Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoJ 2 Utisci

124 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.07.2009. u 23:13

Eh ovako posto vidim neke neozbiljne teme, evo da malo popricamo o ovoj igri...
Znaci Ubisoft-ov FPS u Western fazonu Call of Juarez : Bound in Blood
Evo presao sam single player nakon 7h, i vidim da ubisoft nije jos izbacijo dodatne misije, a vidio sam da postoji multiplayer patch 1.1

Igra mi se pravo svidjela, i na kraju kad se predje sp dobije se sveukupna statistika i moja je 40% (Preciznost) igrao sam na Medium, nakon sto se predje odkljuca se Very Hard, eto jedva cekam da izadje jos neki patch i neka dodatna kampanja...
Igro sam vise s Ray-em i svidjaju mi se ona dva pistolja, kasnije sam uzeo 2 "superb-a" (rusty, classic, prime, superb)
I bukvalno sam neunistiv, a sa Tomasom imam Superb Heavy Rifle gun...
Interesantna stvarka su dvoboji, prvi dvoboj sam prelazio 5-6 puta, ali sam kasnije skonto caku.
Igra ima predobru grafiku, prica je standardna nista posebno, ali nije ni losha, zvukovi su predobri, posebno Ray-ove sale, Masovni obracuni oruzjem i vizuelni efekti za svaku pohvalu!
Eto dosta od mene, sad mi vi recite kako vam se svidja :D
Peace
Isplatili se igrati ?
Nisam odavno igrao sta zanimljivo .
Gledao sam na Gmespot-u film !

Igra je drama jednostavno mi se svidja,grafika,zvukovi,likovi,prica i sve to...bgt tek igra izasla a ti je saltas ko tetris xD

Znam dobro je ono kad se pobiju radi one pi**e i blaga nakvog trebat cu kupit CD xD
Igru upravo igram, act III, danas poceo . .
Zabavnije mi je za Rayem igrat, 2 pistoljcica i ozezi xd, imam i pusku ako zatreba long range . .
Igra mi se svidja, sve super osim duela onim, glupi nekako. Dobio sam sve do sada, al mi se ne svidjaju.

3.8/5, s tim da je 5 nesto totalno savrseno . .

Koristim ono sto pokupim, mrsko mi kupovat xd. .
_PrOfA__ je napisao/la:
Evo neki moji ss-ovi

Majko moja
Zar su igre ovako napredovale...
Eto nećemo o tome, igrao sam je kod prijatelja (jer mi grafa nema shader 3.0) i mogu reći da nije loša, sviđa mi se i grafika, posebno "zamućenje" osoba, onda oružje, igra je zaista lijepo prenjela western okruženje na monitore.
Čim nabavim bolju grafu, kupim igru i dobijete recu od mene
-Nisam je igro al mi se veoma svida grafika i fazon igrice ovi dana cu je igrati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.