Zdravo svima. 
Znaci, 11.-og idem na more i zelio bi' da imam svoje muzike da mogu slusat'. Eh, ja imam 2 iPoda - Classic (80 gb) i Shuffle (1 gb).
Babi mi treba max giga da prebaci svoje pjesme (folk, ona cuda sa gitarom i tako to - znate vec 100%
). Fazon je, ja imam preko 70k pjesama koje sam sve odslus'o barem 50 puta - al' imam pjesme koje strasno volim i napravio sam playlist 400+ pjesama. Eh, al' i u tim pjesmam imam favorite koje cesto slusam.
I sad me zanima, ima l' igdje opcija kao "Most Played" u Winampu pa da mi izlista, da ne trazim sad sve te pjesme pa prebacujem na iPod.
Drugo, sto se tice Classica.
On je syncovan na mom starom racunaru i na njega sam prebacio 65gb muzike (pola od toga mi ne treba, jer mi je trebalo rodjaku za nekog derneka pa je pust'o s mog iPoda), od koje sad ne'am nista na ovom novo pcu.
Da bi' izbris'o ili stavljao pjesme na iPod moram ga opet syncovat' al' ce mi se onda izbrisat' sve - sto ne zelim.
Ima strasno dobre muzike (oko 10 giga) koje necu da skidam, vec da mi ostane...
Zanima me, mogu li ja ikako uredjivati iPod al' da ne brisem sve pjesme?
PS: probao sam sa "YamiPod"-om (il' tako nesto) i nije moglo. I cuo sam da se moze preko Winampa, al' ne znam kako.
Et', zahvaljujem svima ko mi pokusa pomoc i zamolio bih da se oni koji se ne razumiju ne mjesaju da ne sjebem nista pred more.
Grazias, bai !
EDIT: Ima li iko da pomogne?

Znaci, 11.-og idem na more i zelio bi' da imam svoje muzike da mogu slusat'. Eh, ja imam 2 iPoda - Classic (80 gb) i Shuffle (1 gb).
Babi mi treba max giga da prebaci svoje pjesme (folk, ona cuda sa gitarom i tako to - znate vec 100%
). Fazon je, ja imam preko 70k pjesama koje sam sve odslus'o barem 50 puta - al' imam pjesme koje strasno volim i napravio sam playlist 400+ pjesama. Eh, al' i u tim pjesmam imam favorite koje cesto slusam. I sad me zanima, ima l' igdje opcija kao "Most Played" u Winampu pa da mi izlista, da ne trazim sad sve te pjesme pa prebacujem na iPod.
Drugo, sto se tice Classica.
On je syncovan na mom starom racunaru i na njega sam prebacio 65gb muzike (pola od toga mi ne treba, jer mi je trebalo rodjaku za nekog derneka pa je pust'o s mog iPoda), od koje sad ne'am nista na ovom novo pcu.
Da bi' izbris'o ili stavljao pjesme na iPod moram ga opet syncovat' al' ce mi se onda izbrisat' sve - sto ne zelim.
Ima strasno dobre muzike (oko 10 giga) koje necu da skidam, vec da mi ostane...
Zanima me, mogu li ja ikako uredjivati iPod al' da ne brisem sve pjesme?
PS: probao sam sa "YamiPod"-om (il' tako nesto) i nije moglo. I cuo sam da se moze preko Winampa, al' ne znam kako.

Et', zahvaljujem svima ko mi pokusa pomoc i zamolio bih da se oni koji se ne razumiju ne mjesaju da ne sjebem nista pred more.

Grazias, bai !

EDIT: Ima li iko da pomogne?