Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Linkovi na pochetnoj

193 pregleda · 9 odgovora · otvorena 19.01.2006. u 20:50

evo malo da pripomognem.. znam da nije nishta ali eto ... ako predjete mishem preko onog dijela markiranog na slici pokaze vam se pointer kao da je preshao preko linka shto u stvari i jeste uradio .. eh sada ja nevidim link.. prije sam vidio pa eto jeli do mene ilii == hmmmm
nije neki problem ali eto.....

neznam i kod mene je isto tako kao sto je kod tebe ... :S sada neznam mozda je to neki bug il ko ce znati sha je ..
hmmm mislim da bi tu trebale biti slicice koje predstavljaju vrstu vijesti - ali su invisible .... klikni pa ces vidjeti
Ja mislim da bi tu trebale biti slicice nesto slicno kao previous ili next, a u ostalom nije moje da se mijesam u to valjda bU zna kako i sta sa tim.
ma nema ni kod mene al et sta ces nije to nista ba .....
ermh lol ma jok tu je prije pisalo neshto kao CS WC3 i tako podsekcije razlichih igara....
hehe..jest fakat...to su linkovi ostali od prije izgleda..hhe..malo l00do..mala greskica...
               d3sp3r4d0 je napisao/la:
ma nema ni kod mene al et sta ces nije to nista ba .....

tup mrtav ... neznas ni o cemu prica ... a ne neshto drugo ... zaLosti svakakvih .. boze dragi " prosvijetli ga "
omg tek sada vidio OMG ovaj je l000d nemoj ga treba nam i ovakvih .. ne previshe kao na GEYMERZIMA ali eto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.