Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msp vs etr

735 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.02.2006. u 13:54

gg za msp

samo mi nije jasno da su kao t etr dobili msp 10 : 5 pa onda kao ct izgubili to nekako nejde

ali svaka cast msp
eTr(T) 10-5 MsP(CT)
MsP(T) 11-4 eTr(CT)

MsP 16-14 eTr

GG guys.
Svaka cast msp!!! GG
Zuka aj ne seri svako me se moze desiti ppk kani ih se svaka cast objema ekipama i nemojte sada naprdivati!!! Nego sta je sa dDdom i kka?
gg ,

sanjo ih owno samo tako..svijumi
yassa isto moj kum dobro odigro (lazem)
bruno qumara
prvim vam ja svima majku klosari balinski j**o vam isus ***a otac majku ****m vam kurban ****m vam bajram balije jedne .... nije vazno ko je a isusami za ovo ce se saznat...
               shaaqz je napisao/la:
eTr(T) 10-5 MsP(CT)
MsP(T) 11-4 eTr(CT)

MsP 16-14 eTr

GG guys.

jeli ti drago shaaqz ?? jeli vas stid imalo

Alo svaka cast momci bolji su bili!!Trudili smo se najvise sto smo mogli ali nije islo!!gg za msp!!pozz mandi iako ne znam sto je izasao u sred meca!!
nice ..zanimljiv metch ... ae idemo dalje IP pls....
               st0p je napisao/la:
prvim vam ja svima majku klosari balinski j**o vam isus ***a otac majku ****m vam kurban ****m vam bajram balije jedne .... nije vazno ko je a isusami za ovo ce se saznat...

koji retard ccc ...
ej . .eTr.. super gg
gg
cestitam msp
               st0p je napisao/la:

written by etr mistical
Zna li iko koliko igra dDd vs kka i jesu li ikako poceli!!nemam vremena da gledam mec pa bi volio da neko javi na gamers koliko je bilo u prvih 15 partija!!pozz
eTr bili su dobri oni su bili malo bolji ali drgi put ce eTr dobit
gg msp .. svaka cast shaqz skola nbp (: skiler

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.