Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Interna Graficka

122 pregleda · 15 odgovora · otvorena 14.07.2009. u 11:27

pozz svima...
ja imam internu graficku 32 MB fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
i htjeo sam pitati dali mogu staviti eksternu, i ako mogu kako???
mozes
ako ti neznas kako je staviti
najbolje odnesi u servis neka ti oni ugrade
ili zovni nekog prijatelja ili komsiju
da ne bi nesto zeznuo
Mozes kupis graficku i stavis u slot u kompu al vjerujem da ti to neznas xD odnesi u servis i daj njima nek ti ugrade.
ma joj lagano ti je to,otvoris kuciste ustekas graficku sa malo sile zaserafis da se nemrda,zatvoris kuciste,palis racunar i instaliras drajvere i et ga,samo nemogu da vjerujem da imas graficku od 32 MB????pa jel to u tebe pentium 3
Prije nego sto ista kupis napisi nam sta jos imas u komp. koja ti je maticna, procesor...
koja ti je napojna?
adnan450 je napisao/la:
malo trazi na google ima ti dosta tih tutoriala oko toga
aha ima i na youtube-u
mersimthebody je napisao/la:
ma joj lagano ti je to,otvoris kuciste ustekas graficku sa malo sile zaserafis da se nemrda,zatvoris kuciste,palis racunar i instaliras drajvere i et ga,samo nemogu da vjerujem da imas graficku od 32 MB????pa jel to u tebe pentium 3
ma znam je ubacit nije mi to problem....
a imam pentium 4 samo sto je mrezni compjuter pa mu nije potrebna velika graficka
Naravno da moze. Moras vidjeti koji je najbrzi slot koji imas na maticnoj pa naci odgovarajucu graficku.
ali prije kupovanja graficke moras vidjeti jeli ti PCI-Ex ili AGP slot za graficku jer ako kupit grafu sa PCI-Ex slotom neces je moci prikljucit u AGP slot jer je PCI-Ex drugaciji i jeftiniji od AGP...
NighT007 je napisao/la:
ali prije kupovanja graficke moras vidjeti jeli ti PCI-Ex ili AGP slot za graficku jer ako kupit grafu sa PCI-Ex slotom neces je moci prikljucit u AGP slot jer je PCI-Ex drugaciji i jeftiniji od AGP...
da... to ti je glavno.

Daj nam broj maticne i mi ti mozemo reci ako je agp ili pcie;)
gold3n je napisao/la:
da... to ti je glavno.

Daj nam broj maticne i mi ti mozemo reci ako je agp ili pcie;)
AGP je znam to vec otprije, hvala ipak...
znaci mislite da bi mogao staviti novu graficku???
moracu staru vjerovatno deinstalirati novu ubaciti pa instalirat i tako :D
Hazza je napisao/la:
AGP je znam to vec otprije, hvala ipak...
znaci mislite da bi mogao staviti novu graficku???
moracu staru vjerovatno deinstalirati novu ubaciti pa instalirat i tako :D
naravno da mozes novu stavit, al ipak je to agp... bit ce ti malo skuplja kolko ja znam, posto je malo teze naci, ista situacija i sa DDR ramom. Hoces li koristiti ovaj komp, za gaming ikako? Jer u plusu imas dvije grafe do100KM agp.
gold3n je napisao/la:
naravno da mozes novu stavit, al ipak je to agp... bit ce ti malo skuplja kolko ja znam, posto je malo teze naci, ista situacija i sa DDR ramom. Hoces li koristiti ovaj komp, za gaming ikako? Jer u plusu imas dvije grafe do100KM agp.
hocu sigurno.....
all cu se snaci znam dje bi mogao uzeti...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.