Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

KDX

195 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.07.2009. u 15:48

e ovako
kad krenem da se konektujem na bilo koji KDX server pokaze mi error

gledao sam na njihovoj stranici FAQ ali nista nepomaze
btw. internet elta-mt cable
Do njih je.. bilo je par tema oko toga
Rade
nema pomoci,to je do njih moci ce za par dana
Problem do nih,ja sam bio na njihovom forum sa ovakvom temo kažu do nji je :) Imam isti problem :S

BiH_coUNter je napisao/la:
nema pomoci,to je do njih :) moci ce za par dana :D
do kdx-a ili hs-a
EDIT:
ja se nemogu da konektujem ni na KDX server ni na HS-ov
www.google.com i fino vidis ..

Naime KDX ne radi zbog toga sto je crkao HDD od 300 GIGA .. izgubljeno je preko 200 giga filova ... Dok se kvar ne ukloni tako ce ti biti ..

Pozz !

Eh ovako, posto ocigledno vise ne vrijedi govoriti, odsad ko otvori temu tipa "Zasto neradi KDX", "Nemogu da se konektujem na KDX" itd, dobit ce BAN na 7 dana.Fino vam je receno da je crkao HDD, i da su serveri trenutno offline, i da se radi na tome da se uskoro opet stave u pogon.A vi ocigledno necitate postove, nego samo duplate teme isto noobovi.Fino vam James napise sta je problem, vi opet.Prije nego sto cu krenut na posao, fino ocistim forum da bi normalno forum bio ljepsi i pregledniji.Sad udjem s posla na forum, u sekciji KDX otvorene 3 teme s djelimicno istim nazivom, ali zato istim pitanjem:"Zasto nemogu da se konektujem na KDX".Pa majke mi moje stvarno smijesno.Dakle da nebude pitanja poslije zasto sam dobio ban.Ja sve pokusavam na korektan nacin da odradim, ali to ocigledno neide.Eto toliko od mene.Pozzz

Copy/Paste
SaltCityBoy je napisao/la:
do kdx-a ili hs-a
EDIT:
ja se nemogu da konektujem ni na KDX server ni na HS-ov
http://www.jeditekodjoa.com/forum/viewtopic.php?f=197&t=1880

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.