Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

www.xeqte-gaming.com

1.146 pregleda · 22 odgovora · otvorena 27.01.2006. u 21:15

Misljenje o www.xeqte-gaming.com

Odlican 0 · 0%
Dobar 0 · 0%
Nista posebno 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Evo dugo ocekivani sajt je od sada u FUNKCIJI !!!!

Svi koji zele mogu nas posjetiti i druziti se sa nama ili cak ugovoriti mech

Za sve ovo se zahvaljujemo ljudima koji su radili na sajtu i nasim sponzorima koji su omogucili domenui da ovaj projekat uspije.....

Pozz
a reci mi usput sta bi sa onom vashom wc3 ligom jer nisam bio 10-ak dana u sarajevu pa nisam isho ni na gamers itd...

glaso sam za dobar (neznam sta mi bi), a site zashluzuje malo bolju ocjenu npr. 8 od 10 tako da nije odlican al bolji je od dobrog

vrlodobar
               bK je napisao/la:
a reci mi usput sta bi sa onom vashom wc3 ligom jer nisam bio 10-ak dana u sarajevu pa nisam isho ni na gamers itd...

shorty the organizator je usro stvar pa je prekino ligu z*** svadje, sada je on naso sponzore u okviru xeqte koji ce obezbediti nagrade neke i organizovati wc3 ligu za bih , cro , yu i koja ce se samo igrati preko org. wc3
svaka cast ljudima koji su radili na sajtu odlican site
samo da kazem tnx svima na podrsci,i da je jedna od glavnih vijesti na situ je ta da je zavrsen i uploadovan xeQte-Gaming Trailer
link imate na www.xeQte-Gaming.com
Mislim evropski majke mi mile .. mogao si sta ubaciti na bosanskom .. al et ) Svidza mi se ... al ono bash mi se svidza n1 site od svih BH klanova
               xeQte|Pura. je napisao/la:
shorty the organizator je usro stvar pa je prekino ligu z*** svadje, sada je on naso sponzore u okviru xeqte koji ce obezbediti nagrade neke i organizovati wc3 ligu za bih , cro , yu i koja ce se samo igrati preko org. wc3

pa bolje da svaka liga bude posebno, znaci :

BiH wc3 liga
SCG wc3 liga
HR wc3 liga

pa kad se dobiju pobjednici onda igra svaki pobjednik za svoju drzavu za prvo mjesto u ukupnom poretku sve 3 lige itd

bolje je tako ja mislim jer bi bilo previshe igraca kad bi bila liga za sve odjednom drzave
al kako vi hocete
solidno..al mozete vi jos bolje
pravo dobar site sto kaze bok1 evropski!!
bok1 je napisao/la:
Mislim evropski majke mi mile .. mogao si sta ubaciti na bosanskom .. al et ) Svidza mi se ... al ono bash mi se svidza n1 site od svih BH klanova

E bok1 mi smo sa Cacom davno trebali u EU ali je**a nedaju lopovi .SITE JE ODLICAN,fakat super napravljeno.Najvishe mi se svidja kombinacija boja.GREAT N1
extra site..
pokazali ste da vrijedite
jos kad ste osnovali biG

ovom prilikom pozdravljam svog pedia aka BL@DE/a
Hajde sada da im malo damo podrske sto se tice posjete stranice , sto se tice svega na njoj , jer ipak i za sve ovo treba imati malo vise respecta .. kao sto i vidite da oni mogu ... da zele , da je Pura uporan , da je skupio opet i sponzore i dobru ekipu i sve ostalo

Svaka vam cast , uz vas sam od samog pocetka , a biti cu i u narednom periodu
hvala bok1 dosta nam znaci

ocekujem brz izlazak iz bih lige jer nismo angazovani za nju ono nije nam furka neka, zato ce nam trebati podrska kad pocnemo opet esl da lozimo
drama site... odmah sam ga razgledao od pocetka do kraja i sminka je mogu vam rec...posebno mi se svidja trailer..
site n1 svaka cast ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.