Mozete li mi reci sta trebam da ukucam u konzole da namjestim da mi fps bude 100??
Diskusija
FPS 100
154 pregleda · 21 odgovor · otvorena 12.07.2009. u 14:20
fps_max 100
Iskljuci na grafickoj vsynce , i u konzolu kucaj fps_max 101
- i stavi vsnc off
Iskljuci nepotrebne procese (CTRL+ALT+DELETE/procesi) .
tema pokretana milion puta, potrazi malo po gamersu, ne moras odmah stavljat temu!!! ima search pa vidi...
btw. kao ovi sto su ti predhodno napisali znaci odes na graficu, nadjes vertic. sinc. stavis off i udjes u cs ukucas na konzolu fps_max 100 i to je to
btw. kao ovi sto su ti predhodno napisali znaci odes na graficu, nadjes vertic. sinc. stavis off i udjes u cs ukucas na konzolu fps_max 100 i to je to
browNe je napisao/la:
Iskljuci na grafickoj vsynce , i u konzolu kucaj fps_max 101
TraXes je napisao/la:
Dje mogu nasci to vsynce kod mene je graficka GF 9500 GT 512
stavi vsyn off jarane onda nastimaj u control panelu gdje ti je nvidia use the advanced 3D image settings . Udzi u CS kucaj u konzolu fps_max 101 i developer 1 i onda pucaj
TraXes je napisao/la:
MaraSalvatrucha je napisao/la:
mozes sve naci na www.google.com

lol dijete drago imas DF 9500 512 i ne znas dje ti je vsync, pa bog ti dao velikim slovina na settings pise advanced, ides na to i ima vsync --> on, ti stavis na off i to je to
samo jos kucaj fps_max 100 i nemas potrebe da iskljucujes ista drugo jer imas predobru graficku ^^
samo jos kucaj fps_max 100 i nemas potrebe da iskljucujes ista drugo jer imas predobru graficku ^^
TraXes je napisao/la:
TraXes je napisao/la:
ejhh kako si to skontala.... :|:|
K1Cho je napisao/la:
lol dijete drago imas DF 9500 512 i ne znas dje ti je vsync, pa bog ti dao velikim slovina na settings pise advanced, ides na to i ima vsync --> on, ti stavis na off i to je to
samo fps_max 101
TraXes je napisao/la:
buhahahah koji si ti rtd znas li ti sta uopce znaci GF (GeForce) njubeee......cuj DF smijesan si :S
nequeo je napisao/la:
Alo djecak. Covjek se zajebao oko slova. Zna sigurno bolje od tebe. Odi zuri u sunce ili tako nesto :-X
TraXes je napisao/la:
buhahahah koji si ti rtd znas li ti sta uopce znaci GF (GeForce) njubeee......cuj DF smijesan si
ma bez obzira, kazem imas dovoljno jaku graficku da nista drugo ne moras radit osim toga sto iskljucis vsync, fps_max 100 naravno moras kucat jer je default 72
to ti je najmanji problem
fps_max 101 , kucaj developer 1 i to pomaze za fps ..... i iskljuci vsync na grafickoj ako nisi....
developer 1 net_graph 4 fps_max 101
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.