Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

solucija.ba i cs server

226 pregleda · 23 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 14:32

mislio sam kupiti od solucije cs 1.6 server... pa sad neznam kakvi su oni , koliki je ping i to?
Pozdrav svima,

@s3nsy

Jos koristis dial-up ? Predji na adsl nije skup.

Solucija /

-MSN podrska (nema je ni 1 hosting vise na balkanu)
-Besplatno odrzavanje servera
-Svi CS serveri 10eura (zasto ? pa zato sto nama nije cilj da zaradimo nego da pruzimo svima priliku da imaju svoj server, da vide kako je to. Jer i mi smo nekad igrali CS i zeljeli da imamo svoj server, a sada imamo mogucnost da prodajemo i drugim.)
-Solucija ima minimalnu zaradu od CS servera koje proda na Balkanu.
-Nije nam cilj da zaradimo na nasim ljudima.
-Solucija zaradjuje na uslugama koje prodaje u Njemackoj.
-Solucija hostuje preko 100CS servera na Balkanu.

-Spustio sam se na nizak nivo raspravljajuci se sa djecom (s3nsy), ali moram da branim cast nase firme.

E-mail : [email uklonjen]

www.solucija.ba
Nevjerujem j meni hostuje solucija,pokazuje fps i ping na serveru isto,evo probajte i vi,igraci se ne zale :S:S:S mislim do sada !

188.40.57.132:27022
solucija je napisao/la:
Pozdrav svima,

@s3nsy

Jos koristis dial-up ? Predji na adsl nije skup.

Solucija /

-MSN podrska (nema je ni 1 hosting vise na balkanu)
-Besplatno odrzavanje servera
-Svi CS serveri 10eura (zasto ? pa zato sto nama nije cilj da zaradimo nego da pruzimo svima priliku da imaju svoj server, da vide kako je to. Jer i mi smo nekad igrali CS i zeljeli da imamo svoj server, a sada imamo mogucnost da prodajemo i drugim.)
-Solucija ima minimalnu zaradu od CS servera koje proda na Balkanu.
-Nije nam cilj da zaradimo na nasim ljudima.
-Solucija zaradjuje na uslugama koje prodaje u Njemackoj.
-Solucija hostuje preko 100CS servera na Balkanu.

-Spustio sam se na nizak nivo raspravljajuci se sa djecom (s3nsy), ali moram da branim cast nase firme.

E-mail : [email uklonjen]

www.solucija.ba
Vrijedja me samo tvoje ime 9-)

Molim te gdje ti vidis da sam ja dijete ? Kad malo bolje prokontam ne znam zasto se raspravljam uopste sa tobom. Ne mora znacit ako sam mladji od tebe da nisam pametniji , moj cilj nije prosipanje pameti po ovom Game Portalu , jer je ovo za druzenje gamera , a ne za raspravu o soluciji.ba .. Ne zasluzujete toliku paznju vjerujte 9-)

Zasto koristite ping boostere ? Zar to nije malo lukavo ? Marketinski trik ? Isto kao i cijene , ili ipak zelis da se suprostavis recesiji u BIH , o kojoj se prica posljednih godina... Uvjek je postojala recesija , i postojati ce , samo sto se nije pricali toliko o njoj..Ti i twoja solucija , koliko ste dobri toliko ste i losi ;)

Na nekim stvarima dobijete poene , a na nekim gubite poene..A cijene , pa hmm 10€ za 32 slota na ping 50 nije skupo dati..

A vec kad vam je cilj primarni Njemacko trziste , lagano citav site prevedite na njemacki , reklamirajte ga Njemackim serverima i imajte Njemacke klijenete ..

Mislim da je skroz bespotrebno uzimati od ljudi nasi .. Svi se hvale vidi ping mi 15 , jeste ping je 15 tako pise.. A FPS niko i ne gleda , tj slabo tko zna kako da ga pali ali eto..Sve ce doci na svoje kad tad ..

Imate 100CS Servera , sto se mene tice imajte ih jos 100 ( dabogda imali ) , meni bih drago bilo , al nemojte pricati o nekim stvarima u kojim niste upravu ..

Veliki pozdrav
do daljnjeg
Sensy9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.