009. u 14:58

Dobar dan gameri.

~ Eh' ovako , download sam Metal Gear Solid onaj stari dio.

Negdje je bio oko 800 MB , i sve fino raspakovao i stavio u jedno i kad pokrenem igru samo ima VR Trening i nes Extra nigdje nam ono da prekucavam.

Koliko se ja sjecam bilo je nes' da se prekucava bla bla.

~ Meni ide sve da moram cijeli trening obavit' al' dugo bash , ima sa 5 , 6 weapon da obavim i ovo da se sunjam al' bash dugo.Pa et' ko je igrao da mi kaze moral se obavit' trening i to il' je problem nekii drugi.

Nisam valjda djabe dao 800 Mb , ko pomogne aplauz admin plx , hvala unaprijed.
exe_exe_exe je napisao/la:
Moras obavit cijeli trening , ja sam bar morao ..
Ma ii ja sam mislio.

Ja sam davno to igrao na ps1 , nikako da se sjetim
Ocigledno si skinuo Metal Gear Solid : VR Missions. Naime, VR missions jeste 800 mb jer je predug. Igra raspolaze velikim brojem misija. Dakle, u pitanju je oko 1000 misija. Imam MGS : VR missions za PS1, koji sam prekucao i moram reci da nije bilo nimalo lagano. Kasnije je moguce otkljucati Ninju ( Gray Fox ). Zanimljivo je. ^^

Da se razumijemo, Metal Gear Solid 1 je zasebna igra, dok je VR Missions samo dodatak koji je, naravno, sam po sebi zaseban.

Slicna stvar je i sa Metal Gear Solid 2. Igra koja sadrzi single player je Metal Gear Solid 2 : Sons Of Liberty, a DVD koji sadrzi tu igru + dodatne misije je Metal Gear Solid 2 : Substance. Razlika je u tome sto je iskoristen potencijal DVD-a i naravno stale su obje igre, sto nije slucaj na PS1. Ovo je dodatna informacija koju sam napisao dobrovoljno. Nadam se da ce nekome pomoci.

Ja kao veliki fan MGS-a imam sve ove igre i na kopiji i originalu.
S3phirotH je napisao/la:
Ocigledno si skinuo Metal Gear Solid : VR Missions. Naime, VR missions jeste 800 mb jer je predug. Igra raspolaze velikim brojem misija. Dakle, u pitanju je oko 1000 misija. Imam MGS : VR missions za PS1, koji sam prekucao i moram reci da nije bilo nimalo lagano. Kasnije je moguce otkljucati Ninju ( Gray Fox ). Zanimljivo je. ^^

Da se razumijemo, Metal Gear Solid 1 je zasebna igra, dok je VR Missions samo dodatak koji je, naravno, sam po sebi zaseban.

Slicna stvar je i sa Metal Gear Solid 2. Igra koja sadrzi single player je Metal Gear Solid 2 : Sons Of Liberty, a DVD koji sadrzi tu igru + dodatne misije je Metal Gear Solid 2 : Substance. Razlika je u tome sto je iskoristen potencijal DVD-a i naravno stale su obje igre, sto nije slucaj na PS1. Ovo je dodatna informacija koju sam napisao dobrovoljno. Nadam se da ce nekome pomoci.

Ja kao veliki fan MGS-a imam sve ove igre i na kopiji i originalu.
A jest' onda skinuo ovaj samo za trening

~ Ode djabe 800 mb , al' nvm ..

Imal' neko link od normalnog MSG ' a
ako vec nemas ps skini sebi emulator za ps i rom za ps proguglaj malo nije tesko nac .. i sa dzojstikom igras ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.