Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bugojno CS TURNIR 2009

957 pregleda · 39 odgovora · otvorena 08.07.2009. u 02:38

E ovako prije svega pozdrav svima.Nakon toliko vremena i svih dosad odigranih turnira sirom Bosne i Hercegovine dodjo smo na ideju da i mi odrzimo turnir u Bugojnu..Nadam se da bi se odazvao veliki broj ekipa,posto je ovo prvi veliki turnir kod nas,i naravno potrudili bi se sto vise da turnir bude jedan od najboljih do sada..
Uplata bi bila 75KM po ekipi,a sav iznos uplate prvoplasiranim..Znaci 100% sve pare od uplate idu pobjednicima..Turnir bi se igrao u net clubu "ZONE" koji se nalazi blizu "VATROGASNE STANICE" tacnije u ulici : Sultan Ahmedova 70"..

Konfiguracija racunara :

Intel Pentium : Dual Core E5200 @ 2.5GHz
Graficka : nVidia 8600GT 512MB DDR3
RAM : 2024MB ( 2GB )
Monitori CRT : 17

Turnir bi se odrzao 17.07'09 sa pocetkom u 10:00

ekipe koje misle 100% doci nek napisu line up

sve dodatne informacije mozete dobiti na broj :
061 925 064 (Amel) - [email uklonjen]
061 797 996 (Amir) - [email uklonjen]
062 911 009 (Ljuba) [email uklonjen]
bit ce edit za opsirnije informacije ...
(opcenito za spavanje)
Kume 3 dana Prije hrasnice? nema se para kume , bar mi mladji ovi stari neznam za njih
xpallyy je napisao/la:
Kume 3 dana Prije hrasnice? nema se para kume , bar mi mladji ovi stari neznam za njih
Ajde zaobidji temu ( balavac ),i ne javljaj se .. Jer vi imate LAN turnir za 94 godista..Ovde ce prisustovati sva raja koja budu htijela doci ;)..Ja sa nekim mixom dolazim 100% .. Vidjamo se Nutty 9-)
Agich je napisao/la:
komšije iz GV dolaze :D 100 %
svaka cast komsho :) xD
NuteLLa je napisao/la:
svaka cast komsho xD
Još jedna ekipa 100 % dolazi =] neg da te pitam bit ce 4on4 il ste kupili više računara? =D
hole je napisao/la:
Još jedna ekipa 100 % dolazi =] neg da te pitam bit ce 4on4 il ste kupili više računara? =D
5v5 jarane normala xD
NuteLLa je napisao/la:
5v5 jarane normala xD
Mah, znam da je bilo 8 računara, raja mi dole govorila.. Fakat fin club, na glasu, bio sam samo jednom, vidim imate mxeve etc pa et' nadam se da će mo se dobro družiti =]
uh brate blizu je to skroz , skroz blizu datum, 25.7 doboj etc..

Post dobio aplauz od bak1r

bak1r je napisao/la:
uh brate blizu je to skroz , skroz blizu datum, 25.7 doboj etc..

brate izmedju Bugojnog i Doboja imas fore sedmicu xD
Koji vam je ku**c ?

Do neki dan nije bilo nijednog turnira, sad odjednom 5 u roku 2 mjeseca.. Lakse malo .. 25. je Doboj, i hocu da vidim tu 20 ekipa, ne zanima me kako cete doc. hvala cao
NuteLLa je napisao/la:
brate izmedju Bugojnog i Doboja imas fore sedmicu xD
da imam makaze i da stricam pare , ne bi mogao nastricati za ovih 5 turnira kontash

tako da idemo na ove tourove gdje ce svako doci , brcko / doboj , no offense.

pozdrav i gl sa organizacijom , da je drugi datum mozda bi se i vidjeli.

Post dobio aplauz od bak1r

AlienzZ je napisao/la:
Koji vam je ku**c ? :r

Do neki dan nije bilo nijednog turnira, sad odjednom 5 u roku 2 mjeseca.. Lakse malo .. 25. je Doboj, i hocu da vidim tu 20 ekipa, ne zanima me kako cete doc. hvala cao :D
mi dolazimo u doboj :D bit ce drama ;)
Vjerovatno mi dolazimo iz Travnika.

Jest' da je malo zajebano, jer se sastalo 5 turnira u mjesec dana.

Ali nema veze, mi smo tu.

Lineup:

mahYr
dennah
smaJa
frKaa
limo
dennah je napisao/la:

Lineup:

mahYr
dennah
smaJa
frKaa
limo
zajebano jest , al Boze moj ;) znaci pravim ovaj turnir radi raje , ne idem na to da zaradim kao sto sam vidis nagrade 100% od uplate :) na kraju svak ima svoj izbor gdje ce otic , hoce li to bit Doboj , Prnjavor il Bugojno sta ja znam uglavnom nek nam svima bude lijepo xD
dennah je napisao/la:

Lineup:

mahYr
dennah
smaJa
frKaa
limo
Znaci 100 % dolazimo

ETC imamo li od tebe pice

btw : Nutela neki dan mi bili u Bugojnu u tvojoj igraoni i nismo mogli igrat... bio valjda tvoj brat onaj mali.. kaze nemoze ispod 2 km ... .... btw : fina igraona dobri misevi... i par podloga samo sluse mi nisu nest ...

pice obavezno :) mah nemoze sve bit kako treba al otom potom sve ce da bude extra :) ehh to nista ispod 2km jer nije bilo kartica od manje vremena samo 2h xD al sam opet presao na pustanje vremena :)
Dolazim da gledam/igram.

Jel taj int. club negdje oko one videoteke garfild ? :S

75 KM uplata po ekipi..
NuteLLa je napisao/la:
zajebano jest , al Boze moj ;) znaci pravim ovaj turnir radi raje , ne idem na to da zaradim kao sto sam vidis nagrade 100% od uplate :) na kraju svak ima svoj izbor gdje ce otic , hoce li to bit Doboj , Prnjavor il Bugojno sta ja znam uglavnom nek nam svima bude lijepo xD
Brate nije problem mi dolazimo.

Mi smo neki dan bili u Bugojnu, i dosli u tvoju igraonu trazili tebe a ti spavas.

Neki mali radio, valjda tvoj buraz.

Igraona je extra.

Pa se cujemo onda tamo ^^
dennah je napisao/la:
Brate nije problem mi dolazimo.

Mi smo neki dan bili u Bugojnu, i dosli u tvoju igraonu trazili tebe a ti spavas.

Neki mali radio, valjda tvoj buraz.

Igraona je extra.

Pa se cujemo onda tamo ^^
Sta ces ti njubu!

Možda naletim danas dole, moram po racunar u servis doci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.