YO!
gameri...pozz svima...stavljam ovu temu sad i da znate oni koji me trebaju sljedeci mjesec me nema tako da ne saljete pm,gb...kontam zadnji dan u mjesecu pa et da stavim par "novih" slika
:
• 1. jedan vector wall...pravio sam za onaj pro gaming bell contest(nesto tako
)-ali naravno nije odrzan xD:

• 2.jedan dark-art...ovo sam nako bezze uradio da se "iskusam"(molio bi za spec. komentar TRL-a
):

• 3.jedan wall napravljen prije 2 dana:

• 4.par sigova:

• i na kraju...malo sam se vise potrudio oko onog MYM-ovog loga(bolje crtao maskotu,boje,oblik...),nemojte misliti da je rip i ovim putem se izvinjavam underson-u ako sam prekrsio kakva pravila al et nisam ga zloupotrijebio nit sam imao kakvu pomoc(ako hoce dacu mu psd.
):
-update-

(c)eldin94
www.eldin94.deviantart.com
gameri...pozz svima...stavljam ovu temu sad i da znate oni koji me trebaju sljedeci mjesec me nema tako da ne saljete pm,gb...kontam zadnji dan u mjesecu pa et da stavim par "novih" slika
:• 1. jedan vector wall...pravio sam za onaj pro gaming bell contest(nesto tako
)-ali naravno nije odrzan xD:• 2.jedan dark-art...ovo sam nako bezze uradio da se "iskusam"(molio bi za spec. komentar TRL-a
):• 3.jedan wall napravljen prije 2 dana:
• 4.par sigova:
• i na kraju...malo sam se vise potrudio oko onog MYM-ovog loga(bolje crtao maskotu,boje,oblik...),nemojte misliti da je rip i ovim putem se izvinjavam underson-u ako sam prekrsio kakva pravila al et nisam ga zloupotrijebio nit sam imao kakvu pomoc(ako hoce dacu mu psd.
):-update-

(c)eldin94
www.eldin94.deviantart.com