Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

online gledanje filmova

132 pregleda · 16 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 22:34

Bok svima, imam jedno pitanje znate li mozda gdje mogu naci western filmove sa subtitlovim na nasim jezicima(mislim hrvatski,srpski,bosanski,hercegovacki)
htio bi ih pogledat i downloadirat nasao sam neke siteove ali su na engleskom( moj otac voli gledat westerne)

Hvala.
Huh western filmovi... moze se naci ali sa prevodom ne..

Al evo ti neki domaci sajt na kojem mozes gledati domace filmove

http://www.domacifilmovi.net/
najisplativije ti je skinut westerne s wareza i ubacit subtittle prekopirat na divx il sta vec i gledat
epicinho je napisao/la:
najisplativije ti je skinut westerne s wareza i ubacit subtittle prekopirat na divx il sta vec i gledat :)
Gdje cu nac sub-ove i kako cu ih ubacit
baksuz1992 je napisao/la:
Google.ba - download subtitles ili podnapisi.net !
Skini GOM player i stavis film i titl u isti folder sa istim imenom i sam ti on pokrene titl
http://www.divx-titlovi.com/

eto ti adresa za titlove i samo kada skines povuces na taj film koji si skinuo i eto ti prevoda XD
GL :P
Hercegovacki, khhh LOL!
ako hos preko kompa da gledas imas free program mv2 player ubacis u isti folder taj tvoj western i subtittle pokrenes program openujes film i sam loaduje sub ..

btw. subove mozes nac i na

www.podnapisi.net

nc je napisao/la:
Hercegovacki, khhh LOL!
nije smjesno najraspostranjeniji jezik u cjeloj hercegovini i sire
www.onlinefilmovi.com

SVE I SWASTA
nije smjesno najraspostranjeniji jezik u cjeloj hercegovini i sire
Ma ja svjetski jezik, skoro pa engleski. Samo sto ne postoji. Jaka nam buducnost sa ovako ispranim mozgovima :(
nc je napisao/la:
Ma ja svjetski jezik, skoro pa engleski. Samo sto ne postoji. Jaka nam buducnost sa ovako ispranim mozgovima
Ma ko ih sisa.
Neka izmisljaju jezika koliko god zele. Nece nikada biti priznati kao sluzbeni jezici. A i dobro dodje da se ismijes kada cujes takve provale.

Post dobio šamar od cannabis4posho

znam
Haha slucajno sam ti dao aplauz, nemoj da se sta nafuras.
btw
Vi ostali gore nije tema o jeziku vec o filmovima i titlovima.
Philosopher je napisao/la:
Ma ko ih sisa.
Neka izmisljaju jezika koliko god zele. Nece nikada biti priznati kao sluzbeni jezici. A i dobro dodje da se ismijes kada cujes takve provale. :D
Ako si mozda nakako nacuo sa tom tvojom napuknutom glavom da u hrvatskom jeziku imaju 3 govorna zanra kajkavski(zagorje) Cakavski(dalmacija) i Stokavski(Hercegovina i Istra) Stokavski je priznat kao sluzbeni gramaticki jezik hrvata, a bosanski nije jezik to je samo mjesavina vecinom hrvatskog, srpskog i nekih ostataka turcizma. I samo se ti k*rči i na kraju ispadnes budala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.