Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Konkurs G.ba admin/glob. mod

9.055 pregleda · 200 odgovora · otvorena 22.07.2009. u 15:04

Evo upravo sam pricao sa Fatalom pa smo dosli do zakljucka da je dosta proslo od zadnje kandidature za admine/moderatore(global mod.) na gamersu.Tako da ovom temom pustamo vas da predlozite neke od clanova za status ADMINA gdje ce biti izabran jedan za spomenuti status,zatim dva clana koja ce biti postavljena za GLOBAL MODERATORA.

PRAVILA POSTANJA
Vas post neka se sastoji od slijedeceg :

-Za admina

Nick clana za kojeg smatrate da bi trebao dobiti funkciju admina i da navedete razlog zasto bi on trebao dobiti tu funkciju

-Za global moderatore

Nickove dva clana za koje smatrate da bi trebali dobiti funcije global moderatora i da navedete razlog zasto bi oni trebali dobiti tu funkciju

I naravno jos da napomenem da svaki post koji se ne bude slagao sa "pravilima postanja" bice obrisan.

Ja vas molim da ne "morite" Kemu i mene tipa "mogu li ja" ili "daj ovome" i sl.

Ovaj konkurs ostaje otvoren do 26.07.2009
Admin: riddle definitivno je svojim radom trudom dok je bio admin zasluzio tu funkciju.
Global mod: Sephiroth mada je on odbio global moda
Philiosopher trudi se stvarno i zasluzio je.
~ Admin : riddle

~ Gmod : r3L0aded
~ Gmod : WOMANIZER

Mod: getiN
Mod: Jason
Mod : 4rm4n1

- Admin : Vlex : lik je cesto online , i mislim da je zasluzio admina ...

-gmod :browNe : takodjer cesce je online , trudi se , i ja mislim da je zasluzio gmoda

cya
- admin , vlex

-gm , wickY i ja :$

ja sam ovdje 3 godine valjda nesto zasluzujem :$
Moj glas ide browNe/u za Gmoda
Drugi gmod:hypersson

admin : riddle ili vlex

razlog (admin,ridle) : momak je dosta napisao vjesti , i mislim da bi bilo dobro da mu se vrati admin .. vlex isto tako trudi se ...

gmod hyper & browNe : tu su cesce online , volio bi da im date gmoda ili obicnog moda , da vidimo kako ce raditi svoj posao , a ja mislim da ce ga dobro radit ... jer ako moze imat XXXADO , mogu i oni ...

Hvala !
Ovako sto se mene tiche,ja sam za Dadu ( cannabisa ) i ENTELA ( riyada ) ...

Zasto ?

1.cannabis : Momak zna dosta oko racunara ( i jos svasta nesta )
2.ENTEL : Zna dosta o WOW-u i CS-u..

I jos nesto,gamers je postao nesto debilno...Djecurlija od 12 godina meni ovde komanduje kako cu ja komunicirati sa osobama koje znam vishe od 6-7 godina ?..I kako cu reagovati kada mi neko nesto kaze..Budimo realni,znaci ako imas pare ( imas i g.ba ) .. Da se ja nekome ulizujem u supak ne pada mi na pamet..

Pozdrav od mene i sretno ;)
Zaboravio sam još jednog extra lika Chosen_One, ako ništa da dobije moderatora u RPG podforumu

Toliko
Admin:
-riddle

Zašto? Zato što je bio najbolji admin dok ga je imao i kad ga sad dobije opet ce biti najbolji.

Global Modovi:
-r3L0aded

Zašto? Zato što je učinio mnogo za gamers za ovih godinu i kusur dana otkad je ovdje.
Admin: Entel
pa ako i ne bude izabran za admina bar onda world of warcraft ili cs mod zato sto ima previse iskustva sa tim .. toliko od mene
Vec je mive molio da neprihvatite getiNa,evo molim i ja!

Moli sve po msn,obecava nekakve stimove,servere,rs pre i sl.

@ : Vidio sam jedan glas za Mirzu (4rm4n1-a) na njega smo zaboravili,on je fakat zasluzio i dobar je u svemu i zna i pomaze i jos je mnogo dobri razloga :)

Nedim van Mediiix.
xpallyy je napisao/la:
- admin , vlex

-gm , wickY i ja :$

ja sam ovdje 3 godine valjda nesto zasluzujem :$
wicky ima gmoda ?
znatel vi uopste ko je admin a ko global na gamersu.. ne kontam par ljudi je glasalo za ljude koji su vec admini / gmodovi
Znachi svaki acc koji ima 0 ili 1 postova , je napravio lik i sebi namjesta glasove to je tako jadno , nemam rijeci
ADMIN : riddleu ,vlexinju i cannabis

zasto riddle : zato sto je jedini normalan admin koji banuje koga treba kao i cannabis

vles : 25 h na g.ba mada ga na volim a ni on mene al je momak zasluzio

g mod : getinu ( meni nije nista govorio preko msn ) moje misljenje :)

m : gate ili entel i liryo u CS podforum

toliko od mene bye ;)

za admina - vlexinho

zasto ?

lik jednostavno ne silazi sa gamersa

mislim da je to dovoljan razlog.
za admina : riddle (momak se trudi i zasluzio ga je :D i bio je ako se na varam:D)

za moderatore : ENTEL i getiN (getin je redovan trudi se i mislim da najmanje zasluzuje moderatora uvijek je online :D)
ADMIN: riddle i vlexi

RIDDLE: Jer je najbolji admin

VLEX: Jer je meden i jako se trudi

GMOD: r3load3d

Momak visi na g.ba, sad malo slucajno popio al mu se omaklo stalno je aktivan, ma divan

DAJTE BENJI GMODA I U LAZIMO U BOLJI GBA
i dalje citam i dalje se nerviram... alo bola ispod 18 ne treba nikome dati niti admina niti globala.. jeste vi normalniiii joj jojjjjjj !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.