Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SREBRENICA 1995 - 2009

521 pregled · 49 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 23:21

Znaci mislim da je fino spomenuti ovu temu na ovoj stranici.....

Nije gaming ali je nesto sto treba da svi pratimo i da budemo uz njih kako god to mozemo ......

Znaci temu pisem jer neznam sve tacno od A-Ž pa tako da i dodatne informacije nisu za odbiti ....

Znamo svi da je BIH vodila veliku bitku od 1992 - 1995 g. Od tada pa do dan danas BIH je ostala uskracena za srecom i radosti te zdravljem i ostalo.
Svi smo mi svjedoci tog vremena tj oni koji su rodzeni prije pocetak rata te starije generacije kakvu je bitku nasa drzava vodila. Od tada u BIH najvece pogubljenje naroda je izvrseno u SREBRENICI u Je samo nestalih broj oko 10.000 te stvarna zalost ih i danas prati . Mnogi su u potrazi za svojim izgubljenim koje nisu pronasli bar neki dokumenat a ne neki ostatak od njihovog dragog. Naime u potocarima se od 1998-2009 vrsi ukopavanje pronadzenih zrtvih tog genocida te je do sada ukopano 5240 borca a takodzer sutra 11.7.2009.god treba da se ukopa jos 524 borca. Molio bih da bar procitate ovu temu i bar na kratko sjetimo Srebrenice te da svakoo na svoj nacin oda pocast tim ljudima!!!

DA SE NIKAD NE PONOVI !!!!!!!

NEVER FORGET SREBRENICA... 1995-2009.god

RIP (F)
Da se nikad ne ponovi
R.I.P
:*:*
RIP
imam rodjaka tamo jos nikad nije pronadjen al nadam se ubrzo
RIP svim zrtvama koje su pronadjene i kojima ce biti ukop sada i prijasnjim zrtvama
nikada ne zaboravite Srebrenicu
R.I.P
U ratu sam izgubio i oca i majku znam kako je oni koj su izgubili nekoga iz porodice , a najvise me boli kad kazu (NISMO MI) sami sebe poubiali kako ih nije stid i sramota !
RIP

Neka im je vjeciti rahmet.
R.I.P.

Never forget
Rahmet svim umrlima...ali tema je bespotrebna, otvara se prostor nacionalizmu i samim tim nekim bespotrebnim svadjama...nikad niko nece saznati sta se tamo stvarno dogodilo...puno je prica ali zna se da je samo jedna istina, bila je slika dana i time se odala pocast zrtvama, neka se nikad ne zaboravi a jos gore , ne ponovi...i ja sam u ratu izgubio amidzu i nazalost je ubijen na najbrutalniji nacin...
RIP :(
Neka im je vječni rahmet. Mi nikada i nipošto ne smijemo zaboraviti šta se dogodilo, jer bi u tom slučaju njihova žrtva bila uzaludna. Oni su naši najbolji sinovi i kćerke, naši šehidi, koji su život dali za ponosnu Bosnu i Hercegovinu. Ipak, danas ovu žrtvu pola države jednostavno ne priznaje. Ipak, kako nam je tako nam je.
DA SE NIKAD NE PONOVI !!!!!!!

RIP
Ja sam oca izgubio u ratu...
Znam kako je...
Neka im je vjecni rahmet.
bosanacz je napisao/la:
Rahmet svim umrlima...ali tema je bespotrebna, otvara se prostor nacionalizmu i samim tim nekim bespotrebnim svadjama...nikad niko nece saznati sta se tamo stvarno dogodilo...puno je prica ali zna se da je samo jedna istina, bila je slika dana i time se odala pocast zrtvama, neka se nikad ne zaboravi a jos gore , ne ponovi...i ja sam u ratu izgubio amidzu i nazalost je ubijen na najbrutalniji nacin...
Joj Allahami zbog takvih kao ti smo i dobijali noževe za vrat. Pogledaj, kažeš da je tema bespotrebna, da se nacionalizam stvara. Jesi li ti svjestan da je parlament Europske Unije prihvatio 11.7 kao dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, a ti u mojoj državi govoriš da ne pričam o tome. Hoću da pričam o tome i pričat ću sve dok mi duša tijelo ne napusti. Onaj kome je ovakva tema nacionalistička ne bi trebao biti na ovom forumu a također ni na ovom svijetu. Jer, ipak, ubijeni su nevini ljudi, i onaj ko veliča te zločince koji su izvršili ovaj pokolj se nimalo ne razlikuje od tih zločinaca.
Da se nikad ne ponovi !!

Rest In Peace
R.I.P

Trebao sam ici na onaj mars smrti , al ruzno vrijeme ....
RIP

samo da dodam nesto ...

nije mi jasno sto nesto serete oko hrvata da su bombardirali sarajevo a srbi vrsili genocid nad vama i nesto serete ccc :( neznam sada ko je tocno to spomenuo al tako je receno :r

Post dobio šamar od cannabis4posho

Trap je napisao/la:
RIP

samo da dodam nesto ...

nije mi jasno sto nesto serete oko hrvata da su bombardirali sarajevo a srbi vrsili genocid nad vama i nesto serete ccc :( neznam sada ko je tocno to spomenuo al tako je receno :r
De Allahati idi na Logout... zar pričamo sada o tome??

Sorry ljudi ako sam nekoga uvrijedio jer su me stvarno emocije savladale i nisam mogao gledati kako svašta pišete o Srebrenici.

Post dobio šamar od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.