bok1 je napisao/la: tup mrtav , tup mrtav , tup banovan , tup mrtav , tup glup , tup glup nick , tup nepismen , tup idiot , tup debil , tup krembil , tup idiot , tup jadnik , tup banovan , tup banovan , tup banovan , tup debil , tup debil i josh jednom tup MRTAV
- Sto se tice admina na LOL'u , nemate im sha reci , jer sve sto pisete ovdije .. samo pishete prazne price , sve sto napadate admine skacete sami sebu u mozak , to sto zoves PeL3'a da popricate , skaces sam sebi u stomak , to sto se ulizujete adminima samo im punutse kitu nista drugo ... jer on ce reci joj en onaj debl sto mi se ulizivao bla bla .. smijesni ste .... ono iz srca kazem ove rijeci ...
- Sto se tice rasprave sa starijim od sebe moram da kazem da nemate nimalo kulture niti bilo cega drugog , jer vecini vas godfather moze biti otac isto kao i meni , umijesto da se svadzate sa njim , trebali bi ste se njemu ulizivati nebili vam dao kakav pametan savijet ... Sto se tice njega .. vidzao sam ga po serveru konstantno , na taj server vise neidem , sto neidem ?? jer mi je user bihnet tako da mi sada laga ... i nemogu da igram ....
-Sto se tice banovanja na serveru , sta imam da kazem pocevsi od samog sebe ... ban slijedi uvijek iz nekog razloga , sada je bio taj razlog da si se stekao u bazi i ja bih te licno kickovao radi tog stekanja ... nista drugo ... ako ne kick onda ban sve zavisi od mog raspolozenja ... Sto se tice mijenjanja mape .. kome se mozete zaliti ovdije ? samo jedni drugima ... ja licno kad god udzem i na serveru vidim nekoga od prijatelja koji su admini licno trazim da mi stavi mapu po mojoj zelji .... da kickuje nekoga po mojoj zelji da banuje one dupoglavce u bazi , one turke , slovake , debile , idiote itd .... Znaci adminova je zadnja .. nevijerujem da ce vam se neko javiti od admina na ovu vasu temu ....
- Moke sto se tice tebe ako zelis ostavi ovdije svoj IP ban ce ti biti skinut ... samo zato jer si fer osoba .. nista drugo , sto se tice prijetnji mozes i ti skoknuti do neon'a ako vec oces da se vidis sa Elvisom ( Peleom ) .. tako da pricas praznu pricu ...
-godfather : nesvadzaj se sa djecom vec ih nabodi E pozz |
Ma ok je bok1 hvala tebi sto si se javio na temu ,
Prvo temu sam napisao iz nekog kontra efekta i realno i vjerovatno sam pogrijesio sto sam na takav nacin osudio odmah admina Peleta ,
Nisam prijetio P3l3tu niti to namjeravam , neg sam samo rekao ako ima licni problem sa mnom mozemo sjesti i popricati i da vidi kakva sam ja osoba , a ja da vidim kakva je on ,
Znam da ovom temom ne mogu nista postici , ali sa ovakvih par tema na dan , kad tad ce se neko zapitati pa jel to sve u redu , jel admini rade svoj posao kako treba ,
I jos nesto ja placam LOL-u 50-tak KM-ova da bi me tamo neki igrac iz Neona banovo sa njihovog servera ,
Nikad se nisam ulizivao , niti to namjeravam ,
jer sam kao osoba takav , izbacen sam bio iz skole u 4 srednjem upravo z*** slicne situacije , jer necu niti imam potrebu se nekome ulizivati ,
Ovdje svi mogu pricati price ,
Ajd jednom da sve vidimo pa da se vidi ko je covjek ko nije ,
Na kraju krajeva meni i nije toliko kirvo z*** bana , koliko mi je krivo sto tek tako neka tamo 5-ta 10-ta osoba koja je nervozna meni da ban , sa servera od mog ISP-ia ,
Toliko , uglavnom nije mi bila namjera ni sa kim se svadati , jer hocu sa svima da sam u dobrom odnosu , to mi je od pocetka i bio neki cilj ,