Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Koji je bolji procesor po vama:

1.189 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.01.2006. u 13:41

Koji je bolji procesor po vama:

AMD 0 · 0%
Celeron 0 · 0%
Pentium 0 · 0%
Neki drugi 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
U zadnje vrijeme amd procesori su se veoma poboljsalji, ali ipak mislim da je pentium bolji !!!
AMD je odlican procesor ali je pentium po meni jos uvijek bolji !

moj glas ide za pentium !
amd je stvarno odlican procesor, no intel pentium je ipak bolji, mozda zato sto ga ja imam , ali sigurno ima vise snage nego amd
AMD mnogi ljudi koriste za gaming, kao npr. klan NoA ciji je glavni sponzor bas AMD procesor...pri bilo kojem taktu radi izvrsno u igrama...

No ipak je bolje uzeti Pentiuma nekog jaceg jer trpi sve zivo sto se na njemu radi bez problema..(valjda , to ja malo pametujem ko fol ja se nesto razumijem hihihi )

Moj glas za pentium!
sto se tice procesora za igre AMD owna ali ipak je intel bolji zato sto je procesor za sve i pffice i igre i mnoge druge potrebstine!
Ja sam glaso za pentium .
Ja ga imam i nista mu ne fali a dooooobro je jak !!
AMD je namijenjen za igre dok je INTEL za offica. AMD-ov 1.5 je brzi od INTEL-ovog 2.5 samo sto AMD-ov vise grije. Ako imas novca isplatnije je kupiti AMD-ov uz neki doobar cooler
celeron je pentium-ov procesor,i zasto si ga stavio u anketu?onda si trebao staviti i amd-ov duron,ali nigdje veze...

inace vidim svi nesto pametuju,amd gaming a intel office i tako to...

tu ima malo istine,amd jeste sto se tice gaminga,a intel je dobar za video obradu,a ne to office,obadva su dobra za office i tako to,samo sto intel malo brze radi sto se tice video obrade,npr. ako zelis dvd u divx i tako to..ili npr. ako slazes neki filmic,jer je malo bolji sto se tice komunikacije memorije-procesora,procesora-memorije pa na taj nacin je i bolji,ali naravno ovo vrijedi za video obradu,mozda jos za neke stvari,ali uopste nije VELIKA razlika,u par mili sekundi...
Koristim oba ma ne znam ni sam koji je bolji al u sustini koliko sam upoznat mislim da je AMD dosta napredovao i da je trenutno bolji od INTELA
aman koliko je puta bila ova tema
cak sam i ja nesto naucio
ovako AMD je jeftiniji od intelovih procesora
i daje se dobro klokati tako da se isplatni uzeti njega ako se razumijes u klokanju
jer ako se samo jednom prezagrije onda je velika sanca da ga mozes baciti
za razliku od intelovih koji iako se zagriju samo prestane s radom i poslije opet nastavlja (kada se ohladi)
it.
ja sam za pentium
Pentium koristim , pentium sam i prije koristio , s obzirom da nisam nikada probao na AMD za mene je najbolji Pentium , ali vjerovatno u skoroj buducnosti planiram preci sa Pentiuma na AMD cisto da bi mogao reci na ovakvim anketama ko je bolji i naravno z*** vidiljivih performansi;
AMD,, imam ga ja ,, samo extra cooler za nj moras uzet,,, zagrijava se brzo...( bar je kod mene tako)
Pentium mislim jos uvjek!!!
AMD

procesor je bolji u 66 % prformansi z*** toga sto je prvi uspio da poveze procesor sa ostalim komponentama bez chipseta i mislim da je ova anketa nepotrebna iz razloga sto nisi upoznat sa preformansama sve tri procesora i radi na 64 bita
ja mislam da je AMD naj procesor nije zato sto ga je koristim neko najboji je jer ga ljudi fale...samo z*** toga ga i ja koristim sto je jak i siguran

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.