Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logosoft CS server , baned!

1.092 pregleda · 33 odgovora · otvorena 22.01.2006. u 19:37

Prvi put da dobijem ban , razocaran sam , potpuno razocaran ,
Admin P3l3 mi je dao ban na 100min zato sto sam ga ubio sa awp-om ,
Znam sad bla bla bilo hiljade i hiljade ovakvih tema , ali meni neki nadrkani kreten da dadne ban bez razloga to stvarno nema smisla ,
Ja bih najiskrenije zamolio navedenog admina da mi objasni sta se desilo , i zbog cega ban ,
Igram cs ne toliko dugo ,al et vec 1,5 godinu i nikad nisam dobio ban do maloprije ,
I naravno zamolio bih da malo pripazite u buduce kome dajte rcon jer ovo je katastrofa , a i mogu sa tvrdnjom reci da ovo nije prvi put da se nesto slicno desi.......
Hvala , molio bih objasnjenje ,
ps. Sorry svima sto postavljam ovakvu temu , ali oni koji imaju negativan komentar na temu bolje da ne odgovaraju , hvala
pss. Evo screen
http://slibe.com/image/2fdf132b-untitled_jpg/
fuckn_debils je napisao/la:

*SPEC* PeL3 : dont campining

*SPEC* PeL3 : dont campining*SPEC* PeL3 : dont campining

a ti hoces tako ti i treba

mozda treba a mozda i ne....zar nije tako..
               bok1 je napisao/la:
tup mrtav , tup mrtav , tup banovan , tup mrtav , tup glup , tup glup nick , tup nepismen , tup idiot , tup debil , tup krembil , tup idiot , tup jadnik , tup banovan , tup banovan , tup banovan , tup debil , tup debil i josh jednom tup MRTAV

- Sto se tice admina na LOL'u , nemate im sha reci , jer sve sto pisete ovdije .. samo pishete prazne price , sve sto napadate admine skacete sami sebu u mozak , to sto zoves PeL3'a da popricate , skaces sam sebi u stomak , to sto se ulizujete adminima samo im punutse kitu nista drugo ... jer on ce reci joj en onaj debl sto mi se ulizivao bla bla .. smijesni ste .... ono iz srca kazem ove rijeci ...

- Sto se tice rasprave sa starijim od sebe moram da kazem da nemate nimalo kulture niti bilo cega drugog , jer vecini vas godfather moze biti otac isto kao i meni , umijesto da se svadzate sa njim , trebali bi ste se njemu ulizivati nebili vam dao kakav pametan savijet ... Sto se tice njega .. vidzao sam ga po serveru konstantno , na taj server vise neidem , sto neidem ?? jer mi je user bihnet tako da mi sada laga ... i nemogu da igram ....

-Sto se tice banovanja na serveru , sta imam da kazem pocevsi od samog sebe ... ban slijedi uvijek iz nekog razloga , sada je bio taj razlog da si se stekao u bazi i ja bih te licno kickovao radi tog stekanja ... nista drugo ... ako ne kick onda ban sve zavisi od mog raspolozenja ... Sto se tice mijenjanja mape .. kome se mozete zaliti ovdije ? samo jedni drugima ... ja licno kad god udzem i na serveru vidim nekoga od prijatelja koji su admini licno trazim da mi stavi mapu po mojoj zelji .... da kickuje nekoga po mojoj zelji da banuje one dupoglavce u bazi , one turke , slovake , debile , idiote itd .... Znaci adminova je zadnja .. nevijerujem da ce vam se neko javiti od admina na ovu vasu temu ....

- Moke sto se tice tebe ako zelis ostavi ovdije svoj IP ban ce ti biti skinut ... samo zato jer si fer osoba .. nista drugo , sto se tice prijetnji mozes i ti skoknuti do neon'a ako vec oces da se vidis sa Elvisom ( Peleom ) .. tako da pricas praznu pricu ...

-godfather : nesvadzaj se sa djecom vec ih nabodi E pozz

Ma ok je bok1 hvala tebi sto si se javio na temu ,
Prvo temu sam napisao iz nekog kontra efekta i realno i vjerovatno sam pogrijesio sto sam na takav nacin osudio odmah admina Peleta ,
Nisam prijetio P3l3tu niti to namjeravam , neg sam samo rekao ako ima licni problem sa mnom mozemo sjesti i popricati i da vidi kakva sam ja osoba , a ja da vidim kakva je on ,
Znam da ovom temom ne mogu nista postici , ali sa ovakvih par tema na dan , kad tad ce se neko zapitati pa jel to sve u redu , jel admini rade svoj posao kako treba ,
I jos nesto ja placam LOL-u 50-tak KM-ova da bi me tamo neki igrac iz Neona banovo sa njihovog servera ,
Nikad se nisam ulizivao , niti to namjeravam ,
jer sam kao osoba takav , izbacen sam bio iz skole u 4 srednjem upravo z*** slicne situacije , jer necu niti imam potrebu se nekome ulizivati ,
Ovdje svi mogu pricati price ,
Ajd jednom da sve vidimo pa da se vidi ko je covjek ko nije ,
Na kraju krajeva meni i nije toliko kirvo z*** bana , koliko mi je krivo sto tek tako neka tamo 5-ta 10-ta osoba koja je nervozna meni da ban , sa servera od mog ISP-ia ,
Toliko , uglavnom nije mi bila namjera ni sa kim se svadati , jer hocu sa svima da sam u dobrom odnosu , to mi je od pocetka i bio neki cilj ,

@ bok1

Thx, kume, cijenim to zaista, nisam ja uopste star, a ni od tebe nisam stariji, zar izgleda tako?

Ma pusti ovu djecicu isfrustriranu, evo hoce da me dodaju na msn, salju mi poruke, prijete, mislim pateticno, on iz bos. krupe meni prijeti koji sam u sarajevu. Mislim to govori dovoljno o njihovoj hiper inteligenciji...

A poznajem i elvisa i kemu licno, i obojica su sasvim ok momci, nema potrebe sad za prozivanjem, i "sastajanjem" ispred neona, nismo na divljem zapadu, skinut mu je ban i sve je sad u redu, a kemo je govorio vise u afektu,bio je iznerviran, tako nemojte mu zamjeriti...

Samo opusteno ljudi, zivjeli...
               moKe je napisao/la:
Ma ok je bok1 hvala tebi sto si se javio na temu ,
Prvo temu sam napisao iz nekog kontra efekta i realno i vjerovatno sam pogrijesio sto sam na takav nacin osudio odmah admina Peleta ,
Nisam prijetio P3l3tu niti to namjeravam , neg sam samo rekao ako ima licni problem sa mnom mozemo sjesti i popricati i da vidi kakva sam ja osoba , a ja da vidim kakva je on ,
Znam da ovom temom ne mogu nista postici , ali sa ovakvih par tema na dan , kad tad ce se neko zapitati pa jel to sve u redu , jel admini rade svoj posao kako treba ,
I jos nesto ja placam LOL-u 50-tak KM-ova da bi me tamo neki igrac iz Neona banovo sa njihovog servera ,
Nikad se nisam ulizivao , niti to namjeravam ,
jer sam kao osoba takav , izbacen sam bio iz skole u 4 srednjem upravo z*** slicne situacije , jer necu niti imam potrebu se nekome ulizivati ,
Ovdje svi mogu pricati price ,
Ajd jednom da sve vidimo pa da se vidi ko je covjek ko nije ,
Na kraju krajeva meni i nije toliko kirvo z*** bana , koliko mi je krivo sto tek tako neka tamo 5-ta 10-ta osoba koja je nervozna meni da ban , sa servera od mog ISP-ia ,
Toliko , uglavnom nije mi bila namjera ni sa kim se svadati , jer hocu sa svima da sam u dobrom odnosu , to mi je od pocetka i bio neki cilj ,

Da ti kaem neshto Kemara ... neam ja tebra nish protiv nikoga .. jer sve te admine licno poznajem .. skontaj npr u neonu ima 4 lika koji imaju rcon na LOL'u tj i rcon i amx ... sada ebga ...Neznam ako zelis ... evo ti moj msn , kad god budes imao ban na kojem god bilo serveru obrati se meni , ako te neko bude procovirao na ovome portalu obrati se meni .. ako imas frku sa nekim od admina ili mislis da te on nesto podcijenjuje ili nesto drugo .. obrati se meni pa cemo skupa da izgladimo odnose sa njim .... Mada poznavajuci admine sa servera ipak mislim da svi rade korektno svoj posao ... inace ja kad god sam na serveru kazem licno nekome od admina da kickuju one slovake i turke ... da bi nasi ljudi mogli igrat ...

Sto se tice tvog user'a logosofta .. neznam sada znam da placas tu konekciju i kada bi ljudi odgovorni saznali da se neko buni sto je user sa lol'a ... da bi bilo frka i sa adminima i sa svime tim .. tako da niko nezeli da se svadza sa nekim ili da se tuce ... POznavajuci Elvise nekih 3 ili 4 godine neznam ni ja sam ... covijek je prva klasa ... sto se tice tog bana ko ce mu znati .. puknu svi ponekad ... trebaa to shvatiti ... mogao si mu poslati PM na gamers ili nesto da ti ukine ban .. tako da bi smanjio tenzije medju ovim gladnim spammerima kojima je samo stalo do toga da udzu sa nekim u svadzu .. da bi tako mogli da anpisu par špostova da nebi bilo ofirno ... da spammaju .. a to im je ustvari jedini cilj

- Sto se tice neon'a ... tu je raja zlatna .. kad god pozelis dodzi bujrum ne ti samo vec ko god drugi zeli ... ak nista da odemo na pivu ili neshto .. i vidjeces da smo svi ljudi pa tek onda igraci ili nes drugo , jer neisplati se kaciti sa nekim radi glupe igrice .. ili radi glupog bana ... shvatam ja da si ti bio iznerviran time sto ti je on dao ban i ja bih licno isto i ko zna sta bi bilo .. al et .. ****ga sad
Znaci kad pozelis da vidis ovu raju .. sami javi to za neon pozdrav za tebe

@godfather : pa vidis da mene dijecica slusaju .. cek cek kako ti ide ono msn da im dam ovdije javno pa da imas sa kim emsesenat Sala ....

Pusti kliknce neka se ispushu ... neka iskazu svoje frustracije ... Samo opusteno .. pristavi nam kaficu pa da je popijemo an miru da se malkice smijemo tim prijetnjama ... hahaha koju su vishe nego jadne znas i sam

Pusa za tebe i uvijek sam na tvojoj strani bez obzira na sve , al kad te vidim na Logosoftu da igras banovan si ( joke )

p.s. cmoka
               bok1 je napisao/la:
Da ti kaem neshto Kemara ... neam ja tebra nish protiv nikoga .. jer sve te admine licno poznajem .. skontaj npr u neonu ima 4 lika koji imaju rcon na LOL'u tj i rcon i amx ... sada ebga ...Neznam ako zelis ... evo ti moj msn , kad god budes imao ban na kojem god bilo serveru obrati se meni , ako te neko bude procovirao na ovome portalu obrati se meni .. ako imas frku sa nekim od admina ili mislis da te on nesto podcijenjuje ili nesto drugo .. obrati se meni pa cemo skupa da izgladimo odnose sa njim .... Mada poznavajuci admine sa servera ipak mislim da svi rade korektno svoj posao ... inace ja kad god sam na serveru kazem licno nekome od admina da kickuju one slovake i turke ... da bi nasi ljudi mogli igrat ...

Sto se tice tvog user'a logosofta .. neznam sada znam da placas tu konekciju i kada bi ljudi odgovorni saznali da se neko buni sto je user sa lol'a ... da bi bilo frka i sa adminima i sa svime tim .. tako da niko nezeli da se svadza sa nekim ili da se tuce ... POznavajuci Elvise nekih 3 ili 4 godine neznam ni ja sam ... covijek je prva klasa ... sto se tice tog bana ko ce mu znati .. puknu svi ponekad ... trebaa to shvatiti ... mogao si mu poslati PM na gamers ili nesto da ti ukine ban .. tako da bi smanjio tenzije medju ovim gladnim spammerima kojima je samo stalo do toga da udzu sa nekim u svadzu .. da bi tako mogli da anpisu par špostova da nebi bilo ofirno ... da spammaju .. a to im je ustvari jedini cilj

- Sto se tice neon'a ... tu je raja zlatna .. kad god pozelis dodzi bujrum ne ti samo vec ko god drugi zeli ... ak nista da odemo na pivu ili neshto .. i vidjeces da smo svi ljudi pa tek onda igraci ili nes drugo , jer neisplati se kaciti sa nekim radi glupe igrice .. ili radi glupog bana ... shvatam ja da si ti bio iznerviran time sto ti je on dao ban i ja bih licno isto i ko zna sta bi bilo .. al et .. ****ga sad
Znaci kad pozelis da vidis ovu raju .. sami javi to za neon pozdrav za tebe

@godfather : pa vidis da mene dijecica slusaju .. cek cek kako ti ide ono msn da im dam ovdije javno pa da imas sa kim emsesenat Sala ....

Pusti kliknce neka se ispushu ... neka iskazu svoje frustracije ... Samo opusteno .. pristavi nam kaficu pa da je popijemo an miru da se malkice smijemo tim prijetnjama ... hahaha koju su vishe nego jadne znas i sam

Pusa za tebe i uvijek sam na tvojoj strani bez obzira na sve , al kad te vidim na Logosoftu da igras banovan si ( joke )

p.s. cmoka

Ne znam sam sta da kazem sad , sta kod kazem bit ce da se ulizujem .........
Al et hvala tebi sto si se javio na ovu temu i rijesio problem na nacin na koji ti znas samo , cestitke po meni buducem adminu ,
Inace ne volim nikoga ni za sta moliti , niti kad molim , ako dobijem zasluzeno ban (sto se moze desiti samo radi psovanja , jer sam tu ......) necu se buniti ,
Ovakve probleme dosad nisam imao , al et svasta se moze desiti i fino je znati da mogu racunati na nekoga u takvim situacijama ,
Sto se tice Neona skoro svaki dan prodem autom pored njega , al ebiga placa se parking po dana pa mi se neda svracati , iako sam imao par puta namjeru ,
I by the way pozdravi Snakea , s kojim sam isao u istu osnovnu ,
Pozdrav....
Mah nije ulizivanje ako si dobar sa nekim i ako eko vijeruje da si dobar decko ensikiraj se pusti debile sta pricaju .. nemaju drugog posla nego da ogovaraju druge .. samo se ti opusti , nesikiraj se .. nece se ponoviti to sto se tice banovanja .. eto pa se cuvaj .. Sellami Zlaya i tebe

300 fps ROXXXXXXXXXx
mOke , ja sam 7 dana bio na Smetovima (planini ..) i nisam te ja banovao, mozda moj brat on igra sa mog compa od kuche, sorry ak je bez razloga bilo (je ba cu mu maj KU) , javi mi se na msn ili ovdje na PM pa cu ti skinuti ban ok ?!

A sto se tiche kafe i to .. javi na PM , telefon .. pa chemo otichi nea frke

P.S : ovo " LOGOSOFT CS SERVER, BANED .. "

pise se "BANNED" sa dva N

Pozdrav
               PeL3 je napisao/la:
mOke , ja sam 7 dana bio na Smetovima (planini ..) i nisam te ja banovao, mozda moj brat on igra sa mog compa od kuche, sorry ak je bez razloga bilo (je ba cu mu maj KU) , javi mi se na msn ili ovdje na PM pa cu ti skinuti ban ok ?!

Pozdrav

Ma nema frke , skinuo je nakon par minuta ban odmah , valjda je skonto da je napravio gresku , ma np sad , ono sam sve napisao u afektu , sad je sve u dure ,
A i dobar ti je onda buraz , samo banove reda onim glupim Slovacima , Cesima i sl....
bilo kakav stek odmah ban 100min hehe takav nam admin treba ........samo sto bash mene ,
Ajd cut cemo se , valjda si se odmorio na planini od svih ovih gluposti i vratis se i vidi sta te ceka , jbg sorry z*** ovoga , ps. jel to ona planina pored Zenice......?
               PeL3 je napisao/la:

Pozdrav

hahahaha i meni je " Banned" sa 2 " NN" .....hahahaha

Postao sam citter....
ja se izvinjavam svim "igracima" koje sam banovo i u buduce kad budem htio da banujem ide i poruka "izvinjavam se"....toliko za sad do sljedeceg ban-a i sljedece teme...
hm.. previse rijeci bespotrebnih..

Boki sto nisi upiso kakvu dakltilografsku skolu, pa buraz ti bi pare zgrno.. sala mala.. nego, kad se slijedeci put desi tako nesto, ne samo tebi nego bilo kome.. javi te se brate i ban ce biti skinut, a ti p3l3 usta cu ti razvalit kad te vidim znas ti z*** cega.. nije z*** CORE nego z*** neceg drugog... !!!! znas ti dobro!! haj sad javi se na msn.. da ti ocitam bukvicu.!!!!
               r3! je napisao/la:

Boki sto nisi upiso kakvu dakltilografsku skolu, pa buraz ti bi pare zgrno.. sala mala.. nego, kad se slijedeci put desi tako nesto, ne samo tebi nego bilo kome.. javi te se brate i ban ce biti skinut, a ti p3l3 usta cu ti razvalit kad te vidim znas ti z*** cega.. nije z*** CORE nego z*** neceg drugog... !!!! znas ti dobro!! haj sad javi se na msn.. da ti ocitam bukvicu.!!!!

Cuj adija sto je zaheban ma kakava daktilografija ba .. ovo navikao na serverima
               r3! je napisao/la:

shooooooo Sto je adi zajban .. ko bi reko .. da ga covjek ne zna reko bi Ismet Jr.

Taib R.I.P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.