Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Help

44 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 19:22

e vozdra raja treba mi vasa pomoc znaci vako nemogu na msn da udem pise da mi je PW pogresan takoder i na steamu al nije moguce da mi nego zna pw od msna ( i kad hocu da udem na svoju email stranicu pipse da mi msn acc nije ko validan ) pomoc?
Neko ti usao u racunar i pokrao sve passworde?
r3L0aded je napisao/la:
Neko ti usao u racunar i pokrao sve passworde?
vjeruj mi nije niko bio za mojim compom
aKONe je napisao/la:
vjeruj mi nije niko bio za mojim compom
Nema veze mozda si kakav spyware ili malware navukao na racunar, i u slucaju toga podaci sa tvog racunara su lak plijen.

Druga mogućnost jeste da imas isti pw na svim tim accountima, pa je bilo dovoljno da ti se otkrije jedan pw i tako uđe na sve accounte.

Sve u svemu jedno je sigurno: Ili si zaboravio pw ili ti je neko hackovao sve accounte.
r3L0aded je napisao/la:
Nema veze mozda si kakav spyware ili malware navukao na racunar, i u slucaju toga podaci sa tvog racunara su lak plijen.

Druga mogućnost jeste da imas isti pw na svim tim accountima, pa je bilo dovoljno da ti se otkrije jedan pw i tako uđe na sve accounte.

Sve u svemu jedno je sigurno: Ili si zaboravio pw ili ti je neko hackovao sve accounte.
tacno je to da je isti PW skoro za sve a i moguce je da sam pokupio sta jer sam trenutno bez anti virusa ikakvog ccccccc
aKONe je napisao/la:
tacno je to da je isti PW skoro za sve a i moguce je da sam pokupio sta jer sam trenutno bez anti virusa ikakvog ccccccc
Postoji mogućnost i da ti je neko od jarana (nekoga ko te dobro zna) pokusao provaliti u account sa nekim pojmom koji je tebi bitan i vazan, a koji ti sluzi kao pw. Ako jeste, pokusao i na ostalima i to je to...

A i to sto kazes za antivirus, velika je mogucnost da ti je neko ubacio keyloger, jer ako nemas nikakvu zastitu na racunaru to nije tesko.
r3L0aded je napisao/la:
Postoji mogućnost i da ti je neko od jarana (nekoga ko te dobro zna) pokusao provaliti u account sa nekim pojmom koji je tebi bitan i vazan, a koji ti sluzi kao pw. Ako jeste, pokusao i na ostalima i to je to...

A i to sto kazes za antivirus, velika je mogucnost da ti je neko ubacio keyloger, jer ako nemas nikakvu zastitu na racunaru to nije tesko.
a ima li kkave mogucnosti da vratim steam? pise mi da mi treba neki code i moj secret q. ??? kakv je to code?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.