Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

San svakog gamera

435 pregleda · 35 odgovora · otvorena 17.07.2009. u 03:43

nisam iso odavno na acer.com al kad sam otiso osto sam bez rijeci pogledajte link i et ocjenite 
Nije moj san.
Ovo ne treba "gamerima", zato što 90% igara nije toliko zahtjevna.
Šta ću na ovo sjebati 5000€, mogu igrati CrySis i ostale pi******e, da se izvinem. Možeš sa normalnim pcom do 2500Km, igrati sve što poželiš, sa dobrom kvalitetom i performansama, naravno koliko para toliko muzike.
Eto, nije da ne bi htjeo imati, ali da bi dao na ovo tolike pare, pfff.
nyonyo je napisao/la:
Nije moj san.
Šta ću na ovo sjebati 5000€, mogu igrati CrySis i ostale pi******e, da se izvinem. Možeš sa normalnim pcom do 2500Km, igrati sve što poželiš, sa dobrom kvalitetom i performansama, naravno koliko para toliko muzike.
ne kazem da ga moras kupit neg kazem da je predobar i izgled i comp :D:D
_Edy_ je napisao/la:
ne kazem da ga moras kupit neg kazem da je predobar i izgled i comp
Seru previse, nyonyo objasnio zasto :]
J**o mater meni dovoljna ova krntija,jest da nekad pozelim da poigram nesto,al prodjie i to odem napolje zabavim se
FireFix je napisao/la:
J**o mater meni dovoljna ova krntija,jest da nekad pozelim da poigram nesto,al prodjie i to odem napolje zabavim se ;)
i meni se to desavalo i onda prije jedno 14 dana kupim novi pc i pocnem igrati GTA IV danas prekuco hehehe
Za par sec te nafura na ovo. Zatim se hladno vratiš u sadašnjost. Mislim da bi svako želio imat ovakav pc, ali čisto sumnjam da bi neko istresao toliku lovu za pc. Barem što se tiče igranja igrica. Meni dosta ova moja P4 3.0 GHz. Iako me nafuraju neki gameplayi od igrica, brzo to prođe. Sve što mi treba je CS 1.6 + MSN + TS i uživancija. Tako jeftino, a užitak neprocjenjiv.

Ovo troši struje ko čitava moja kuća.
_Edy_ je napisao/la:
i meni se to desavalo i onda prije jedno 14 dana kupim novi pc i pocnem igrati GTA IV danas prekuco hehehe
Qme ja da dobijem novi komp,znas kad bi igro ? po noci,ujutro opet na basket,citav dan kulijana,i onda opet

Ljubilarni 600-ti post
shoT je napisao/la:
Za par sec te nafura na ovo. Zatim se hladno vratiš u sadašnjost. :D Mislim da bi svako želio imat ovakav pc, ali čisto sumnjam da bi neko istresao toliku lovu za pc. Barem što se tiče igranja igrica. Meni dosta ova moja P4 3.0 GHz. :P Iako me nafuraju neki gameplayi od igrica, brzo to prođe. Sve što mi treba je CS 1.6 + MSN + TS i uživancija. Tako jeftino, a užitak neprocjenjiv. :P

Ovo troši struje ko čitava moja kuća. :D
isto si ko ja :D
FireFix je napisao/la:
Qme ja da dobijem novi komp,znas kad bi igro ? po noci,ujutro opet na basket,citav dan kulijana,i onda opet ;)

Ljubilarni 600-ti post :D:D
da nije mozda jubilarni :D:D:D
Samo bi kuciste uzeo i namontirao drzac za pivu

bjez , pa sta ce ti 3 graficke , ja imam 2 i nemam pojma sta cu od njih kad igram igra starije od 10 godina xD

jes da mi se usteka msn nekad al ja mislim da je do onih dwgedeneerika sa dwerneka kojEE ne0gu daA posalju normalnu poruku da nema 1235374574 smajlica u njoj koli blistaju , iskacu , akrobaciju izvide...jedu shit
SpLoOsH013 je napisao/la:
znam ovaj komp -.- smoran xD
sta ce mi brisaci na kompu xD
brisaci ti sluze k'o matera

i jedno i drugo se upale, obrisu prasinu i ugase se :P
Kad malo uporedim svoj i ovaj, ne mogu naci ni jednu igru koju moj ne moze pokrenut, a da ovaj moze. Tako da...
nyonyo je napisao/la:
Nije moj san.
WTF, ovaj PC će imati dugu historiju jer ga nećeš morati nadograđivati itd. DOBAR JE

hmmm ...
neznam sta da kazem recunar jest zvijer po masineriji a i po izgledu je fantastican !!!!

jes da nebi sad dao tolike pare za njega (jeri ih neam :*)
a da imam pare odma bih ga uzeo kao i svaki od vas

ali zadovoljan sam ovim svojim jes da nemogu igrat vecinu igrica koje su izasle ove godinee ali i nezudim puno za tim

racunar koristim za cs msn mozilu wmp ts i to je to :D
kad bi mi neko poklonio ovaj kompjuter za rodjendan,nebi se bunio =)

e sad da imam tolike pare da ga kupim,nije istina.
ali opet moram mjenjat ovu "masinu" jer s nje ne mogu pokrenut ni dreamweaver -.-
Bjez ba,nemam para za leba a ne da kupujem ovo :O
Meni je dosta moj, GTA, CS, I WoW moze nista mi netreba ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.