U zadnje vrijeme amd procesori su se veoma poboljsalji, ali ipak mislim da je pentium bolji !!!
Anketa
Koji je bolji procesor po vama:
1.189 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.01.2006. u 13:41
Koji je bolji procesor po vama:
AMD je odlican procesor ali je pentium po meni jos uvijek bolji !
moj glas ide za pentium !
moj glas ide za pentium !
amd je stvarno odlican procesor, no intel pentium je ipak bolji, mozda zato sto ga ja imam
, ali sigurno ima vise snage nego amd
, ali sigurno ima vise snage nego amd
AMD mnogi ljudi koriste za gaming, kao npr. klan NoA ciji je glavni sponzor bas AMD procesor...pri bilo kojem taktu radi izvrsno u igrama...
No ipak je bolje uzeti Pentiuma nekog jaceg jer trpi sve zivo sto se na njemu radi bez problema..(valjda
, to ja malo pametujem ko fol ja se nesto razumijem hihihi )
Moj glas za pentium!
No ipak je bolje uzeti Pentiuma nekog jaceg jer trpi sve zivo sto se na njemu radi bez problema..(valjda
, to ja malo pametujem ko fol ja se nesto razumijem hihihi )Moj glas za pentium!
upravu si fraglike, uopce nepametujes
sto se tice procesora za igre AMD owna
ali ipak je intel bolji zato sto je procesor za sve i pffice i igre i mnoge druge potrebstine!
ali ipak je intel bolji zato sto je procesor za sve i pffice i igre i mnoge druge potrebstine!
Ja sam glaso za pentium .
Ja ga imam i nista mu ne fali a dooooobro je jak !!
Ja ga imam i nista mu ne fali a dooooobro je jak !!
AMD je namijenjen za igre dok je INTEL za offica. AMD-ov 1.5 je brzi od INTEL-ovog 2.5
samo sto AMD-ov vise grije. Ako imas novca isplatnije je kupiti AMD-ov uz neki doobar cooler
samo sto AMD-ov vise grije. Ako imas novca isplatnije je kupiti AMD-ov uz neki doobar cooler
celeron je pentium-ov procesor,i zasto si ga stavio u anketu?onda si trebao staviti i amd-ov duron,ali nigdje veze...
inace vidim svi nesto pametuju,amd gaming a intel office i tako to...
tu ima malo istine,amd jeste sto se tice gaminga,a intel je dobar za video obradu,a ne to office,obadva su dobra za office i tako to,samo sto intel malo brze radi sto se tice video obrade,npr. ako zelis dvd u divx i tako to..ili npr. ako slazes neki filmic,jer je malo bolji sto se tice komunikacije memorije-procesora,procesora-memorije pa na taj nacin je i bolji,ali naravno ovo vrijedi za video obradu,mozda jos za neke stvari,ali uopste nije VELIKA razlika,u par mili sekundi...
inace vidim svi nesto pametuju,amd gaming a intel office i tako to...
tu ima malo istine,amd jeste sto se tice gaminga,a intel je dobar za video obradu,a ne to office,obadva su dobra za office i tako to,samo sto intel malo brze radi sto se tice video obrade,npr. ako zelis dvd u divx i tako to..ili npr. ako slazes neki filmic,jer je malo bolji sto se tice komunikacije memorije-procesora,procesora-memorije pa na taj nacin je i bolji,ali naravno ovo vrijedi za video obradu,mozda jos za neke stvari,ali uopste nije VELIKA razlika,u par mili sekundi...
pemtium je dobar ali je AMD bolji
najbolje je imati oba
meni je bolji pentium
Koristim oba ma ne znam ni sam koji je bolji al u sustini koliko sam upoznat mislim da je AMD dosta napredovao i da je trenutno bolji od INTELA
pentium zakon
aman koliko je puta bila ova tema
cak sam i ja nesto naucio
ovako AMD je jeftiniji od intelovih procesora
i daje se dobro klokati tako da se isplatni uzeti njega ako se razumijes u klokanju
jer ako se samo jednom prezagrije onda je velika sanca da ga mozes baciti
za razliku od intelovih koji iako se zagriju samo prestane s radom i poslije opet nastavlja (kada se ohladi)
it.
ja sam za pentium
cak sam i ja nesto naucio
ovako AMD je jeftiniji od intelovih procesora
i daje se dobro klokati tako da se isplatni uzeti njega ako se razumijes u klokanju
jer ako se samo jednom prezagrije onda je velika sanca da ga mozes baciti
za razliku od intelovih koji iako se zagriju samo prestane s radom i poslije opet nastavlja (kada se ohladi)
it.
ja sam za pentium
Pentium koristim , pentium sam i prije koristio , s obzirom da nisam nikada probao na AMD za mene je najbolji Pentium , ali vjerovatno u skoroj buducnosti planiram preci sa Pentiuma na AMD cisto da bi mogao reci na ovakvim anketama ko je bolji i naravno z*** vidiljivih performansi;
AMD,, imam ga ja ,, samo extra cooler za nj moras uzet,,, zagrijava se brzo...( bar je kod mene tako)
Pentium mislim jos uvjek!!!
Za gaming AMD !
AMD
procesor je bolji u 66 % prformansi z*** toga sto je prvi uspio da poveze procesor sa ostalim komponentama bez chipseta i mislim da je ova anketa nepotrebna iz razloga sto nisi upoznat sa preformansama sve tri procesora i radi na 64 bita
procesor je bolji u 66 % prformansi z*** toga sto je prvi uspio da poveze procesor sa ostalim komponentama bez chipseta i mislim da je ova anketa nepotrebna iz razloga sto nisi upoznat sa preformansama sve tri procesora i radi na 64 bita
ja mislam da je AMD naj procesor nije zato sto ga je koristim neko najboji je jer ga ljudi fale...samo z*** toga ga i ja koristim sto je jak i siguran 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.