Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Motherboard P4XVAS, P4X266 Chipset

328 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.02.2006. u 20:29

eh ovako ljudi nakon dugog dr****a nerviranja testiranja napokon se predajem ja zaista neznam vise koje drivere da koristim za ovu maticnu plocu, ponekad mi se u igrama desava da se racunar restartuje iznenadno, i mnogo jos problema... ako iko ima ovakvu maticnu plocu molio bih da mi pomogne pa cak i ovi bodovi nisu ni blizu kako bih mu valjao samo da mi kaze koje drivere trebam koristiti da bi mi racunar radio kako treba.

sljedeca konfiguracija:
p4x266
2x256 sdram 133 mhz
gf mx440 64 ddr
creative labs live! value
matrox 20 gb
lg cd-rom 52x

jednostavno neznam vise koje drivere da koristim da valja ovo mi se dugo vremena desava ako iko ima ovakvu istu maticnu plocu ili zna rjesenje da se javi
HVALA
Ne mora znaciti da je to do drivera.
moze biti da je ram u defektu, napajanje, graficka a naravno i maticna ne radi kako treba. Pregledaj temp. CPU-a, dali hladnjak dobro lezi.
Pregledaj BIOS, jel sve namjesteno kako treba.
Pitaj jarana da ti posudi graficku i ram pa vidi hoce li se onda restartirati.
Evo bas kod jarana mi je bio isti problem pa je skontao da je do rama. Cim napuni nekih 200 MB odmah ga izbaci iz igre.
pa oke nije do drivera, a da li postoji neki program da testiram s njim jeli do ram-a ili do graficke jer to je bas procedura da radim, svakako na racunaru imam bitne dokumente i crteze tako da nemam vremena to obavljati mogu li ikako preko os-a skontati u cemu je problem?
pa oke nije do drivera, a da li postoji neki program da testiram s njim jeli do ram-a ili do graficke jer to je bas procedura da radim, svakako na racunaru imam bitne dokumente i crteze tako da nemam vremena to obavljati mogu li ikako preko os-a skontati u cemu je problem?
               musa je napisao/la:

Ima programa za diagnozu. Sandra npr. ali sumnjam da ce ti nesto pomoci. Pokusaj na http://www.tomshardware.com/ i postavi tamo isto pitanje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.