Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Evo jedna fina Diskusija!

627 pregleda · 28 odgovora · otvorena 22.07.2009. u 13:27

Inace ja bas nevolim otvarati teme,ali mislim da je ova plod moje maste...Evo jedne fine diskusije o celom portalu,adminima,spamu,modovima....

Eh ovako prvo bih zeleo da pohvalim vLexinha i cannabis-a da odlicno rade svoj posao.I mogli bih ste staviti admina vLexinhu,pa bih videli koliko bih bilo spama i ostalis sranja.Kladim se da bih on to sve resavao..........

Sto se vLexa tice ja sam zavrsio sa njim....
O modovima i global modovima neke po mom misljenju nisu nikako zasluzili jel su inaktivni i mogo bih se taj status dodeliti nekom drugom....

Ko god da kaze da FataL nije bio dobar,dok je njega bilo i ostalih admina ovakvo stanje nije bilo....

Ja mislim da ce ubrzo doci kraj ovoga portala,ako ne dodelite nove admine!

Ispred Gamers.ba normalizacije! CaneX
dinoxus je napisao/la:
Jarane, da ja imam moda, gmoda pa i ja bi po citav boziji dan visio na gba. Svako bi. I ovako i onako visim stalno

Hvala

i.no.life
Realno dzabe nama sto visimo ovdje po 15 sati ali eto red je ispostovati ako sam se vec regao prije 3 godine secam se pocetaka bilo je slicno isto ovako teme spam samo ne u prevelikom broju

Svaki dan se dizu teme neka revolucija ,daj ovom admina daj onom ,nemoze to tako.Citam vec 10 dana ko bi sve moda treba dobiti hahha oplako sam , imao sam priliku sa jednim igrati cs lik znaci oce sve da bude po njegovome znaci zamislja se kao vodja(galami kad neko pogrijesi sere vi sve pro nemozete covjeka ubiti a on kad pogrijesi svi sute )ccc , svi ga slusaju ali eto niko mu nista nesmije reci od njegovih jarana.

wickY je napisao/la:
Jebote upravo sam izbrisao jedno 500 tema od ovih raznih paćenika što ne znaju šta bi u životu radili pa spammaju.
Djeco draga, zapitajte se, što vam to treba ?
treba mi flasa mlijekaaaaaaa
ova diskusija uopšte nije fina.

i po ko zna koji put, ovaj sajt neće propast da se vas 120 popenje na glavu i stavi 3000 tema dnevno. jednostavno neće. hvala, dovidjenja.
Najjače dodjete i stavite tako neke kvazi intelektualne naslove i započnete diskusije koju su tako "daleko" od vas da nemate pojma

I onda on govori pametnjaković kako će brzo doći kraj ovog portala, ako ne dodijele admine (citaj skuplja sebi pluseve )

Gdje si bio 2007. da vidish kakvo je stanje bilo na sajtu, kad je samo Daes (ako znash ko je on) bio admin?!

Dalje, vidim onaj getiN (bivši Razarač) daje prijedloge ko da bude admin i mod OMFG. Pa do juče to dijete je spamalo na gamersu, govorio liku da probra rr racunara, a u pitanju bio problem sa PS, djecak koji je htio dilat drogu za mene .

Je**m vam sunce retardirano, kazete kako stalno visite po g.ba i kako ne bi bilo spammera. HAHHAHAHA. Kiddie nachin razmisljanja.

Mislim smijesno...

Kad ga vec spominjete, Fatal pametan sto je "otisao"

Realno gledajući gamers.ba = Kindergarten za poremećenu djecu (90 %).
Da ti skrenem na paznju:

BIH se pise samo u prvom licu jednine.
* npr. Ja bih volio je***i Angelinu Jolie.
Kada bi sada htio reci da bi neko drugi htio nju da j**e, onda bi to napisao:
* Ti bi volio je***i Angelinu Jolie! a ne Ti bih volio..

Seronja ostaje seronja, takav sam, pozdrav!

EDIT: vlex za admina!
Sve bi bilo OK da je riddle ostao admin i da nije ovaj je***i XxXSmradoo to postao. Zato, obećavamo svima, da nećemo prestati spamati i narušavati ovaj portal dok se Adi ne skine funkcija admina. A vi ne možete podijeliti banova koliko mi accounta možemo napraviti.

Spamanje se nece zaustaviti dok se Adi ne skine status admina!

Cijene usluga na gamers.ba portalu:

Admin- 100 KM mjesečno
Global moderator- 70 KM mjesečno
Moderator- 50 KM mjesečno

Poseban popust za članove koji mogu novac dati direktno u ruke nadređenom adminu. Uskoro akcija "Kupiš moderatora- dobiješ global moderatora gratis". Zato ne oklijevajte, kupite i vi svoju poziciju na gamersu, po veoma pristupačnim cijenama. Poseban popust za babine sinove koji imaju vile i vikendice u Neumu.

Do sada su statuse na gamers.ba kupili:
xXxAdOo - Admin status

Zato, ugledajte se na Adu. Podsjećamo, Admin status se plaća samo 100 KM mjesečno. Požurite, jer ko zna koliko će još admina biti kupljeno u narednim danima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.