Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hrasnica youth | zavrseno

249 pregleda · 27 odgovora · otvorena 20.07.2009. u 20:01

Pozdrav gaymersi

Upravo sam tek iz hrasnice zelio bi da kazem da su osvojili lowskillz0r (MOJA EKIPA) igrali smo u finalu vs bdamage . Igralo se train i dd2 . Train 16 : 12 Dust2 na razliku 3 : 0 u T i 1 : 0 u ct . Mislim da ce demoi bit postavljeni .. Zamolio bi bez spamanja .

Lineup .

lowskillz0r : neddie , cHUKY , edodabadu , nedoLow , iGnorikaL
1. b.Damage je LOW, ali svaka chast im na pobjedi. :-[
2. Mali browne je imao 16 bita, kao ukljuchen i scroll sto che se vidjeti na HLTV-u.
3. Jacha je Marvina ekipa, upravo pricham sa momkom, imao si ukljuchen scroll, sve che se vidjeti na HLTV, znachi smijesni..
4. Bilo je svega, momcima iz steelseriesa su uzeli 4 para slusalica koje kostaju preko 150 KM, par podloga, par misheva, sve to u vrijednosti preko 500 KM, dosli su momci na turnir da se takmice, ne da im neko otima operemu..
5. Organizacija je bila losa, Gorazde je odigralo samo JEDAN JEDINI mech i odma su bili u Finalu protiv Marvee, dok smo mi odigrali 3 mecha da bi dosli U POLUFINALE..
6. gg za Mistake i b.Damage, vi FUJ, nadam se da che biti jos ovakvih turnira da stvarno pokazete koliko mozete i znate. :-[ :-*
Sta je bila nagrada ? :D
gaZZel je napisao/la:
1. b.Damage je LOW, ali svaka chast im na pobjedi. :-[
2. Mali browne je imao 16 bita, kao ukljuchen i scroll sto che se vidjeti na HLTV-u.
3. Jacha je Marvina ekipa, upravo pricham sa momkom, imao si ukljuchen scroll, sve che se vidjeti na HLTV, znachi smijesni..
4. Bilo je svega, momcima iz steelseriesa su uzeli 4 para slusalica koje kostaju preko 150 KM, par podloga, par misheva, sve to u vrijednosti preko 500 KM, dosli su momci na turnir da se takmice, ne da im neko otima operemu..
5. Organizacija je bila losa, Gorazde je odigralo samo JEDAN JEDINI mech i odma su bili u Finalu protiv Marvee, dok smo mi odigrali 3 mecha da bi dosli U POLUFINALE..
6. gg za Mistake i b.Damage, vi FUJ, nadam se da che biti jos ovakvih turnira da stvarno pokazete koliko mozete i znate. :-[ :-*
GAZZEL brate mi smo osvojili najjaci ae pox pox
marvaa je napisao/la:
pa da normala gg momci , al da ste nas pustili da odmorimo 20 minuta drugacije bi bilo ..
dobor je armatura prestani 9-) potii sa wcga nisi trcao da se odmoris nego si sjedio i budes li me citirao mrtaw si kad te vidim hvala !
Vi od svake teme morate napraviti svadju, spam i tako dalje. Onda cu ja svaku vasu temu staviti u Kantu.
gaZZel je napisao/la:
1. b.Damage je LOW, ali svaka chast im na pobjedi.
6. gg za Mistake i b.Damage, vi FUJ, nadam se da che biti jos ovakvih turnira da stvarno pokazete koliko mozete i znate.
da dodam
7. nisu oni koristili bug flesh nimalo
aLm1N je napisao/la:
Smjesno ne smjesno amebe nisu osvojile :D
Nadao sam se da cu izgubiti on onog AZE kloca ili od lowskillz ali izbacise nas bdamage
gl ameebe su isto dobro odigrale bio zanimljiv mec mistake vs ameebe :)
al bas GG - mistake :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.