Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

A tribute to Michael Jackson!

323 pregleda · 29 odgovora · otvorena 07.07.2009. u 22:13

Poz svima!

Evo sada gledao sahranu Michaela Jacksona na CNN bilo mi tuzno puno pa da pitam vas koja vam je najbolja pjesma od Michael Jacksona i jeste gledali sahranu!?

Evo iskreno da kazem da ga nisam slusao prije nego sto je umro ali stvarno nisam znao da ovako dobro pjeva i da su mu dobre pjesme tek sada vidim kako je bio dobar i ostao!Meni je Bad najbolja pjesma,a vama?

RIP MJ!

edit:
Zaboravio sam reci da tu ima jos dobrih pjesama kao sto je Dirty Diana,Thriller,Moonwalk,Black or white,itd...
Evo ja sam sad gledao bilo na RTL-u a najbolja pjesma je Triler tu nema šta. Ali baš najbolju nisi ni stavio tu....
Uvjek ce ostat u nasim srcima :(:( gledao sam od prve do posljednje minute :( RIP MJ
Dobro odradjeno, nije bilo preseravanje bas umjereno i sve na svom mjestu, bas onako kako i zasluzuje.

Najbolja pjesma They don't care about us i billy jean ali ostale su veoma dobre.
Njegova pjesma They Don't Care About Us sto u prevodu znaci "Jednostavo boli ih ku**c za nas " bas kao sto Dino Merlin pjeva "kada nestane Bosne nestat ce i nas "9-)
http://www.youtube.com/watch?v=R9DDTiPzJCk

Pogledajte negdje oko 3će minute kad zaplače, valjda mu je ta cura iskazala veliku ljubav

Kako jak spot, jeste da nije live pjevanje, ali nema veze..

R.I.P (F)
RIP Michael Jackson uvijek ćeš ostati u našim srcimaaaa volimo te brate :(

=========================================
Hamzaplas je napisao/la:
Njegova pjesma They Don't Care About Us sto u prevodu znaci "Jednostavo boli ih ku**c za nas " bas kao sto Dino Merlin pjeva "kada nestane Bosne nestat ce i nas "8-)
Dada, ta pjesma je nastala od njegove "They Don't Care About us, otprilike sam ga tad i zavolio,
Hamzaplas je napisao/la:
Njegova pjesma They Don't Care About Us sto u prevodu znaci "Jednostavo boli ih ku**c za nas " bas kao sto Dino Merlin pjeva "kada nestane Bosne nestat ce i nas "9-)
Ako ne bude bosne nece biti ni nas.

Takodje se slazem sa tim da je ovo najbolja pjesma.
Btw imal negdje na netu sahrana stara mi se nabrijala oce da gleda.
billie jean mi je naaj od MJ :)

zao mi ga je cojik je stvarno znao pjevat i zasluzeno je nosio titulu kralja pop-a :(
ne0h je napisao/la:
Ako ne bude bosne nece biti ni nas.

Takodje se slazem sa tim da je ovo najbolja pjesma.
Btw imal negdje na netu sahrana stara mi se nabrijala oce da gleda.
proslo....

Imas na cnn.com tu nadji ima snimak i svasta
Meni je najbolja "don't care about us" iako je Billy Jean najpoznatija
Billie Jean je meni najbolja od MJ
R.I.P.
nyonyo je napisao/la:
Dada, ta pjesma je nastala od njegove "They Don't Care About us, otprilike sam ga tad i zavolio, :)
I ja al obe pjesme kad malo bolje prokontas imaju slicnu pouku :D

MJ pjeva za pravo crnaca,a Dino nas za Bosnu i nasa prava :D
De je Smooth Criminal ?

znaci svaka mu je pjesma P R E J A K A bila

R.I.P - Legend
#1 Thriller
#2 Billie Jean
#3 Beat it
#4 They don't care about us :D

rip!
Zbog Billie Jean sam ga zavolio.

Od ostalih pjesama najbolje su mi They don't really care about us, Beat it i You are not Alone.

BTW: Evo svi tekstovi svih njegovih pjesama koje je izdao. Pa ako ko hoce tu mu je.

http://www.allmichaeljackson.com/song-lyrics.html

<3 Michael Jackson. 4 Ever.
beat it najbolja pjesma od njega ;) RIP MJ , ostajes u nasim srcima i ako sam te kasno poceo slusati :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.