Nabavi sam si kantu od racunara i ima graficku geforce1 ili 2, al nemam drivera. instalirao sam svoje drivere koje sam imao al graficka ne reaguje, nije u pitanju sistem. pa zna li ko kakav site sa starim driverima, na nvidiai sam vec gledao sve za xp ili 2000
Pitanje
Riješeno
10 bodova
StariDriveri
327 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.01.2006. u 21:54
moze se naci,imas na google samo moras znati tacno npr.
Geforce 2 16mb windows 98 driver download
tako ukucas ili zavisi vec kako je ako je geforce 1 kucas 1 i eto.Samo znaj tacno koji je i potrazi nacices
Geforce 2 16mb windows 98 driver download
tako ukucas ili zavisi vec kako je ako je geforce 1 kucas 1 i eto.Samo znaj tacno koji je i potrazi nacices
Moja preporuka ti je da kupis neku bolju graficku..
Radeon neki bolji 256MB, neki solidne cijene a dobrih performansi.
Bilo sta samo nemoj tu tvoju
Radeon neki bolji 256MB, neki solidne cijene a dobrih performansi.
Bilo sta samo nemoj tu tvoju
a coeka... vidis da je napisao da je kupio kantu, znaci nema para da kupi nesto jace, a sad da kupuje neku dobru grafu
hehe
nidje veze al et...
sta os ti je win 98 jel... sto nisi naveo ba... il je 95
imam ja na CD-u za GF 2 drivere, bar mislim da imam jer imam tu graficku eno je stoji u kutiji negdje osla u pemziju hehe
a tesko ces naci te drajvere, jedino da ti neko pozajmi cd il sta vec...
pogledaj na starim info-ima, znam da je bilo nekih updatea za n'vidia-ine graficke, pa malo i po njima procaprkaj ako ih imas...
et toliko
hehenidje veze al et...
sta os ti je win 98 jel... sto nisi naveo ba... il je 95

imam ja na CD-u za GF 2 drivere, bar mislim da imam jer imam tu graficku eno je stoji u kutiji negdje osla u pemziju hehe
a tesko ces naci te drajvere, jedino da ti neko pozajmi cd il sta vec...
pogledaj na starim info-ima, znam da je bilo nekih updatea za n'vidia-ine graficke, pa malo i po njima procaprkaj ako ih imas...
et toliko
Pa skini sa nvidia sajta nove detonator drajvere i mora da radi!
evo ti najbolji sajt na njemu ima oko 100000 drivera pa vidi koji ti odgovara www.driverguide.com ,samo se registruj i imas sve
registracija je besplatna
registracija je besplatna
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.