Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL-koji,kako,zashto :)

443 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.02.2006. u 19:54

E ovako dragi geYmeri.....

Poshto ce i u moju kasabu uskoro stici ADSL pa poshto imam u planu da ga sebi uzmem zanima me par stvari:

-poshto cu uglavnom igrati CS online na ovim domacim serverima zanima me koliki je download po satu

-ADSL 3G(1024/192 kb/s) ili ADSL 5G(2048/256 kb/s) (cijena nije u pitanju)

-koji modem (nisam lud da dajem 10 km bh telecomu mjesechno)

Eto thx unaprijed,molio bih da se jave oni koji imaju adsl a ostali nekao se suzdrze od suvishnih komentara tipa "noob" ili "bila je ta tema"(trazio sam i nisam mogao naci,vjerovatno je zatrpana u arhivi)
n00bu ej imam ja ADSL od sesto ceteres i tri flertabajta prikaci se na mene shala .. buraz ...

bedjo .. oko moje .. reci mi jeli to STO POSTO SIGURNO da ce doc u nashu mahalu ADLS
Ovo za cs ne znam.
Ako ti cjena nije vazna uzmi 5g (gigabajta nikad dosad )
Kod bhtelekoma moze potpisati ugovor na 18 mjeseci i onda modem dobijas besplatno.
ja sam bash isto pitanje postavio jednom nashem vlasniku jednog internet kluba koje u to i razumje i reko mi je da uzme ADSL 5G.
-ako mislis CS igrati,surfati i po koju pjesmu skinuti onda su ti 3GB dovoljna, a imaces dobar na nasim serverima sem logosofta takode dobar ping na stranim serverima (steam)
S vremenom ce ti biti malo

Ja licno sam presao na 4mb (9GB) jer sam prije placao 1mb (3GB) isto koliko sad placam 9GB (razlika je minimalna) nekih 60-70KM

Sve u svemu 30KM za 3GB i neogranicen upload je O.K. kako je prije bilo... kontam jedan mjesec preci malo na flat rate pa se vratiti na 9GB , cini mi se da odplacujes modem nekoliko mjeseci, ne mogu se sjetiti imam adsl odkad se pojavio u Bosni

btw. imas pravo svaki mjesec uzimati/prebacivati sa paketa na paket, znaci ako ustedis malo para experementisi jedan mjesec il dva

ma necu nishta skidat sa neta, a waljda cu moci igrati cs nesmetano sa 3G, ako ne onda ga je** jedva sam i 3G izborio od stare!
Ovaj ADSL nidad doć. Sve bice bice .Govore isto ko političari.

Ja cu uzet sigurno ADSL FlatRate 256/128 Kbps Download/Upload UNLIMITED
Prijatelju ako si bas pravi gaming i igras kantera 24 sata online, znam da dobro trosi MB
Thx svima na konstruktivnim savjetima...speshli to jeaN

Najvjerovatnije cu uzeti 5G,10 km gore dole mjesechno meni ne znachi nishta,ali je vrlo vjerovano da cu experimentisati tj. prebacivati se sa paketa na paket......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.